Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Таїланд. Ціни, де купити, скільки летіти

  1. Авіаквитки в Таїланд. Ціни, де купити, скільки летіти Ви знаєте, що буває від нестачі сонячного...
  2. Скільки коштує квиток в Таїланд? Від чого залежить ціна на квитки
  3. Сезонність - в який місяць авіаквитки в Таїланд дешевше?
  4. Які квитки в Таїланд дешевше: прямі або з пересадками?
  5. Який авіакомпанією краще летіти до Таїланду?
  6. Де придбати авіаквиток в Таїланд?
  7. Літак в Бангкок з Москви, Новосибірська та інших міст Росії
  8. Ціни на місяць з Москви в Бангкок, в одну сторону
  9. Скільки летіти на літаку в Таїланд за часом?
  10. 3 способу дешево дістатися до Таїланду
  11. Купуємо квиток в Бангкок, а далі - AirAsia
  12. Летимо в Таїланд на чартері
  13. Купуємо гарячий тур до Таїланду за ціною перельоту
  14. Що ще потрібно знати, відправляючись в Таїланд?
  15. Ще цікаві статті про подорожі:
  16. Міжнародні аеропорти Таїланду
  17. Скільки коштує квиток в Таїланд? Від чого залежить ціна на квитки
  18. Сезонність - в який місяць авіаквитки в Таїланд дешевше?
  19. Які квитки в Таїланд дешевше: прямі або з пересадками?
  20. Який авіакомпанією краще летіти до Таїланду?
  21. Де придбати авіаквиток в Таїланд?
  22. Літак в Бангкок з Москви, Новосибірська та інших міст Росії
  23. Ціни на місяць з Москви в Бангкок, в одну сторону
  24. Скільки летіти на літаку в Таїланд за часом?
  25. 3 способу дешево дістатися до Таїланду
  26. Купуємо квиток в Бангкок, а далі - AirAsia
  27. Летимо в Таїланд на чартері
  28. Купуємо гарячий тур до Таїланду за ціною перельоту
  29. Що ще потрібно знати, відправляючись в Таїланд?

Авіаквитки в Таїланд. Ціни, де купити, скільки летіти

Ви знаєте, що буває від нестачі сонячного світла? Google говорить, що брак сонячного світла призводить до випадання зубів, кожному свербіння, ожиріння і навіть до смерті. До чого я веду? А до того, що прийшов час купувати авіаквитки в Таїланд!

А до того, що прийшов час купувати авіаквитки в Таїланд

Зі статті ви дізнаєтесь:

Міжнародні аеропорти Таїланду

Якщо ви запитаєте, в якій аеропорт Таїланду краще летіти, я відповім: залежить від курорту, де ви будете відпочивати. У Таїланді більше десятка міжнародних аеропортів, але якщо літак в Таїланді летить з Росії, то варіантів не так вже й багато:

  • Найдешевші квитки в Таїланд з Росії продаються в Бангкок. З Бангкока можна недорого дістатися в будь-яку точку Таїланду або на лоукостерів (перельоти від 15 $), або на автобусах. Транспортна система в Таїланді розвинена дуже добре.
  • Якщо ви летите на Пхукет з Москви, то можете шукати квитки в аеропорт Пхукета - Аерофлот виконує прямі рейси «Москва - Пхукет» за такою ж ціною як і «Москва - Бангкок».
  • Якщо ви летите відпочивати на Самуї , Вигідніше буде дістатися до Бангкока, а звідти трансфером від AirAsia на сам острів. Якщо ви з дітьми, то беріть переліт відразу на Самуї від Аерофлоту. Детальніше в статті « Як дістатися на острів Самуї «.
  • Якщо ви летите в Паттайї самостійно, то можете дістатися через Бангкок або купити переліт Аерофлоту в Паттайї (буде пересадка в Бангкоку або на Пхукеті).
  • На ко Чанге немає аеропорту, добиратися тільки з пересадкою в Бангкоку. Детальніше в статті « Як дістатися на ко Чанг «.

Про всяк випадок перерахую міжнародні аеропорти, які стануть в нагоді при перельотах в Таїланд з сусідніх країн (Малайзія, В'єтнам, Індонезія і т.д.):

  • Суварнабхумі - головний аеропорт Бангкока і Таїланду в цілому. Сюди прилітає 70% міжнародних рейсів з усього світу. Детальніше про аеропорт я розповідала в статті « Міжнародний аеропорт Суварнабхумі «.
  • Дон Муанг або Дон Мианг - ще один міжнародний аеропорт в Бангкоку, але використовується азіатськими лоукостерами. Наприклад, AirAsia, Malindo (Thai Lion), NokAir. Сюди прилітають літаки з Малайзії, В'єтнаму та ін. Країн. докладна стаття про Дон Муанг в Бангкоку →
  • Міжнародний аеропорт Пхукета - великий аеропорт на одному з найпопулярніших курортів Таїланду. На Пхукет літають як регулярні рейси, так і чартери.
  • Міжнародний аеропорт Крабі - знаходиться в декількох годинах їзди від Пхукета. В цей аеропорт часто прилітають чартери з Росії, які хочуть заощадити на доставці туристів на Пхукет, тому що аеропорт Крабі дешевше, ніж аеропорт Пхукета.
  • Міжнародний аеропорт Утапао - за фактом це аеропорт Паттайя, але знаходиться в 40км від популярного курорту. З Росії сюди літають чартери.
  • Міжнародний аеропорт Самуї - невеликий приватний аеропорт на острові Самуї. Сюди літає Аерофлот із зупинкою в Бангкоку.
  • Міжнародний аеропорт Чіангмай - аеропорт в північній столиці Таїланду. З Росії сюди літають Qatar Airways з зупинкою в Бангкоку в сезон з листопада по лютий.
  • Міжнародний аеропорт Сураттани - аеропорт в провінції Сураттани, найближчий до островів до Панган і до Самуї. Використовується азіатськими лоукостерами для трансферів на острови.

