Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

авіакомпанія Перемога

  1. Найдешевші квитки з Москви в Меммінген на рік вперед
  2. Мобільний додаток Перемоги
  3. стикувальні рейси
  4. Куди літає Перемога
  5. Популярні напрямки авіакомпанії Перемога
  6. Тарифи і збори авіакомпанії Перемога
  7. Оплата Ручний поклажі
  8. Вартість провозу Багажу

Купити квиток з телефону
Купити квиток з телефону   Найдешевші квитки з Москви в Меммінген на рік вперед   Найдешевші квитки з Москви в Кельн на рік вперед   Найдешевші квитки з Москви до Братислави на рік вперед   Найдешевші квитки з Москви в Пафос на рік вперед   Найдешевші квитки з Москви до Ларнаки на рік вперед   Що потрібно знати про Перемогу:   Авіакомпанія Перемога є дочірньою компанією   Аерофлоту   , Працює по моделі лоукост

Найдешевші квитки з Москви в Меммінген на рік вперед

Найдешевші квитки з Москви в Кельн на рік вперед

Найдешевші квитки з Москви до Братислави на рік вперед

Найдешевші квитки з Москви в Пафос на рік вперед

Найдешевші квитки з Москви до Ларнаки на рік вперед

Що потрібно знати про Перемогу:

Авіакомпанія Перемога є дочірньою компанією Аерофлоту , Працює по моделі лоукост. Мінімальна ціна квитків авіакомпанії Перемога - 999 рублів. У вартість квитка включена тільки перевезення пасажира і 10 кг багажу. На борту не годують, спинки крісел не відкидаються назад. Перевезення ручної поклажі передбачена тільки за додаткову плату. Летять разом пасажирів можуть розсадити в різні місця салону або запропонувати додатково оплатити послугу вибору місця. При оплаті додатково стягується збір за транзакцію від 2% до 4% або касовий збір при оплаті в касах. найвигідніше купувати квитки он-лайн, в тому числі на нашому сайті самостійно. Будь-які процеси, де задіяні службовці компанії обкладаються додатковими зборами, так наприклад всі дзвінки в компанію платні по будь-яких питань. Вартість хвилини близько 60 рублів. Повернення / обмін квитка або зміна даних пасажира не мають доцільності, оскільки обкладаються штрафом майже завжди перевищує вартість квитка. Якщо ви досвідчений пасажир ви зможете трохи заощадити подорожуючи Перемогою, в протилежному випадку радимо на нашому сайті перевірити тарифи інших авіакомпаній. Найчастіше подорожувати ними виходить дешевше. ми проводили порівняння цін . Авіакомпанія увійшла в Топ-10 російських перевізників за обсягами перевезень пасажирів.

У Перемоги є безкоштовні телефон, але тільки для пасажирів скасованих рейсів: +7 (499) 215-47-47.

Мобільний додаток Перемоги

Авіакомпанія Перемога не має власного додатка для бронювання квитків. Але квитки компанії можна бронювати в додатку авіасейлс.
Авіакомпанія Перемога не має власного додатка для бронювання квитків

стикувальні рейси

Компанія перемога не підтримує стикування рейсів. Як на своїх маршрутах, так і з іншими авіакомпаніями. Це означає, що здавати і отримувати багаж необхідно в кожному пункті проходження. Авіакомпанія не несе ніякої відповідальності за запізнення на наступні рейси, а оскільки затримки у лоукостерів - це норма ні в якому разі не можна летіти Перемогою якщо у вас далі запланований дорогий рейс за кордон і малою кількістю часу на пересадку. Або виділяйте як мінімум 6 годин пересадку, а краще заплануйте зупинку на день в пункті пересадки. Ще простіше купити єдиний квиток іншої авіакомпанії, наприклад Аерофлот, котори стикується з великою кількістю зарубіжних компаній і несе відповідальність за доставку в кінцевий пункт. Єдині квитки можна придбати на нашому сайті, просто вкажіть кінцевий пункт, а система сама підбере стикування.

