Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешево авіаквитки в Азію, наприклад? дешеві перельоти

В умовах дауншифтингу, урізаних бюджетів, бажання менше витрачати й більше заробляти - тренується хороша звичка рахувати кожну копійку, і ми шукаємо дешеві перельоти! І коли людина вирушає в подорож, бронювання авіаквитків перетворюється на справжнє полювання за чимось таким, що як-би покладено тобі, але від тебе це скривают.Одін з найбільш безболісних варіантів, для тих хто не хоче морочитися з-приводу знижок, і пересиджування в аеропортах, - є багато сайтів, де можна купити авіаквитки, і в пару кліків отримати на електронну пошту заповітну бронь перельоту, роздрукувати і відправитися збирати чемодани.Я Не буду показувати прискіпливо, як купувати авіаквитки, але деякі зручні опції для пок ПКІ квитків онлайн ви повинні знать.Для прикладу, я користуюся такими сайтами, як:

  1. Дешеві перельоти - MOMONDO

http://www.momondo.ru

На сайті є можливість відстежити відразу вартість квитків на літак, на протязі певного терміну, наприклад, місяця.

В умовах дауншифтингу, урізаних бюджетів, бажання менше витрачати й більше заробляти - тренується хороша звичка рахувати кожну копійку, і ми шукаємо дешеві перельоти

Momondo - квитки онлайн

  1. Дешеві перельоти - SKYSCANNER

www.skyscanner.com

Зручність використання сайту полягає в тому, що тут розклад літаків можна теж вибирати в залежності від того, який у вас бюджет. Звичайно ж, якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом. Наприклад, візьмемо переліт з України в Індію.

Skyscanner - бронювання авіаквитків

1 - Я вибрав перельоти з України в Індію.

2 - Я визначаюся, чи потрібен мені зворотний квиток

3 - Я хочу бачити розклад цін на авіаквитки (в тому числі і на найдешевші авіаквитки)

Після того, як мені дано приблизний діапазон цін, я вибираю, скажімо, найнижчу ціну, і дивлюся, звідки переліт і куди переліт.

Після того, як мені дано приблизний діапазон цін, я вибираю, скажімо, найнижчу ціну, і дивлюся, звідки переліт і куди переліт

Skyscanner - квитки на літак

Мені видно, що, наприклад, в даному випадку це буде авіапереліт за допомогою таких авіакомпаній, як flydubai (флайдубай), Aeroflot (Аерофлот) і TurkishAirlines (Турецькі Авіалінії). Кликаю за ціною знову і бачу такий розклад:

Skyscanner - авіаквитки

Окей, зрозуміло, доведеться летіти Аерофлотом + турецькими Авіалініями. Клікаю по ціні ще раз, і бачу ціни на авіаперельоти на цілий місяць.

Клікаю по ціні ще раз, і бачу ціни на авіаперельоти на цілий місяць

Skyscanner - продаж авіа квитків

Відмінно, мені видно, що існують рейси за дуже вигідними цінами, як наприклад, $ 262 долара. Кликаю, купую.

Зазвичай, правда, потім мої очі трохи збільшуються, так як ціна трохи підскакує за рахунок націнок, налепок, податків, накладок та насильного застосування різного виду платежів. Як від такого добра позбутися, в окремому випадку в місцевими азіатськими авіалініями (ейр азія), читайте в моїй наступній статті «Як дешево летіти з AirAsia» . Низька вартість іноді теж вміє дивувати.

  1. Дешеві перельоти - AVIASALES

http://www.aviasales.ru

ru

Aviasales - покупка авіаквитків

Купівля квитків онлайн через сайт авіасейлз - це справа кількох кліків, правда розкид цін на сайті дозволяє визначати ціни на перельоти тільки в діапазоні плюс-мінус 3 дні від дати, на яку приблизно ви розраховуєте полетіти. І то, цю функцію можна побачити тільки після первинного фільтра перельотів. Може, звичайно, я неуважний, і це можна було десь змінити, але на то я і користувач, щоб не мотатися по сайту в пошуках полегшення. Якщо фичу не видно - значить фичу не видно.