Скільки коштує квиток в Таїланд? Від чого залежить ціна на квитки

Є кілька факторів, що впливають на ціну авіаквитків в Таїланд:

  • місто вильоту - найдешевші авіаквитки в Таїланд з Москви (Шереметьєво);
  • місто прильоту - якщо аеропорт великий, туди літає багато рейсів, є вибір. Найдешевше летіти в Бангкок або на Пхукет;
  • сезонність - в кінці вересня - початку жовтня найдешевші перельоти. Авіаквитки в Таїланд варто купувати в серпні, можна знайти варіант по 250 $. Квитки з Таїланду найдешевші на початку січня. Чим ближче травень, тим квитки дорожче. Влітку дешевих квитків немає взагалі.
  • пересадки - вигідно купувати чи прямі перельоти, або перельоти з 1-ої пересадкою від S7 або Air Astana;
  • авіакомпанія - у різних авіакомпаній різний рівень сервісу. Самі дешвие авіаквитки в Таїланд у S7.

Тепер трохи докладніше про деякі важливі моменти.

Сезонність - в який місяць авіаквитки в Таїланд дешевше?

Очевидно, що вартість квитків безпосередньо залежить від сезону. Наприклад, вересень, жовтень в Таїланді ще ллють дощі - низький сезон, а з листопада починається високий. Відповідно, і ціни на все, включаючи авіаквитки, починають рости. Якщо хочете заощадити на квитках, летіти краще до високого сезону або в його початку.

Авіаквитки в Таїланд туди-назад коштують дешевше, ніж якщо брати окремо. Якщо знаєте точні дати повернення, купуйте квиток в обидва кінці - заощадите не менше 3 тис. Рублів.

На новорічні та різдвяні свята навіть не варто сподіватися купити дешеві авіаквитки - тільки якщо брати їх дуже заздалегідь. На Новий рік і Різдво в Тай летять відпускники - люди, у яких відпустка раз на рік. Авіакомпанії знають, що ці люди дуже хочуть на море, тому піднімають ціни.

Лютий, березень, квітень - теж хороші місяці для поїздки в Таїланд. У квітні традиційно проводиться Сонгкран - незабутній фестиваль. А ось потім починається справжня спека, за якою слідують дощі. Якщо влітку летіти до Таїланду, то тільки на острів Самуї і острів Пханган - там хороша погода, щодо немає дощів.

Ціни на авіаквитки в Таїланд по місяцях добре ілюструє календар низьких цін на квитки в Бангкок:

Які квитки в Таїланд дешевше: прямі або з пересадками?

З нашого досвіду, прямий квиток на літак до Бангкока з Москви коштуватиме в межах 400 $ -600 $. Рейс з пересадками коштує дешевше - можна знайти і за 250 $ -400 $.

Прямі перельоти в Бангкок і на Пхукет можна знайти у Аерофлоту, Silkair, Thai Airways та у чартерної авіакомпанії Росія.

З пересадками в Таїланд літають наступні авіакомпанії:

  • Emirates літає через Дубай (ОАЕ)
  • Etihad - через Абу-Дабі (ОАЕ)
  • Cathay Pacific - через Гонконг, зручно летіти з Новосибірська або Владивостока
  • Qatar Airways - через Доху (Катар)
  • China Southern Airlines - через Гуанчжоу (Китай)
  • Air Astana - через Астану і Алмати
  • S7 - через Новосибірськ
  • Korean Air - летить через Інчхон (Корея, віза не потрібна), зручно для перельоту до Таїланду з Владивостока

Який авіакомпанією краще летіти до Таїланду?

У Катарів ( Qatar Airways ) І Еміратів (Emirates) деколи бувають шалені знижки на авіаквитки, і можна за 350 $ долетіти до Бангкока з королівським шиком. Правда, це буде переліт з пересадкою, але за ціною як прямий.

China Southern Airlines ми літали на Мальдіви і нам зовсім не сподобалося: купа китайців, в літаку шум, гам і неймовірний срач.

Випробували ми і S7 з Москви з пересадкою в Новосибірську. Квитки у S7 дешеві, і якість сервісу відповідає. Переліт не сподобався. Детальний огляд можна почитати в пості « З Керчі в Бангкок шлях нелегкий і далекий «.