Куди літає Перемога

Авіакомпанія Перемога здійснює рейси в 26 пунктів призначення. Основний аеропорт базування - Внуково (Москва). Додаткові хаби: Сочі (Адлер) і Анапа. Розклад польотів перевіряйте на нашому сайті задавши дату і маршрут польоту в пошуку.

Перемога починає літати за кордон. Перший рейс в Братиславу 19 грудня 2015. З Братислави можна полетіти далі за копійки по всій Європі.

Популярні напрямки авіакомпанії Перемога


Перемога виконує рейси за наступними напрямками:
З Анапи: Анапа - Москва, Анапа - Нижньовартовськ, Анапа - Омськ, Анапа - Перм, Анапа - Сургут, Анапа - Тюмень, Анапа - Ханти-Мансійськ, Анапа - Челябінськ
З Архангельська: Архангельськ - Москва, Архангельськ - Сочі
З Астрахані: Астрахань - Москва
З Бєлгорода: Білгород - Москва, Білгород - Сочі
З Владикавказ: Владикавказ - Москва
З Волгограда: Волгоград - Москва, Волгоград - Сочі
З Геленджика: Геленджик - Москва
З Єкатеринбурга: Єкатеринбург - Москва, Єкатеринбург - Сочі
З Казані: Казань - Сочі
З Кірова: Кіров - Сочі
З Магнітогорська: Магнітогорськ - Сочі
З Махачкали: Махачкала - Москва, Махачкала - Сочі
З Москви: Москва - Анапа, Москва - Архангельськ, Москва - Астрахань, Москва - Білгород, Москва - Владикавказ, Москва - Волгоград, Москва - Геленджик, Москва - Єкатеринбург, Москва - Махачкала, Москва - Нижньовартовськ, Москва - Перм, Москва - Сочі , Москва - Сургут, Москва - Тюмень, Москва - Уфа
З Нижньовартовська: Нижньовартовськ - Москва, Нижньовартовськ - Сочі
З Омська: Омськ - Анапа, Омськ - Сочі
З Перьми: Перм - Анапа, Перм - Москва, Перм - Сочі
З Ростов-на-Дону: Ростов-на-Дону - Сочі
З Сочі: Сочі - Архангельськ, Сочі - Білгород, Сочі - Волгоград, Сочі - Єкатеринбург, Сочі - Казань, Сочі - Кіров, Сочі - Магнітогорськ, Сочі - Махачкала, Сочі - Москва, Сочі - Нижньовартовськ, Сочі - Омськ, Сочі - Перм , Сочі - Ростов-на-Дону, Сочі - Сургут, Сочі - Ульяновськ, Сочі - Уфа
З Сургута: Сургут - Анапа, Сургут - Москва, Сургут - Сочі
З Тюмені: Тюмень - Анапа, Тюмень - Москва
З Ульяновська: Ульяновськ - Сочі
З Уфи: Уфа - Москва, Уфа - Сочі
З Ханти-Мансійська: Ханти-Мансійськ - Анапа
З Челябінська: Челябінськ - Анапа

Тарифи і збори авіакомпанії Перемога

Ціни починаються від 999 рублів, але за такою ціною купити квитки дуже складно. Треба спеціально стежити за всіма акціями, для цього можна підписатися на нашу групу в facebook або встановити повідомлення на пошту . Оплачувати квитки найвигідніше по карті он-лайн - збір 2%, менше вигідніше в Евросети - 3% і терміналах Qiwi - 4%. Найневигідніше купувати квитки в касах. Каси знаходяться тільки в аеропортах і є не в кожному місті (тільки в Архангельську, Бєлгороді, Волгограді, Владикавказі, Єкатеринбурзі, Казані, Махачкалі, Москві, Перьми, Сочі, Мінеральних Водах, Тюмені та Уфі). По-перше витрачається час на дорогу, по-друге в касах стягується величезний збір (до декількох тисяч рублів). Ціни на нашому сайті рівні цінам авіакомпанії ніяких зборів і комісій немає.

