Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Париж: ціни, поради, рекомендації

  1. Авіаквитки в Париж: кілька секретів і прописних правил
  2. Популярні авіакомпанії
  3. Від чого залежить ціна на авіаквитки в Париж
  4. Авіаквитки: ціни і рейси
  5. Ух ти! - безкоштовне бронювання
  6. Як забронювати і купити квиток на літак онлайн
  7. Переваги електронного авіаквитка
  8. Кілька порад наостанок
  9. Кілька корисних посилань

Зміст статті

Авіаквитки в Париж: кілька секретів і прописних правил

Є старий анекдот про розмову двох жінок.

- Ах, я знову хочу в Париж!
- А ви вже там бували?
- Ні, я вже один раз хотіла.

Якщо раніше наймодніша столиця Європи була доступна тільки в найсміливіших фантазіях романтиків, то тепер туди можна літати на уїк-енд, витративши на переліт в один кінець трохи більше 3-х годин. Був би закордонний паспорт і віза, а авіаквитки в Париж не проблема.

Популярні авіакомпанії

Сьогодні полетіти в вишуканий і щедрий французьке місто можна з будь-якого куточка світу. Тим більше немає з цим труднощів, якщо вибираєте напрямок Київ - Париж, Москва - Париж або дугою мегаполіс в якості відправної точки.

На ринку авіаперевізників крім національних компаній пропонують свої послуги лоукостер за цінами, значно поступається тим, що встановлюють велетні.

Чиїм сервісом скористатися, кожен вирішує для себе сам, виходячи з бажаного рівня комфорту, безпеки, власного фінансового становища і інших важливих чинників.

Якщо говорити про провідних авіакомпаніях, вашій увазі представлені:

  • Французька Air France
  • Німецька Lufthansa
  • Англійська British Airways
  • Італійська Alitalia
  • Українська МАУ
  • Іспанська Iberia
  • скандинавська SAS
  • нідерландська KLM
  • Білоруська Бєлавіа
  • Російський Аерофлот - міжнародні авіалінії

Маючи справу з ними, можна розраховувати на відмінний сервіс, куди входить страховка, харчування, послуги в аеропорту. А якщо всіляко підтримуєте захисників екології, вам сподобається, що літаки Air France на 50% заправлені біопаливом.

Але якщо звикли до спартанських умов подорожі, і легко зможете прожити кілька годин без їжі, тим більше тієї, що подають на борту, вам можуть сподобатися бюджетні лоукостер, наприклад грецький AegeanAir.

Інша компанія, добре знайома мандрівникам - Wizz Air. Хоча вона і не продає прямі авіаквитки Київ - Париж, а також немає перельотів в серці Франції з Москви, але з ними легко відправитися в Польщу, Болгарію або Сербію. Наприклад, якщо пересісти в Вільнюсі або Ризі, до місця можна долетіти зовсім дешево - 25-30 євро в одну сторону.

Приблизно за таку ж ціну з Вільнюса або Кракова до столиці моди довезе Ryanair.

Як і у попереднього авіаперевізника, літаки цього лоукостера приземляються в аеропорту Бове.

Добре зарекомендував себе латвійський AirBaltic, що проклав маршрути по всій Європі. Хоча авіакомпанія і не позиціонує себе як дискаунтер, і її квитки не супер дешеві, але саме до цієї групи вона належить.

Простягаючи шлях від Києва, Мінська або Москви, спочатку треба дістатися до Риги або Вільнюса, і там зробити пересадку. Якщо вдало потрапити на розпродаж, купити авіаквиток в обидві сторони вийде приблизно за 150 євро.

Приблизно стільки ж доведеться витратити з Lot Polish Airlines з пересадкою у Варшаві. А ось з іспанським Vueling Airlines подорож обійдеться дорожче - 256 євро.

Від чого залежить ціна на авіаквитки в Париж

Ціни на авіаквитки складаються з багатьох факторів, але основним є пору року. Пік, коли непосидючі пілігрими починають проявляти активність, припадає на літні місяці. Тому, якщо вважаєте, що Париж прекрасний у будь-який період, і кожна погода - благодать, дочекайтеся мертвого сезону з листопада по березень.