Так само ми літали авіакомпанією Air Astana - як і S7 з розряду «дешево і сердито». На борту роздавали пиво «Карагандинское» 🙂

Ми літали Аерофлотом з Москви і Аерофлотом з Краснодара (пересадка в Москві). Все сподобалось, крім того, що один чемодан не прилетів 🙂 Прямий переліт у Аерофлоту коштує 18-22 тисячі рублів, і ціна повністю виправдана. Наш відгук можна почитати в цій статті →

Якщо підсумувати, то я раджу летіти без пересадок Аерофлотом або Thai Airways.

Якщо з пересадками, то вибирати Qatar Airways або Emirates.

Якщо потрібно подешевше, то дивіться на перельоти від S7 або AirAstana.

Де придбати авіаквиток в Таїланд?

У мережі є багато сайтів, на яких можна купити авіаквитки в Таїланд. Щоб не перевіряти ціни на перельоти на всіх відразу, я використовую 2 сайта:

  1. Aviasales - шукає авіаквитки в Таїланд тільки на надійний сайтах і показує найнижчу ціну.
  2. SkyScanner - допомагає знайти дешеві квитки на літак до Таїланду, але ціна іноді може бути неточною.

Як знайти і купити авіаквитки в Таїланд на Авіасейлс:

Крок 1 - Переходимо на Авіасейлс →

Вводимо місто вильоту (наприклад, Москва), місто прильоту (наприклад, Бангкок), вводимо дату, кількість пасажирів, натискаємо кнопку «Знайти».

Коли вибираємо дату, в календарі деякі дати відзначені зеленим кольором - в ці дні авіаквитки в Бангкок коштують найдешевше.

Крок 2 - Дивимося на результати пошуку. Цифрами в жовтих кружочках я позначила найважливіші моменти.

Цифрами в жовтих кружочках я позначила найважливіші моменти

  1. Шкала низьких цін - якщо обрана дата (підсвічується темно помаранчевим) нижче сусідніх, то - бінго! - ви знайшли найдешевші авіаквитки Москва - Бангкок. Якщо сусідні стовпчики нижче, то, можливо, варто подивитися квитки на сусідні дати.
  2. Багаж і ручна поклажа - включені чи ні до вартості квитка. Деякі авіакомпанії пропонують квитки в Бангкок дешевше, але з обмеженим багажем. За багаж доведеться доплатити окремо. У Аерофлоту 20 кг багажу і 10 кг ручної кладаі зазвичай включений у вартість перельоту. Якщо потрібен багаж, обов'язково натискаємо по значку з багажем.
  3. Інформація про переліт. Оскільки для прикладу я шукала квитки в Таїланд туди - назад, то зверху показується квиток туди, а знизу - назад. Тут важливі такі моменти:
    • Аеропорт вильоту - ціна авіаквитка залежить від аеропорту вильоту. Що потрібно знати: Внуково - найдешевший аеропорт вильоту, а Шереметьєво - найдорожчий. На скріншоті видно, що Gulf Air вилітає з DME - Домодедово. Наприклад, Аерофлот, Air China літають з Шереметьєво, а Emirates і Etihad з Домодєдово. Куди зручніше і швидше дістатися, той варіант і вибирайте.
    • Аеропорт пересадки - перевірте, чи не потрібна вам віза для транзиту через країну, де буде пересадка. Якщо віза потрібна, подбайте про це заздалегідь, інакше можуть не посадити рейс. Теж саме стосується зворотного квитка.
  4. Пересадки - рейси з однією пересадкою дешевше прямого перельоту, але в підсумку буває так, що добираєшся вдвічі довше. Раджу вибирати пересадки не довше 2-3 годин або брати зовсім довгі стиковки, наприклад, години 32 (у Emirates і Turkish Airlines такі є), щоб вийти погуляти в місто і там же переночувати.

Можна натиснути на маленький сірий трикутник праворуч у вподобаного перельоту, щоб побачити детальну інформацію:

Можна натиснути на маленький сірий трикутник праворуч у вподобаного перельоту, щоб побачити детальну інформацію:

Наведіть курсор мишки на напис «Інформація щодо рейсу», щоб побачити інформацію про літак до Таїланду і зручності на борту: їжа, wi-fi, відстань для ніг. наприклад:

наприклад:

Крок 3 - тиснемо помаранчеву кнопку «Купити» зліва у самого підходящого перельоту. Авіасейлс перекине вас на надійний сайт, де можна купити квиток в Бангкок по знайденої ціною.

Літак в Бангкок з Москви, Новосибірська та інших міст Росії

Таїланд - дуже популярний напрям, тому туди літає багато авіакомпаній. Прямим рейсом до Таїланду можна полетіти з великих аеропортів Росії. Це Москва, Єкатеринбург, Новосибірськ.

Ціни на місяць з Москви в Бангкок, в одну сторону

Ціни на місяць з Новосибірська в Бангкок, в одну сторону

Ціни на місяць з Єкатеринбурга в Бангкок, в одну сторону

Прямі рейси на Пхукет з Росії

Квитки в один кінець Москва-Пхукет на місяць:

Скільки летіти на літаку в Таїланд за часом?

Летіти на літаку з Москви до Таїланду (аеропорт Бангкока) 8 годині 50 хвилин. З Москви на Пхукеті летіти довше - 9 годин 5 хвилин.

