Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Які акції і знижки на авіаквитки діють на перельоти МАУ

  1. постійні
  2. 2. Знижка 25% на весільну подорож
  3. 3. Знижка 20-25% на переліт в честь дня народження
  4. 4. Знижка 5-25% на ювілей весілля
  5. 5. Знижка 25-33% на день народження дитини
  6. 6. Знижки 15% на політ на якусь подію
  7. 7. Знижки до 50% за раннє бронювання лоукост-тариф
  8. тимчасові
  9. 9. Знижки на нові напрямки
  10. Партнерські посилання:

«Міжнародні авіалінії України» - найбільший за кількістю напрямків і рейсів авіаперевізник в Україні «Міжнародні авіалінії України» - найбільший за кількістю напрямків і рейсів авіаперевізник в Україні. Незважаючи на майже монопольне становище на українському ринку, компанія продовжує агресивно просувати свої послуги. Для потенційних користувачів послугами компанії це означає тонни спаму в соцмережах одночасне існування ряду знижок з того чи іншого випадку, акції в соціальних мережах в дусі «залайкай нашу сторінку і отримай безкоштовні милі» та інші принади життя. Редакція попутно вирушила розбиратися з усіма діючими пропозиціями в нетрі сайту авіакомпанії.

постійні

1. Програма лояльності «Панорама клуб»

Своя або партнерська програма лояльності є у будь-якого пристойного авіаперевізника. Приєднатися до «Панорама клуб» від МАУ може будь-хто, заповнивши форму реєстрації на сайті компанії. Принцип роботи програми простий - за здійснені польоти або користування послугами партнерів вам нараховуються милі. Чим вище класом квиток, чим далі відстань, тим більше миль накопичується. Їх можна обміняти на квитки, знижки, оплату зборів за обмін квитка або підвищення класу при перельоті. Весь список партнерів «Панорама клуб» - це авіакомпанії, ресторани, готелі, оператори зв'язку, банки і сервіси прокату автомобіля - є тут . Кількість додаткових знижок і послуг, одержуваних власником карти, відрізняється в залежності від типу карти - Classic і Premium . Стати членом клубу можуть люди старше двох років. Всі милі згорають, якщо не користуватися послугами МАУ і партнерів півроку.

Де дізнатися більше: panorama-club

2. Знижка 25% на весільну подорож

Протягом 3 місяців після реєстрації шлюбу молодята можуть придбати квиток МАУ (в одну або дві сторони) на непопулярні дні (понеділок-четвер) зі знижкою 25%. Детальніше про умови акції ми вже писали .

Де дізнатися більше: honeymoon

3. Знижка 20-25% на переліт в честь дня народження

Те ж саме, тільки на день народження. Придбати квиток зі знижкою можна для себе і ще п'ятьох осіб. За плюс-мінус місяць від свята. А якщо дата кругла, то знижка для ювіляра складе 25%. Обмежень по днях тижня або віком учасника програми немає. Але потрібно показувати паспорт або свідоцтво про народження, бронювати або в касах, або по телефону, або через пошту, або після оформлення заявки на сайті.

Де дізнатися більше: press-office

4. Знижка 5-25% на ювілей весілля

Знижка поширюється на тих, хто перебуває у шлюбі. Чим солідніше дата (починається все з 5% і з «дерев'яної весілля»), тим більша знижка. Максимум - 25%. Здійснити подорож можна мінімум за 3 місяці до ювілею, а повернутися - максимум через три місяці.

Де дізнатися більше: wedding-anniversary

5. Знижка 25-33% на день народження дитини

Різниця в розмірі знижки залежить від напрямку. Поширюється на дати плюс-мінус місяць від дня народження, тільки на рейси з понеділка по четвер. Під неї підпадають сім'ї з дітьми від 2 до 11 років, крім батьків і іменинника можуть поїхати його брати і сестри.

Де дізнатися більше: children

6. Знижки 15% на політ на якусь подію

У розділі акції на сайті МАУ є перелік подій, до польоту на яке можна отримати знижку 15%. На аеропортові та сервісні збори знижка не діє. Бронювати квиток треба за 21 день до вильоту. В умовах акції вказаний список країн, на які знижка поширюється. Там майже завжди є Росія і Білорусь, але ось Україну ми не знайшли.

Де дізнатися більше: event-calendar

7. Знижки до 50% за раннє бронювання лоукост-тариф

Знижка поширюється на виліт з міст України і політ до Європи, ОАЕ, Росії, Казахстану. Діє за таким принципом - до 50% на бронювання за 150 днів, до 35% на бронювання за 120 днів, до 25% - за бронювання до 90 днів.

Де дізнатися більше: smart-fares

Знижки не підсумовуються з іншими знижками компанії і поширюються тільки на вартість квитка, яка в низький сезон або при ранньому бронюванні може бути в три рази менше вартості зборів. Наприклад, квиток на трьох з Києва в Прагу, що купується за півроку, обійдеться в 218 доларів, збори - в додаткові 146. Квиток на трьох пасажирів, куплений за повною ціною і не сильно заздалегідь, буде коштувати 618 доларів, а збори обійдуться в 190 доларів . У такому випадку економія буде помітна. При ранньому бронюванні підлаштовуватися під іменинника сенсу немає.

тимчасові

8. Розіграш миль в соцмережах

Майже будь-яка компанія в світі, незалежно від того, здійснює вона авіаперевезення або працює над дизайном скріпок, мріє бачити армію шанувальників в соціальних мережах. МАУ - не виняток. Піарники і SMM-щики авіаперевізника регулярно розводять бурхливу діяльність в «мережах», а щоб якось підігріти інтерес народу до корпоративного аккаунту, розігрує там сертифікати.

Де дізнатися більше: offers

9. Знижки на нові напрямки

МАУ час від часу проводить атракціон небаченої щедрості у вигляді знижок за деякими напрямками або промо нових маршрутів. Це все можна відстежувати на сайті компанії або в її акаунтах в соц.сетях.

Партнерські посилання:
  • Шукайте нестандартні екскурсії по Шрі-Ланці на Tripster ;
  • Замовляйте житло на Booking ;
  • Шукайте квитки на Шрі-Ланку на сайті МАУ або OneTwoTrip ;
  • Замовляйте готові тури на Misto.travel ;
  • Вибирайте вигідну туристичну страховку на Chepara ;
  • Беріть байки в оренду на простих умовах на BikesBooking .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости