Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешеві авіаквитки в Італію. Ціни на авіаквитки

  1. Як купити дешеві авіаквитки в Італію. Ціни на авіаквитки Привіт, дорогі читачі blog-italy.ru ...
  2. Які авіакомпанії літають до Італії з Москви
  3. Як знайти і не пропустити розпродажі авіаквитків з Росії до Італії
  4. Яка пора року є найкращим для покупки авіаквитків і поїздки в Італію
  5. Коли дешеві авіаквитки до Італії знайти складно:
  6. Найбільші міжнародні аеропорти Італії
  7. Як знайти найдешевший авіаквиток в Італію
  8. Як купити дешеві авіаквитки в Італію. Ціни на авіаквитки
  9. Віза і переліт
  10. Які авіакомпанії літають до Італії з Москви
  11. Як знайти і не пропустити розпродажі авіаквитків з Росії до Італії
  12. Яка пора року є найкращим для покупки авіаквитків і поїздки в Італію
  13. Коли дешеві авіаквитки до Італії знайти складно:
  14. Найбільші міжнародні аеропорти Італії
  15. Як знайти найдешевший авіаквиток в Італію

Як купити дешеві авіаквитки в Італію. Ціни на авіаквитки

Привіт, дорогі читачі blog-italy.ru . Італія є казковим місцем для відпочинку, адже саме тут знаходяться найвідоміші архітектурні пам'ятки світу, багато з яких стали об'єктами всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Але все ж, прекрасна поїздка може захмаритися високими цінами на їжу, готелі, сувеніри, квитки в музеї, ну а найголовнішою статтею витрат звичайно ж буде переліт, тому кожен прагне знайти найдешевші авіаквитки, а зекономлені гроші можна витратити на розваги, і зробити свій відпочинок більш різноманітним.

З цієї статті ви зможете дізнатися про середні ціни на квитки Москва - Рим - Москва, а також про те скільки триває політ в Італію, як дістатися до Італії самостійно, але головне питання який ми ретельно розберемо - як купити дешеві авіаквитки в Італію.

Як пункту відправлення візьмемо столицю Росії, адже саме в Москві знаходяться найбільші аеропорти, з яких роблять рейси найвідоміші авіакомпанії як регулярні, так і бюджетні. Отже, найімовірніше, знайти найдешевший авіаквиток в Італію, саме, з Москви. Читайте також, про те, як швидко оформити страховку в Італію .

В середньому ціна авіаквитка на регулярний рейс Москва - Італія (Рим) - Москва, в економ класі, становить 175 €, але якщо пощастить і дати будуть підібрані вдало, то можна знайти квиток туди і назад не перевищує 100 €. При цьому слід дуже ретельно планувати поїздку і враховувати те, що квиток в одну сторону може коштувати стільки ж як туди і назад.

Календар низьких цін на авіаквитки Москва - Мілан. Ціни вказані за квиток в одну сторону:

Рим приголомшливий місто, і один з найбільш відвідуваних в Італії, але якщо ви збираєтеся провести відпустку біля моря, краще шукати авіаквитки в міста розташовані ближче до популярних курортів, наприклад Неаполь, Ламеція-Терме або Пізу яка, найближче знаходиться від лігурійських курортів .

Також можна купити квиток з Москви до Мілана, це теж дуже популярний напрям. Ціна квитка Москва - Мілан - Москва в літні місяці складе в середньому 150 €, але якщо ви потрапите на час розпродажів то можна істотно заощадити.

Знайти дешеві авіаквитки Росія - Італія можна на сайті Aviasales , На мою думку це один з найбільш вдалих пошуковиків квитків і готелів.

Прямий переліт з Москви в Рим буде тривають 3:50 години
Прямий переліт з Москви до Мілана триватиме 3:25 години

Ціни на квитки в обидва боки в Італію з Москви та інших міст Росії, знайдені за останні 24 години:

Віза і переліт

Головним нюансом на який варто звернути увагу при плануванні поїздки в Італію звичайно ж є віза. Авіаквиток і бронь в готелі Італії є гарною підмогою в отриманні шенгенської візи. Інші документи які потрібно буде надати в посольство: фото, анкета, діючий закордонний паспорт, виписка з банку що підтверджує наявність коштів на рахунку (50 € в день на одну людину), а також довідка з місця проживання та навчання.
Головним нюансом на який варто звернути увагу при плануванні поїздки в Італію звичайно ж є віза