З Москви на Пхукеті летіти довше - 9 годин 5 хвилин

З Санкт-Петербурга в Таїланд (Бангкок) летіти мінімум 11 годин, при цьому прямих рейсів немає. Пересадка буде або в Москві, або в іншому транзитному місті в залежності від авіакомпанії. З Спб на Пхукет прямих рейсів немає, а з пересадкою летіти мінімум 13 годин.

Прямих перельотів Краснодар - Таїланд немає, зате є зручні єдині квитки від Аерофлоту з пересадкою в Шереметьєво. Дорога з пересадкою займає мінімум 12 годин.

Переліт з Єкатеринбурга в Таїланд (головний аеропорт Бангкока) займає мінімум 13 годин, якщо з пересадками. Прямі рейси є тільки в сезон і у S7. Ціна на перельоти до Таїланду починається від 16 тис. У S7 і від 22 тис. Рублів у Аерофлоту (правда, у Аерофлоту божевільна пересадка в Шереметьєво).

З Новосибірська в Бангкок можна долетіти за 7 годин 40 хвилин прямим рейсом від S7. Ціна на авіаквитки Новосибірськ - Бангкок починається від 19 тис. Рублів.

3 способу дешево дістатися до Таїланду

Кілька спосіб, як можна заощадити на квитках. Так само почитайте статтю « 11 способів купити дешеві авіаквитки «.

Купуємо квиток в Бангкок, а далі - AirAsia

Часто ціни на перельоти в Паттайї або на Пхукет набагато вище, ніж на переліт в Бангкок. Ми пропонуємо летіти до Бангкока, а вже з Бангкока летіти на лоукостер AirAsia або Malindo. А якщо потрапите на розпродаж, там взагалі за копійки полетіти можна. Ось, наприклад, ми потрапили на такий розпродаж: переліт з Бангкока в Крабі за 3 $!

Ось, наприклад, ми потрапили на такий розпродаж: переліт з Бангкока в Крабі за 3 $

Летимо в Таїланд на чартері

Чартер в Таїланд - відмінний спосіб заощадити. На початку січня квитки з Москви до Таїланду бувають по 5-6 тисяч рублів! І це квиток на прямий рейс, без пересадок, з їжею і навіть не в багажному відділенні 🙂

Але у чартерів є два мінуси:

  1. Чартером прилетів - чартером потрібно і відлітати.
  2. Чартери з'являються раптово і їх так само раптово можуть скасувати. Спланувати з чартером нічого не вийде.

За тайськими законами відлітати дозволяється таким же способом, як і прилетіли. Тобто якщо прилетіли чартером, то і летіть чартером.

Звідки тайці дізнаються, чим я прилетів? При в'їзді в Таїланд ви заповнюєте міграційну карту, в якій пишете номер рейсу. Ось по карті тайці і пробивають, чому ви прилетіли.

Що робити? Можна полетіти лоукостером AirAsia в сусідній В'єтнам, де таких правил немає. І вже з В'єтнам чартером повернутися в Росію.

Купуємо гарячий тур до Таїланду за ціною перельоту

У сезон (грудень-березень) турагенства пропонують багато гарячих турів в Таїланд за ціною перельоту. Найвигідніші ціни на такі тури в напрямку, куди літає не так багато літаків. Наприклад, гарячі тури на Пхукет або тури в Паттайю часто дешевше перельоту. Що вже говорити, що якщо летіти самостійно, то ще й житло шукати треба, і харчуватися, і як-то з аеропорту добиратися, а ще страховку не забути ...

Не буду втомлювати, ділюся корисним. По-перше, стрічка гарячих турів в Таїланд. Вибираєте курорт, дивіться тури:

По-друге, календар цін на тури:

В окремій статті я в подробицях розповідаю, як купити тур на Пхукет .

Що ще потрібно знати, відправляючись в Таїланд?

Громадянам РФ по прильоту в Таїланд дається 30-ти денний штамп, а громадяни України повинні отримати візу по прибуттю (VOA). докладна стаття про візу по прильоту →

Якщо громадянин України летить в Таїланд без візи, сподіваючись отримати VOA, при посадці його попросять показати зворотні квитки з Таїланду. Якщо зворотного квитка немає, то можуть не посадити в літак. Як зробити бронь зворотного квитка легально і без оплати, читайте в цьому пості .

Всі іноземці, які приїжджають в Таїланд, повинні зареєструватися протягом перших 24 годин перебування в Таїланді. Зазвичай цим займається готель або господар житла, але я раджу проконтролювати цей момент. У Імміграційному офісі без реєстрації не продовжувати візу і навіть можуть вліпити штраф.

Більше про те, що потрібно знати, збираючись у Таїланд, читайте в статті « Їдемо в Таїланд самостійно «.

Не забудьте зробити страховку в Таїланд, особливо, якщо їдете відпочивати з дітьми.

Корисна інформація про авіаперельотах знаходиться в статті « Все про авіаперельотах «.

Якщо у вас виникли питання, питайте в коментарях. Із задоволенням відповім!

Привіт!
Мене звуть Тетяна, і я рада бачити вас на блозі «Життя непередбачуване!».
Я люблю подорожувати, а в блозі ділюся своїми враженнями, порадами та іншими корисними нотатками.

Сподобалася стаття? Поділіться їй!