Природно, це не відноситься до різдвяних і новорічних свят, коли авіаквитки в Париж можуть шокувати своєю вартістю. Але навіть якщо вибрали самий дощовий місяць року (листопад) для відвідування дивовижного міста, про квитки слід подумати заздалегідь.

Щоб купити дешевий авіаквиток, є кілька секретів. Знаючи їх, ви завжди буде у виграші.

Непопулярне час для перельотів: вечір середи і четверга. Саме за цими дням найбільш вигідні ціни.

Вивчіть розцінки на різні дати. Часом вони сильно відрізняються, і якщо не прив'язані до конкретних днях, навіть в розпал туристичного сезону можна знайти квитки за зниженою вартістю або взагалі потрапити на спеціальну пропозицію.

Травень вважається ідеальним місяцем для поїздки. Вже досить тепло для екскурсій на відкритих автобусах і річкових трамваях по квітучому місту, але ще не настав туристичний бум, і переліт в обидва пункти обійдеться близько 122 євро.

Щоб заощадити, беріть квитки з пересадкою. Хоча це збільшить час в дорозі, але так ви зможете істотно скоротити транспортні витрати.

Часто летіти в сусіднє місто набагато вигідніше, ніж безпосередньо в Париж. З огляду на добре розвинену мережу міського транспорту, дістатися до місця призначення не складе труднощів, а ось на бюджеті це позначиться дуже позитивно.

Найближчі до столиці міста з аеропортами: Бове, Лілль, Довіль, Гавр, Ле Туке-Париж-Пляж, Тур, Кан, Лідд, Брюссель, Брюгге, Епінал, Діжон, Пуатьє, Люксембург, Анже і Мец, Шорхем-бай-Сі і Манстон.

Подивіться, як планують свій маршрут інші мандрівники і, можливо, знайдете у їх досвіду щось корисне. Крім цього, так простіше орієнтуватися в ціновій політиці.

Якщо є можливість вибрати аеропорти для приземлення, вивчіть кожен варіант - напевно в один з них купити авіаквиток вийде дешевше. Оскільки з будь-якого аеровузли в місто йдуть автобуси, електрички і метро, ​​питання, як дістатися до Парижа, чисто риторичне. І знову-таки - проїзні талони на міський транспорт набагато дешевше, ніж прямий квиток до французької столиці.

Зайшовши на один з сайтів-агрегаторів можна вивчити одночасно всі доступні пропозиції різних компаній в цікавлять вас часові рамки. Введіть пункти призначення, кількість проїзних, напрямок в одну або обидві сторони, і карта цін покаже їх вартість помісячно, щоб ви вибрали найдешевші авіаквитки.

Правда, актуальний такий спосіб, якщо ви вільні від всіх обов'язків, і можете легко управляти особистим часом. Серед агрегаторів найбільш затребувані: Aviasales, Momondo, Skyscanner, Kayak, але це далеко не повний список.

Дешеві авіаквитки по акції - ще один спосіб заощадити. Звичайно, тримати руку на пульсі послуг всіх авіаперевізників неможливо, а тому підпишіться на їхні новини про знижки та розпродажі. Але приготуйтеся до того, що дуже скоро пошта почне тріщати від щоденних повідомлень, що містять не тільки цікаву для вас інформацію. Тому, краще відкрити новий поштовий ящик якраз для такого випадку.

Купувати квитки відразу в обидва кінці теж вигідніше, ніж в один. Непоганий варіант, якщо прилетіти в одне місто, а полетіти з іншого.

Ще спосіб - взяти гарячу путівку в турагенції. Їх ціни деколи вигідніші і тому, що агентства закуповують квитки на літак в мертвий сезон, а деякі працюють з чартерними рейсами. Але у них є істотний недолік - їх практично неможливо обміняти або здати, сталеві пташки сідають в незручний час і далеко від основного місця призначення, а про послуги на борту можна і не згадувати.

Також можна користуватися послугами авіакомпаній, що дозволяють збирати бонусні милі. Тарифи авіаквитків у них не такі вже низькі, але раніше накопичені милі скоротять витрати. Причому нараховуються вони не тільки за перельоти, але і по системі оплати товарів банківською картою Visa або MasterCard, належить банку-партнеру авіакомпанії.

Зараховують бонуси і інші її партнери - готелі або сервіс прокату автомобілів .