Які авіакомпанії літають до Італії з Москви

Отже давайте розберемося які авіакомпанії літають до Італії. На сьогоднішній день регулярні рейси в Італію виконують такі авіакомпанії як:

Аерофлот

- літає з Москви до Риму, є прямі рейси
AlItalia - виконує прямі перельоти зі столиці
Уральські авіалінії - виконують авіаперельоти з Єкатеринбурга
LOT Polish Airlines - польська компанія, здійснює польоти з країн СНД і по Європі
Air Moldova - одна з найбільших молдовських компаній
Air Malta - головний офіс знаходиться на Мальті, літає в Європу і Африку

Ще одним варіантом може бути комбінований (стикувальний) рейс, обравши такий маршрут вильоту з будь-якого іншого європейського міста, ви істотно зможете заощадити на вартості авіаквитка, але загальний час перельоту може значно збільшиться. В цьому випадку дешеві авіаквитки пропонують:

Сzech Аirlines

- вильоти виробляються з Санкт-Петербурга, Москви, Казані, Нижнього Новгорода, Єкатеринбурга
TuiFly - лоу-кост літає по Європі, Німеччина - Італія
Swiss International Air Lines - швейцарська компанія, виконує перельоти Цюріх - Домодєдово, Цюріх - Санкт-Петербург, Женева - Домодєдово
Austrian Airlines - австрійський авіаперевізник
Lufthansa - один з найвідоміших авіаперевізників Німеччини
Finnair - вважається найнадійнішою і найбезпечнішою авіакомпанією в Фінляндії і світі
Turkish Airlines - здійснює польоти з 10 російських міст
Iberia - найбільший іспанський авіаперевізник
Ryanair - один з найбільших бюджетних авіаперевізників
EasyJet - головний офіс знаходиться у Великій Британії, лоу-кост один з найпопулярніших в Європі
Meridiana fly - здійснює перельоти з Домодєдово в Мілан і Пізу

Приклад стикувального рейсу Москва - Рим - Москва, туди і назад:

Москва (літаком Аерофлот) - Париж (пересадка на Air France) - Рим, час між рейсами 9:50
Рим (літаком Air France) - Париж (пересадка на Аерофлот) - Москва, час між рейсами 6:30

Для тих кого цікавить як купити дешевий авіаквиток в Італію хочу сказати, що все залежить від декількох факторів - сезон, авіакомпанія, місто вильоту і прильоту, а також наявність розпродажів.

Як знайти і не пропустити розпродажі авіаквитків з Росії до Італії

підписатися на розсилки вподобаних вам авіакомпаній, вони в свою чергу будуть повідомляти про всі розпродажах
стежити за сезонними знижками
стежити за спец пропозиціями авіакомпаній
постаратися стати учасником програми лояльності, ними стають ті хто літає однієї і тієї ж компанією
підписатися на розсилки вподобаних вам авіакомпаній, вони в свою чергу будуть повідомляти про всі розпродажах   стежити за сезонними знижками   стежити за спец пропозиціями авіакомпаній   постаратися стати учасником програми лояльності, ними стають ті хто літає однієї і тієї ж компанією

Яка пора року є найкращим для покупки авіаквитків і поїздки в Італію

Досвідчені мандрівники знають, що для огляду визначних пам'яток, найбільш підходять квітень, травень і вересень, але м'який середземноморський клімат робить Італію однією з найбільш відвідуваних країн, навіть в зимові місяці. Багато туристів спраглі сонця і моря воліють бронювати квитки в Італію навесні і влітку. Сезон на гірськолижних курортах починається з грудня по квітень. самий видовищний Венеціанський карнавал проходить як правило в лютому.

Коли дешеві авіаквитки до Італії знайти складно:

в високий сезон
в період зимових та літніх розпродажів (починаються 6 січня і до середини лютого, влітку з липня до середини серпня)
в дні державних свят

Тому варто звернути увагу на дати вашого польоту, і якщо вони збігаються з яким-небудь з вище зазначених пунктів, постаратися пересунути дати, порівнюючи ціни на квитки плюс, мінус на тиждень. таким чином якщо дати вашої поїздки не фіксовані можна купити досить недорогий авіаквиток в Рим і інші міста Італії.