Буду дуже вдячна, якщо ви оціните цю статтю:

Сайти, які допомагають мені:

  • Знайти дешеві авіаквитки - Aviasales і SkyScanner .
  • Заощадити гроші на готелі - RoomGuru .
  • Зняти квартиру у господаря - Airbnb .
  • Взяти авто в оренду в будь-якому аеропорту або місті - Rentalcars .
  • Знайти квитки на автобуси, пороми і потяги по Азії - 12go.asia .
  • Забронювати таксі з / в аеропорту - Kiwitaxi .
  • Купити вхідні квитки та екскурсії зі знижками - Klook .
  • Знайти екскурсії від місцевих жителів - Tripster .
  • Вибрати Турстраховки - Instore.travel і Cherehapa .
  • Знайти тур за найкращою ціною - Travelata і Level.Travel .

Ще цікаві статті про подорожі:

Авіаквитки в Таїланд. Ціни, де купити, скільки летіти

Ви знаєте, що буває від нестачі сонячного світла? Google говорить, що брак сонячного світла призводить до випадання зубів, кожному свербіння, ожиріння і навіть до смерті. До чого я веду? А до того, що прийшов час купувати авіаквитки в Таїланд!

А до того, що прийшов час купувати авіаквитки в Таїланд

Зі статті ви дізнаєтесь:

Міжнародні аеропорти Таїланду

Якщо ви запитаєте, в якій аеропорт Таїланду краще летіти, я відповім: залежить від курорту, де ви будете відпочивати. У Таїланді більше десятка міжнародних аеропортів, але якщо літак в Таїланді летить з Росії, то варіантів не так вже й багато:

  • Найдешевші квитки в Таїланд з Росії продаються в Бангкок. З Бангкока можна недорого дістатися в будь-яку точку Таїланду або на лоукостерів (перельоти від 15 $), або на автобусах. Транспортна система в Таїланді розвинена дуже добре.
  • Якщо ви летите на Пхукет з Москви, то можете шукати квитки в аеропорт Пхукета - Аерофлот виконує прямі рейси «Москва - Пхукет» за такою ж ціною як і «Москва - Бангкок».
  • Якщо ви летите відпочивати на Самуї , Вигідніше буде дістатися до Бангкока, а звідти трансфером від AirAsia на сам острів. Якщо ви з дітьми, то беріть переліт відразу на Самуї від Аерофлоту. Детальніше в статті « Як дістатися на острів Самуї «.
  • Якщо ви летите в Паттайї самостійно, то можете дістатися через Бангкок або купити переліт Аерофлоту в Паттайї (буде пересадка в Бангкоку або на Пхукеті).
  • На ко Чанге немає аеропорту, добиратися тільки з пересадкою в Бангкоку. Детальніше в статті « Як дістатися на ко Чанг «.

Про всяк випадок перерахую міжнародні аеропорти, які стануть в нагоді при перельотах в Таїланд з сусідніх країн (Малайзія, В'єтнам, Індонезія і т.д.):

  • Суварнабхумі - головний аеропорт Бангкока і Таїланду в цілому. Сюди прилітає 70% міжнародних рейсів з усього світу. Детальніше про аеропорт я розповідала в статті « Міжнародний аеропорт Суварнабхумі «.
  • Дон Муанг або Дон Мианг - ще один міжнародний аеропорт в Бангкоку, але використовується азіатськими лоукостерами. Наприклад, AirAsia, Malindo (Thai Lion), NokAir. Сюди прилітають літаки з Малайзії, В'єтнаму та ін. Країн. докладна стаття про Дон Муанг в Бангкоку →
  • Міжнародний аеропорт Пхукета - великий аеропорт на одному з найпопулярніших курортів Таїланду. На Пхукет літають як регулярні рейси, так і чартери.
  • Міжнародний аеропорт Крабі - знаходиться в декількох годинах їзди від Пхукета. В цей аеропорт часто прилітають чартери з Росії, які хочуть заощадити на доставці туристів на Пхукет, тому що аеропорт Крабі дешевше, ніж аеропорт Пхукета.
  • Міжнародний аеропорт Утапао - за фактом це аеропорт Паттайя, але знаходиться в 40км від популярного курорту. З Росії сюди літають чартери.
  • Міжнародний аеропорт Самуї - невеликий приватний аеропорт на острові Самуї. Сюди літає Аерофлот із зупинкою в Бангкоку.
  • Міжнародний аеропорт Чіангмай - аеропорт в північній столиці Таїланду. З Росії сюди літають Qatar Airways з зупинкою в Бангкоку в сезон з листопада по лютий.
  • Міжнародний аеропорт Сураттани - аеропорт в провінції Сураттани, найближчий до островів до Панган і до Самуї. Використовується азіатськими лоукостерами для трансферів на острови.

Скільки коштує квиток в Таїланд? Від чого залежить ціна на квитки

Є кілька факторів, що впливають на ціну авіаквитків в Таїланд:

  • місто вильоту - найдешевші авіаквитки в Таїланд з Москви (Шереметьєво);
  • місто прильоту - якщо аеропорт великий, туди літає багато рейсів, є вибір. Найдешевше летіти в Бангкок або на Пхукет;
  • сезонність - в кінці вересня - початку жовтня найдешевші перельоти. Авіаквитки в Таїланд варто купувати в серпні, можна знайти варіант по 250 $. Квитки з Таїланду найдешевші на початку січня. Чим ближче травень, тим квитки дорожче. Влітку дешевих квитків немає взагалі.
  • пересадки - вигідно купувати чи прямі перельоти, або перельоти з 1-ої пересадкою від S7 або Air Astana;
  • авіакомпанія - у різних авіакомпаній різний рівень сервісу. Самі дешвие авіаквитки в Таїланд у S7.

Тепер трохи докладніше про деякі важливі моменти.

Сезонність - в який місяць авіаквитки в Таїланд дешевше?

Очевидно, що вартість квитків безпосередньо залежить від сезону. Наприклад, вересень, жовтень в Таїланді ще ллють дощі - низький сезон, а з листопада починається високий. Відповідно, і ціни на все, включаючи авіаквитки, починають рости. Якщо хочете заощадити на квитках, летіти краще до високого сезону або в його початку.

Авіаквитки в Таїланд туди-назад коштують дешевше, ніж якщо брати окремо. Якщо знаєте точні дати повернення, купуйте квиток в обидва кінці - заощадите не менше 3 тис. Рублів.

На новорічні та різдвяні свята навіть не варто сподіватися купити дешеві авіаквитки - тільки якщо брати їх дуже заздалегідь. На Новий рік і Різдво в Тай летять відпускники - люди, у яких відпустка раз на рік. Авіакомпанії знають, що ці люди дуже хочуть на море, тому піднімають ціни.

Лютий, березень, квітень - теж хороші місяці для поїздки в Таїланд. У квітні традиційно проводиться Сонгкран - незабутній фестиваль. А ось потім починається справжня спека, за якою слідують дощі. Якщо влітку летіти до Таїланду, то тільки на острів Самуї і острів Пханган - там хороша погода, щодо немає дощів.

Ціни на авіаквитки в Таїланд по місяцях добре ілюструє календар низьких цін на квитки в Бангкок:

Які квитки в Таїланд дешевше: прямі або з пересадками?

З нашого досвіду, прямий квиток на літак до Бангкока з Москви коштуватиме в межах 400 $ -600 $. Рейс з пересадками коштує дешевше - можна знайти і за 250 $ -400 $.

Прямі перельоти в Бангкок і на Пхукет можна знайти у Аерофлоту, Silkair, Thai Airways та у чартерної авіакомпанії Росія.

З пересадками в Таїланд літають наступні авіакомпанії:

  • Emirates літає через Дубай (ОАЕ)
  • Etihad - через Абу-Дабі (ОАЕ)
  • Cathay Pacific - через Гонконг, зручно летіти з Новосибірська або Владивостока
  • Qatar Airways - через Доху (Катар)
  • China Southern Airlines - через Гуанчжоу (Китай)
  • Air Astana - через Астану і Алмати
  • S7 - через Новосибірськ
  • Korean Air - летить через Інчхон (Корея, віза не потрібна), зручно для перельоту до Таїланду з Владивостока

Який авіакомпанією краще летіти до Таїланду?

У Катарів ( Qatar Airways ) І Еміратів (Emirates) деколи бувають шалені знижки на авіаквитки, і можна за 350 $ долетіти до Бангкока з королівським шиком. Правда, це буде переліт з пересадкою, але за ціною як прямий.

China Southern Airlines ми літали на Мальдіви і нам зовсім не сподобалося: купа китайців, в літаку шум, гам і неймовірний срач.

Випробували ми і S7 з Москви з пересадкою в Новосибірську. Квитки у S7 дешеві, і якість сервісу відповідає. Переліт не сподобався. Детальний огляд можна почитати в пості « З Керчі в Бангкок шлях нелегкий і далекий «.

Так само ми літали авіакомпанією Air Astana - як і S7 з розряду «дешево і сердито». На борту роздавали пиво «Карагандинское» 🙂

Ми літали Аерофлотом з Москви і Аерофлотом з Краснодара (пересадка в Москві). Все сподобалось, крім того, що один чемодан не прилетів 🙂 Прямий переліт у Аерофлоту коштує 18-22 тисячі рублів, і ціна повністю виправдана. Наш відгук можна почитати в цій статті →

Якщо підсумувати, то я раджу летіти без пересадок Аерофлотом або Thai Airways.

Якщо з пересадками, то вибирати Qatar Airways або Emirates.

Якщо потрібно подешевше, то дивіться на перельоти від S7 або AirAstana.

Де придбати авіаквиток в Таїланд?

У мережі є багато сайтів, на яких можна купити авіаквитки в Таїланд. Щоб не перевіряти ціни на перельоти на всіх відразу, я використовую 2 сайта:

  1. Aviasales - шукає авіаквитки в Таїланд тільки на надійний сайтах і показує найнижчу ціну.
  2. SkyScanner - допомагає знайти дешеві квитки на літак до Таїланду, але ціна іноді може бути неточною.

Як знайти і купити авіаквитки в Таїланд на Авіасейлс:

Крок 1 - Переходимо на Авіасейлс →

Вводимо місто вильоту (наприклад, Москва), місто прильоту (наприклад, Бангкок), вводимо дату, кількість пасажирів, натискаємо кнопку «Знайти».