Милі від різних авіаперевізників, об'єднаних в асоціацію, можна накопичувати в одній «кошику». Наприклад, періодично літаючи літаками Air France або Delta, потім витрачати милі на квитки Аерофлоту або підвищувати їх до бізнес класу з економ.

Якщо купити авіаквиток онлайн, він теж буде набагато дешевше, особливо на чартерний рейс. Але навіть якщо купувати їх у одній компанії в касі або на сайті, різниця буде відчутною.

Чим раніше забронювати авіаквиток, тим його ціна здасться привабливішою. Але врахуйте, що дешевий авіаквиток неможливо здати або обміняти, хіба що зі значним штрафом. Тому, вирішивши зустріти Різдво в Парижі, плануйте це знаменна подія за півроку, і постарайтеся, щоб ніякі обставини не завадили здійсненню мрії.

* З доступними квитками є і свої підводні рифи. Наприклад, побачивши вже дуже спокусливу суму, не поспішайте танцювати, адже може виявитися, що сюди не включені збори, які становлять половину від повної вартості. Тільки почавши оформляти покупку, і пройшовши по ланцюжку до кінця, ви дізнаєтеся реальний тариф.

Авіаквитки: ціни і рейси

Уже згадувалося, що авіакомпаній, агентств з продажу квитків і систем бронювання занадто багато, і найпростіше скористатися сервісом одного з сайтів-агрегаторів. На прикладі Aviasales, який відрізняється зручним і зрозумілим мануалом, можна розглянути варіанти отримати авіаквитки дешево.

На прикладі Aviasales, який відрізняється зручним і зрозумілим мануалом, можна розглянути варіанти отримати авіаквитки дешево

компанія Aviasales

Сайт компанії порівнює пропозиції 45-і агентств і 728-й авіакомпаній, включаючи також 5 систем з бронювання, щоб надати найбільш доступний проїзний документ на літак Київ - Париж, літак Москва - Париж або в іншому можливому напрямку.

За даними Aviasales особливо завзято кияни їдуть в Париж в липні (розпал відпусток), жовтні (оксамитовий сезон) і грудні (різдвяно-новорічні свята). А ось в березні, лютому і листопаді туристична стежка отримує перепочинок.

Москвичам більше до душі квітень, травень і жовтень, а з січня по березень столиця Франції від них відпочиває.

Щоденні прямі рейси з Києва здійснюють з Борисполя в Шарль-де-Голль авіакомпанії МАУ і Air France. Якщо летіти з пересадкою, авіаквитки Київ - Париж обійдуться 125-240 євро. Найдешевші квитки з однією пересадкою в Будапешті пропонує ірландська авіакомпанія Ryanair.

Не варто побоюватися того, що вимушена зупинка збільшить час на дорогу. Погляньте на це з ругой боку - адже це унікальний шанс побачити ще одну країну, нехай і ненадовго. Так, квиток в 166-180 євро дозволить відвідати Амстердам , Ригу, Катовіце, а заплативши 197-225 євро, побачите Варшаву, Мюнхен і Відень.

Оскільки між пересадками у вас є близько 6-ї години, вас чекає захоплююча прогулянка по мальовничих околицях.

Пам'ятайте, що чим ближче дата вильоту, тим дорожче ціни на авіаквитки. Вище вони будуть і в тому випадку, якщо оплачуєте переліт тільки в одну сторону.

На сайті компанії завжди зазначено, від якого авіаперевізника в наявності найдешевші авіаквитки із зазначенням суми, а також найбільш швидкий переліт.

Напрямок Київ - Париж обслуговується аеропортами Бориспіль і Жуляни з Української сторони, а у Франції - Орлі і Шарля-де-Голль, але найбільш затребуване з'єднання, це Жуляни - Шарль-де-Голль.

Популярними містами для пересадок є: Стокгольм і Лондон, Женева і Франкфурт-на-Майні, Мюнхен і Рим, Відень і Варшава, Амстердам і Мінськ, Рига і Берлін, Прага і Цюріх.

Для росіян прямі рейси Москва - Париж щодня здійснюють Аерофлот і Air France, приземляючись в Орлі, Шарль-де-Голль, Шереметьєво, Внуково і Домодєдово, а найактуальніше з'єднання: Домодєдово - Шарль-де-Голль.

Якщо летіти з пересадкою і брати квитки в обидва пункти, вартість коливається від 51 до 170 євро, а найдешевший переліт пропонує AirBaltic. Найбільш ймовірні пересадки в Санкт-Петербурзі, Кишиневі і Празі, Гамбурзі, Любляні і Арланда, Гельсінкі та Венеції, Копенгагені та Будапешті, Осло, а також в містах, вже перерахованих вище.

Ух ти! - безкоштовне бронювання

Людина схильна будувати плани, особливо людина подорожує. Але як би ретельно ми не продумували свої дії, доля знайде спосіб внести корективи. Тільки уявіть, що ви знайшли і оплатили квитки за вигідною ціною, але отримали відмову на отримання візи. Природно, квитки доведеться здати, але далеко не завжди ви повернете всі свої гроші в повному обсязі.

А як буває прикро, якщо на переліт діє акція, але довгоочікувана поїздка в Мекку моди зривається через банального браку грошей в даний момент. Ще б пару днів, і ви змогли б викупити квитки дешево, але до того моменту, як ви розбагатієте, все розберуть інші туристи.

Для таких випадків багато компаній пропонують забронювати авіаквитки онлайн без оплати. Що це таке і як працює?

Деякі авіакомпанії дозволяють вам зберігати бронь за собою кілька днів, але кожна керується власними правилами і термінами. Якщо Lufthansa тримає неоплачений квиток всього дві доби, United притримає його протягом тижня, а лише потім виставляє на продаж, якщо ви його не викупили.

А ось авіакомпанії Korean Airlines, Emirates і Hong Kong Airlines дозволять вам визначитися і знайти кошти протягом 10 днів.

Однак знайте, що в будь-який момент заброньований, але неоплачений квиток може бути проданий іншій особі, якщо компанія визнала це раціональним. Тому не вичікуйте до останнього терміну, і намагайтеся чим швидше забрати проїзний документ.

Більш докладно про всі умови угоди прочитаєте, зайшовши на сайт авіакомпанії, послугами якої збираєтеся скористатися.

Як забронювати і купити квиток на літак онлайн

Життя сучасної людини вже неможлива без Інтернету, і пішли ті часи, коли в касу вибудовувалися змієподібні черзі. Зараз на просторах Мережі доступна інформація з різних куточків землі, подана під різними ракурсами.

Це дозволяє досконально вивчити великий обсяг матеріалу і вибрати потрібний варіант.

На одному сайті можна не тільки придбати талони на літак, а й забронювати готель, замовити трансфер, орендувати автомобіль і навіть оформити страховку мандрівника . Дуже продуктивно в цьому плані працює сервіс Aviasales.

Щоб купити квиток на літак онлайн, достатньо заповнити просту форму на його віртуальній сторінці.

  • Вкажіть в графах місце вильоту і приземлення.
  • Якщо потрібно, активуйте опцію «складний маршрут», і в кожній графі позначте курс.
  • Визначте терміни відльоту та повернення.
  • У пошуках квитка тільки в одному напрямку, встановіть галочку в спеціальному вікні або виберіть необхідний пункт у випадаючому меню.
  • Внесіть інформацію про кількість дорослих пасажирів і дітвори (2-12 років) або малюків до 2-х років.
  • Виберіть клас - бізнес, економ.
  • Якщо потрібно, відзначте пункт підбору готелю.

У додаткових налаштуваннях фільтра можна задати, летите ви з багажем або без нього, скільки пересадок допускаєте -1, 2 або хочете прямий рейс. Виберіть зручний час посадки (ранок, день, вечір). Те ж стосується пересадок - вони можуть бути впритул один до одного або залишати час для невеликої прогулянки і відпочинку.

Тут же в фільтрі пропонують вибрати певну авіакомпанію і агентство з продажу квитків. Вивчіть також варіанти аеропортів для вильоту і посадки.

Тепер запускайте пошук, і чекайте, поки система не підбере всі версії, що відповідає заданим параметрам. Кожна пропозиція містить додаткову інформацію, а побачити її можна, розгорнувши рядок (багаж, ручна поклажа, час у дорозі та інше).