Якщо після первинної отфільтровка квитків, не виходить знайти щось цікаве, я натискаю «Змінити параметри пошуку».

Якщо після первинної отфільтровка квитків, не виходить знайти щось цікаве, я натискаю «Змінити параметри пошуку»

Aviasales - вибір квитків

І отримую можливість змінити дати на плюс-мінус 3 дні.

Aviasales - як купити найдешевші квитки онлайн

На практиці, щоб забронювати авіаквитки, я використовую таку комбінацію:

1) Шукаю через Momondo або Skyscanner дати, на які явно світять цікаві ціни на перельоти

2) Іду на Aviasales, і купую квиток на певну дату.

Так як купити найдешевші авіаквитки в Азію?

Нарешті. Є таке поняття, як бюджетні авіалінії, і є можливість долетіти до потрібного міста в Азії через стикування, які я поділяю самостійно.

Тому що є чудова авіакомпанія, AirAsia , Яка полегшує існування всім бюджетним мандрівникам, таким як ми з вами, друзі. Цей лоу-кост дозволяє іноді полетіти з Делі в Токіо, наприклад, за $ 17. Круто?

Схема працює так:

1) Заходимо на сайт www.airasia.com

2) Шукаємо найближчі до наших рідних краях міста, до яких летять наші місцеві рідні слов'янські авіалінії, або просто будь-які лоу-кости.

3) На сайті airasia підбираємо дешевий переліт з стикувального пункту в той пункт, куди нам потрібно в результаті долетіти.

4) Через вищевказані сайти (або через особисті сайти кожної окремої авіакомпанії) купуємо квиток ДО АЗІЇ

5) Через www.airasia.com купуємо квиток ПО АЗІЇ.

Але при бронюванні квитка ПО АЗІЇ через AirAsia ваша ціна раптово збільшиться, і буде відрізнятися від тієї, яка була спочатку відфільтрована дружелебним фільтрів сайту. Чому це відбувається? Тому що існує багато пасток, через які лоу-кости виграють дополгітельние гроші у клієнтів.

У наступній статті « Як купити авіаквиток дешево з AirAsia, ламаємо систему! », Я відкрию вам ці пастки, і ви зможете самі повернути колишню низьку ціну на свій квиток, навіть якщо авіакомпанія насильно вам намагається нав'язати більш високу ціну.

Вдалих вам перельотів, завжди вірте в свою мрію, і Закон Притягання, Закон Любові і Закон Природи завжди будуть працювати на вашому боці!

1) У квітні місяці я пасивно заробив майже $ 4000 ( Дивись відео , Як це у мене вийшло)

2) З'явилося 2 відео з відгуками від моїх відбулися студентів, які повідали світу наступне:

Руслан

Олексій

Анастасія

3) На підставі того, чим я займаюся (продаж електронних книг), я побудував курс, який в себе включає повну покрокову стратегію мого бізнесу, яку можна скопіювати і по-аналогії запустити і свій бізнес.

Приклади паперових книг, які роблять мої студенти.

Ви не будете мені підзвітні, і мені з цього курсу нічого, крім як оплати за курс не буде, тобто це стратегія чистого бізнесу з повним описом і відео для того, щоб ви теж почали продавати книги. Писати ці книги не обов'язково.

>> Посилання на курс " Книжковий бізнес на Амазон "<<

Як виглядає курс Kindle Passive Money всередині

Напишіть в коментарі нижче, і я відповім вам, як придбати курс по знижці. Буду радий допомогти! слава

Не забудьте підписатися, тому що такі статті будуть дуже часто тепер!

Так як купити найдешевші авіаквитки в Азію?
17. Круто?
Чому це відбувається?

Новости