Коли вибираємо дату, в календарі деякі дати відзначені зеленим кольором - в ці дні авіаквитки в Бангкок коштують найдешевше.

Крок 2 - Дивимося на результати пошуку. Цифрами в жовтих кружочках я позначила найважливіші моменти.

Цифрами в жовтих кружочках я позначила найважливіші моменти

  1. Шкала низьких цін - якщо обрана дата (підсвічується темно помаранчевим) нижче сусідніх, то - бінго! - ви знайшли найдешевші авіаквитки Москва - Бангкок. Якщо сусідні стовпчики нижче, то, можливо, варто подивитися квитки на сусідні дати.
  2. Багаж і ручна поклажа - включені чи ні до вартості квитка. Деякі авіакомпанії пропонують квитки в Бангкок дешевше, але з обмеженим багажем. За багаж доведеться доплатити окремо. У Аерофлоту 20 кг багажу і 10 кг ручної кладаі зазвичай включений у вартість перельоту. Якщо потрібен багаж, обов'язково натискаємо по значку з багажем.
  3. Інформація про переліт. Оскільки для прикладу я шукала квитки в Таїланд туди - назад, то зверху показується квиток туди, а знизу - назад. Тут важливі такі моменти:
    • Аеропорт вильоту - ціна авіаквитка залежить від аеропорту вильоту. Що потрібно знати: Внуково - найдешевший аеропорт вильоту, а Шереметьєво - найдорожчий. На скріншоті видно, що Gulf Air вилітає з DME - Домодедово. Наприклад, Аерофлот, Air China літають з Шереметьєво, а Emirates і Etihad з Домодєдово. Куди зручніше і швидше дістатися, той варіант і вибирайте.
    • Аеропорт пересадки - перевірте, чи не потрібна вам віза для транзиту через країну, де буде пересадка. Якщо віза потрібна, подбайте про це заздалегідь, інакше можуть не посадити рейс. Теж саме стосується зворотного квитка.
  4. Пересадки - рейси з однією пересадкою дешевше прямого перельоту, але в підсумку буває так, що добираєшся вдвічі довше. Раджу вибирати пересадки не довше 2-3 годин або брати зовсім довгі стиковки, наприклад, години 32 (у Emirates і Turkish Airlines такі є), щоб вийти погуляти в місто і там же переночувати.

Можна натиснути на маленький сірий трикутник праворуч у вподобаного перельоту, щоб побачити детальну інформацію:

Можна натиснути на маленький сірий трикутник праворуч у вподобаного перельоту, щоб побачити детальну інформацію:

Наведіть курсор мишки на напис «Інформація щодо рейсу», щоб побачити інформацію про літак до Таїланду і зручності на борту: їжа, wi-fi, відстань для ніг. наприклад:

наприклад:

Крок 3 - тиснемо помаранчеву кнопку «Купити» зліва у самого підходящого перельоту. Авіасейлс перекине вас на надійний сайт, де можна купити квиток в Бангкок по знайденої ціною.

Літак в Бангкок з Москви, Новосибірська та інших міст Росії

Таїланд - дуже популярний напрям, тому туди літає багато авіакомпаній. Прямим рейсом до Таїланду можна полетіти з великих аеропортів Росії. Це Москва, Єкатеринбург, Новосибірськ.

Ціни на місяць з Москви в Бангкок, в одну сторону

Ціни на місяць з Новосибірська в Бангкок, в одну сторону

Ціни на місяць з Єкатеринбурга в Бангкок, в одну сторону

Прямі рейси на Пхукет з Росії

Квитки в один кінець Москва-Пхукет на місяць:

Скільки летіти на літаку в Таїланд за часом?

Летіти на літаку з Москви до Таїланду (аеропорт Бангкока) 8 годині 50 хвилин. З Москви на Пхукеті летіти довше - 9 годин 5 хвилин.

З Москви на Пхукеті летіти довше - 9 годин 5 хвилин

З Санкт-Петербурга в Таїланд (Бангкок) летіти мінімум 11 годин, при цьому прямих рейсів немає. Пересадка буде або в Москві, або в іншому транзитному місті в залежності від авіакомпанії. З Спб на Пхукет прямих рейсів немає, а з пересадкою летіти мінімум 13 годин.

Прямих перельотів Краснодар - Таїланд немає, зате є зручні єдині квитки від Аерофлоту з пересадкою в Шереметьєво. Дорога з пересадкою займає мінімум 12 годин.

Переліт з Єкатеринбурга в Таїланд (головний аеропорт Бангкока) займає мінімум 13 годин, якщо з пересадками. Прямі рейси є тільки в сезон і у S7. Ціна на перельоти до Таїланду починається від 16 тис. У S7 і від 22 тис. Рублів у Аерофлоту (правда, у Аерофлоту божевільна пересадка в Шереметьєво).

З Новосибірська в Бангкок можна долетіти за 7 годин 40 хвилин прямим рейсом від S7. Ціна на авіаквитки Новосибірськ - Бангкок починається від 19 тис. Рублів.

3 способу дешево дістатися до Таїланду

Кілька спосіб, як можна заощадити на квитках. Так само почитайте статтю « 11 способів купити дешеві авіаквитки «.