Щоб забронювати авіаквиток онлайн, належить знову заповнити кілька граф.

  • Вкажіть відомості про пасажирів.
  • Залиште для зв'язку свій телефон та електронну пошту.
  • Визначте, як вважаєте за краще оплачувати: купити в розстрочку, розрахунок банківською карткою, в терміналі, готівкою, Яндекс.Деньгами, WebMoney, або іншим доступним способом.

Після того, як відправили заповнену форму, чекайте протягом півгодини після завершення бронювання на вказаний e-mail. Їли довго немає оповіщення, загляньте в «Спам», де люблять ховатися важливі листи. Крім цього, з вами можуть зв'язатися, щоб в телефонному режимі уточнити і підтвердити деталі замовлення і обраного методу оплати.

Більшість людей вважає за краще оплачувати авіаквитки кредиткою. В такому випадку підійдуть Visa і MasterCard або варіант для покупок в Інтернеті - Virtual card. А ось Maestro або Visa Electron не підходять, якщо хочете купити авіаквиток онлайн, оскільки мають обмежені платіжні можливості.

Оформляючи дистанційну покупку, належить ввести:

  • 16 чисел номера кредитки
  • Її період дії (exp)
  • ім'я власника
  • CVV або CVC2 (3 цифри), розташовані на зворотному боці картки.

Переваги електронного авіаквитка

Електронний авіаквиток має ті ж повноваження, що і звичайний. Забронювати і сплатити його можна на сайті авіакомпаній зручним способом, про який вже говорилося раніше - готівкові, термінал, віртуальні гроші, кредитка і т. Д.

Він також містить всі необхідні дані: маршрут, інформація про пасажира, тимчасові рамки польоту.

Після оформлення на e-mail приходить маршрут-квитанція з усіма деталями про майбутній політ.

Переваги електронного квитка очевидні:

  • Його не було втратиш, адже всі відомості зберігаються в системі компанії-перевізника.
  • Це найбільш безпечний метод покупки квитка, адже його неможливо підробити.
  • Купити його легко не виходячи з дому через Інтернет. Інший варіант - в офісі агентства з продажу авіаквитків або в спеціалізованих касах.
  • Ціна електронного квитка відчутно менше паперового аналога, та й покупка оформляється набагато швидше.

Щоб цифровий формат знайшов силу, після отримання талона по електронній пошті його треба роздрукувати. Нехай вас не лякає, що він виглядає як звичайний аркуш формату А4, оскільки всі необхідні дані в ньому відображені.

Далі пред'явіть маршрут-квитанцію при реєстрації в аеропорту разом з посвідченням особи.

При наявності електронного квитка ця процедура проходить набагато швидше, особливо, якщо скористатися кіоском саморегистрации або сайтом авіакомпанії, що позбавляє від стомлюючої черзі.

Кілька порад наостанок

Найчастіше мандрівники вибирають дорогу з пересадками, і якщо ви летите вперше, слід враховувати різні нюанси. Наприклад, між перельотами в ідеалі повинно пролягати не менше 4-х годин на випадок затримки рейсу.

Маючи єдиний квиток з позначеної пересадкою, в разі запізнення на наступний літак з вини авіаперевізника, вас відправлять найближчим рейсом за її рахунок. Але коли ви самостійно набували проїзні документи в різних авіакомпаніях, купувати нові доведеться за власні кошти.

Вибір аеропорту теж має велике значення, особливо, якщо має бути провести в ньому кілька годин до відльоту наступного літака. Чим краще організований сервіс, тим комфортніше ви себе будете почувати в період очікування.

Якщо обставини так повернуться, що рейс скасували до ранку і вам доведеться десь заночувати, в великих аеровузли є свої готелі. Хоча їх номери не можна назвати дешевими, все ж краще, ніж сидіти в кріслі всю ніч.

Озброївшись цими знаннями, вирушайте підкорювати місто мрії, кохання і вічного свята. Париж чекає вас!

Кілька корисних посилань

Пошук лоукостерів: http://www.whichairline.com/#/fla
Пошук дешевих квитків в будь-якому напрямку: https://www.aviasales.ru
Бронювання квитків без оплати: http://onlineaviabileti.com

Автор: Лора Мур

А ви вже там бували?
Що це таке і як працює?

Новости