Ціноутворення додаткових послуг розрізняється по місцю і часу замовлення. Найдешевше оплачувати їх при он-лайн бронюванні на сайті, трохи дорожче оплата по замовленні заздалегідь по телефону (так само хвилина з'єднання з оператором, включаючи очікування коштує близько 60 рублів). Найдорожчі тарифи на оплату перед вильотом в аеропорту. Багато пасажирів через незнання правил змушені оплачувати додаткові збори, іноді перевищують вартість квитка або відмовлятися від польоту.

Послуга вибору місць коштує від 199 рублів до 999 рублів. Не має особливого сенсу - дешеві ряди не мають ніяких переваг, тільки якщо вам важливо вказати місце біля вікна або навпаки в проході. Вартість рядів з додатковим місцем для ніг надзвичайно висока. З огляду на, що більшість польотів тривають 1-2 години краще потерпіти.

Збір за зміну дати вильоту або напрямки рейсу - 2000 рублів, зміна імені пасажира - 4000 рублів, анулювання броні - 2000 рублів, запізнення на рейс - 4000 рублів. Збір застосовується на кожному сегменті польоту, тобто для квитка туди-назад все множиться на 2. Краще не помилятися і не скасовувати польоти - ви втратите всі або майже всі гроші.

Оплата Ручний поклажі

Нагадуємо, що ручна поклажа провозиться тільки за додаткову плату. В салон без зважування міжнародними правилами авіаперевезень дозволено проносити такі предмети:
- верхній одяг,
- дамська сумочка або портфель,
- дитяча колиска при перевезенні дитини,
- папка для документів,
- харчування для дитини в польоті,
- парасольку або тростину,
- милиці, складне крісло-коляска для перевезення пасажира з обмеженими фізичними можливостями,
- букет квітів,
- книга, журнал, газета,
- портативний комп'ютер (notebook),
- телефон стільникового зв'язку,
- фотоапарат,
- відеокамера,
- костюм в портплед,
- складна дитяча коляска (використання коляски можливо до трапа повітряного судна, в подальшому коляска передається для перевезення в багажному відсіку)

Зверніть особливу увагу, що якщо ноутбук буде лежати в сумці або рюкзаку, навіть маленькому - це вже одне місце ручної поклажі. Якщо в чохлі, то це безкоштовний для пронесення предмет.

Одне місце ручної поклажі (10 кг) коштує від 999 рублів при оплаті заздалегідь 1500 при оплаті на реєстрацію або 2000 при оплаті при посадці в літак.
Два місця коштують 1999-3000-4000 рублів відповідно.
Домашня тварина може бути перевезено тільки в салоні, в клітці-контейнері, має важити до 8 кг і коштує це 1999 рублів. Оплатити провезення тварини на реєстрації НЕ МОЖНА, тільки заздалегідь.

Вартість провозу Багажу

Тарифи на багаж Перемоги На сайті Телефоном На реєстрації Одне місце багажу, до 15 кг 999 руб. 999 руб. 2000 руб. Одне місце багажу, до 20 кг тисячу чотиреста дев'яносто дев'ять руб. 1 499 руб. 3000 руб. Два місця багажу, до 15 кг кожне 1999 руб. 1999 руб. 4000 руб. Два місця багажу, до 20 кг кожне 2499 руб. 2499 руб. 5000 руб. Третє і кожне наступне місце багажу, до 20 кг - - 3000 руб. Доплата за кожен 1 кг переваги при масі багажу понад 20 кг - - 500 руб. Велосипед, за 1 штуку, не більше 20 кг 1999 руб. 1999 руб. 4000 руб. Рибальське спорядження, за 1 комплект, не більше 20 кг 1999 руб. 1999 руб. 4000 руб. Лижі чи сноуборд, за 1 комплект, не більше 20 кг 1 999 руб. 1999 руб. 4000 руб. Музичний інструмент, за штуку, не більше 20 кг тисяча дев'ятсот дев'яносто дев'ять руб. 1999 руб. 4000 руб. Зброя, за штуку, до 10 кг 1999 руб. 1999 руб. 4000 руб.

Музичний інструмент до 10 кг і розміром до 55х40х20 см може бути перевезений як безкоштовне місце реєстрованого багажу в багажному відсіку.

Популярні міста польотів Перемоги (ціни в обидва кінці)



Новости