Купуємо квиток в Бангкок, а далі - AirAsia

Часто ціни на перельоти в Паттайї або на Пхукет набагато вище, ніж на переліт в Бангкок. Ми пропонуємо летіти до Бангкока, а вже з Бангкока летіти на лоукостер AirAsia або Malindo. А якщо потрапите на розпродаж, там взагалі за копійки полетіти можна. Ось, наприклад, ми потрапили на такий розпродаж: переліт з Бангкока в Крабі за 3 $!

Ось, наприклад, ми потрапили на такий розпродаж: переліт з Бангкока в Крабі за 3 $

Летимо в Таїланд на чартері

Чартер в Таїланд - відмінний спосіб заощадити. На початку січня квитки з Москви до Таїланду бувають по 5-6 тисяч рублів! І це квиток на прямий рейс, без пересадок, з їжею і навіть не в багажному відділенні 🙂

Але у чартерів є два мінуси:

  1. Чартером прилетів - чартером потрібно і відлітати.
  2. Чартери з'являються раптово і їх так само раптово можуть скасувати. Спланувати з чартером нічого не вийде.

За тайськими законами відлітати дозволяється таким же способом, як і прилетіли. Тобто якщо прилетіли чартером, то і летіть чартером.

Звідки тайці дізнаються, чим я прилетів? При в'їзді в Таїланд ви заповнюєте міграційну карту, в якій пишете номер рейсу. Ось по карті тайці і пробивають, чому ви прилетіли.

Що робити? Можна полетіти лоукостером AirAsia в сусідній В'єтнам, де таких правил немає. І вже з В'єтнам чартером повернутися в Росію.

Купуємо гарячий тур до Таїланду за ціною перельоту

У сезон (грудень-березень) турагенства пропонують багато гарячих турів в Таїланд за ціною перельоту. Найвигідніші ціни на такі тури в напрямку, куди літає не так багато літаків. Наприклад, гарячі тури на Пхукет або тури в Паттайю часто дешевше перельоту. Що вже говорити, що якщо летіти самостійно, то ще й житло шукати треба, і харчуватися, і як-то з аеропорту добиратися, а ще страховку не забути ...

Не буду втомлювати, ділюся корисним. По-перше, стрічка гарячих турів в Таїланд. Вибираєте курорт, дивіться тури:

По-друге, календар цін на тури:

В окремій статті я в подробицях розповідаю, як купити тур на Пхукет .

Що ще потрібно знати, відправляючись в Таїланд?

Громадянам РФ по прильоту в Таїланд дається 30-ти денний штамп, а громадяни України повинні отримати візу по прибуттю (VOA). докладна стаття про візу по прильоту →

Якщо громадянин України летить в Таїланд без візи, сподіваючись отримати VOA, при посадці його попросять показати зворотні квитки з Таїланду. Якщо зворотного квитка немає, то можуть не посадити в літак. Як зробити бронь зворотного квитка легально і без оплати, читайте в цьому пості .

Всі іноземці, які приїжджають в Таїланд, повинні зареєструватися протягом перших 24 годин перебування в Таїланді. Зазвичай цим займається готель або господар житла, але я раджу проконтролювати цей момент. У Імміграційному офісі без реєстрації не продовжувати візу і навіть можуть вліпити штраф.

Більше про те, що потрібно знати, збираючись у Таїланд, читайте в статті « Їдемо в Таїланд самостійно «.

Не забудьте зробити страховку в Таїланд, особливо, якщо їдете відпочивати з дітьми.

Корисна інформація про авіаперельотах знаходиться в статті « Все про авіаперельотах «.

Якщо у вас виникли питання, питайте в коментарях. Із задоволенням відповім!

Вітаю!
Мене звуть Тетяна, і я рада бачити вас на блозі «Життя непередбачуване!».
Я люблю подорожувати, а в блозі ділюся своїми враженнями, порадами та іншими корисними нотатками.

Сподобалася стаття? Поділіться їй!

Буду дуже вдячна, якщо ви оціните цю статтю:

Сайти, які допомагають мені:

  • Знайти дешеві авіаквитки - Aviasales і SkyScanner .
  • Заощадити гроші на готелі - RoomGuru .
  • Зняти квартиру у господаря - Airbnb .
  • Взяти авто в оренду в будь-якому аеропорту або місті - Rentalcars .
  • Знайти квитки на автобуси, пороми і потяги по Азії - 12go.asia .
  • Забронювати таксі з / в аеропорту - Kiwitaxi .
  • Купити вхідні квитки та екскурсії зі знижками - Klook .
  • Знайти екскурсії від місцевих жителів - Tripster .
  • Вибрати Турстраховки - Instore.travel і Cherehapa .
  • Знайти тур за найкращою ціною - Travelata і Level.Travel .

Ще цікаві статті про подорожі:

Скільки коштує квиток в Таїланд?
Які квитки в Таїланд дешевше: прямі або з пересадками?
Який авіакомпанією краще летіти до Таїланду?
Де придбати авіаквиток в Таїланд?
Які квитки в Таїланд дешевше: прямі або з пересадками?
Який авіакомпанією краще летіти до Таїланду?
Де придбати авіаквиток в Таїланд?
До чого я веду?
Скільки коштує квиток в Таїланд?
Сезонність - в який місяць авіаквитки в Таїланд дешевше?

Новости