Найбільші міжнародні аеропорти Італії

В Італії 70 аеропортів, з них найбільші:

Аеропорт Фьюмічіно (Рим)
Аеропорт Мальпенса (Мілан)
Аеропорт імені Марко Поло (Венеція)
Аеропорт Каподікіно (Неаполь)
Аеропорт Лінате (Мілан)
Аеропорт Гульєльмо Марконі (Болонья)

Як знайти найдешевший авіаквиток в Італію

На просторах інтернету є дуже багато інформації про те як купити дешевий авіаквиток в Італію, пропоную ознайомитися з декількома головними правилами, якими користуються досвідчені мандрівники:

Використовувати для пошуку квитків сайти - пошукові системи наприклад Aviasales.ru , Який співпрацюють з сотнями авіакомпаній і вибирає найкращий варіант у вашому напрямку.
Замовляйте квитки заздалегідь, на деяких сайтах це можна робити за 3 - 4 місяці до поїздки, цей пункт особливо підійде тим хто планує подорож влітку.
Плануючи відпустку не ставте пошуковик в жорсткі рамки і експериментуйте з датами, в деяких випадках це допомагає заощадити значну суму грошей. Наприклад, рейс Москва-Рим-Москва в грудні перед Різдвом може коштувати 190 €, але якщо змінити дату зворотного вильоту хоча б на два дні, все може змінитися в кращу сторону і ціна квитка може знизиться до 160 €. Це ж стосується і днів тижня іноді їх теж вигідно зміщувати.
Переглядайте не тільки прямі а й стикувальні маршрути, вони можуть пропонувати більш гнучкі ціни.
Перевіряйте і порівнюйте авіаквитки не тільки в одну сторону, а й в обидві, буває таке, що в обидва боки дешевше ніж в одну.
Найдешевше квитки на вечірній або нічний рейс

Порівняти ціни та перевірити найактуальніші ціни на авіаквитки (готелі), можна прямо зараз за допомогою пошукової форми, яка підбере найвигідніший варіант:

Як купити дешеві авіаквитки в Італію. Ціни на авіаквитки

Привіт, дорогі читачі blog-italy.ru . Італія є казковим місцем для відпочинку, адже саме тут знаходяться найвідоміші архітектурні пам'ятки світу, багато з яких стали об'єктами всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Але все ж, прекрасна поїздка може захмаритися високими цінами на їжу, готелі, сувеніри, квитки в музеї, ну а найголовнішою статтею витрат звичайно ж буде переліт, тому кожен прагне знайти найдешевші авіаквитки, а зекономлені гроші можна витратити на розваги, і зробити свій відпочинок більш різноманітним.

З цієї статті ви зможете дізнатися про середні ціни на квитки Москва - Рим - Москва, а також про те скільки триває політ в Італію, як дістатися до Італії самостійно, але головне питання який ми ретельно розберемо - як купити дешеві авіаквитки в Італію.

Як пункту відправлення візьмемо столицю Росії, адже саме в Москві знаходяться найбільші аеропорти, з яких роблять рейси найвідоміші авіакомпанії як регулярні, так і бюджетні. Отже, найімовірніше, знайти найдешевший авіаквиток в Італію, саме, з Москви. Читайте також, про те, як швидко оформити страховку в Італію .

В середньому ціна авіаквитка на регулярний рейс Москва - Італія (Рим) - Москва, в економ класі, становить 175 €, але якщо пощастить і дати будуть підібрані вдало, то можна знайти квиток туди і назад не перевищує 100 €. При цьому слід дуже ретельно планувати поїздку і враховувати те, що квиток в одну сторону може коштувати стільки ж як туди і назад.

Календар низьких цін на авіаквитки Москва - Мілан. Ціни вказані за квиток в одну сторону:

Рим приголомшливий місто, і один з найбільш відвідуваних в Італії, але якщо ви збираєтеся провести відпустку біля моря, краще шукати авіаквитки в міста розташовані ближче до популярних курортів, наприклад Неаполь, Ламеція-Терме або Пізу яка, найближче знаходиться від лігурійських курортів .

Також можна купити квиток з Москви до Мілана, це теж дуже популярний напрям. Ціна квитка Москва - Мілан - Москва в літні місяці складе в середньому 150 €, але якщо ви потрапите на час розпродажів то можна істотно заощадити.

Знайти дешеві авіаквитки Росія - Італія можна на сайті Aviasales , На мою думку це один з найбільш вдалих пошуковиків квитків і готелів.

Прямий переліт з Москви в Рим буде тривають 3:50 години
Прямий переліт з Москви до Мілана триватиме 3:25 години

Ціни на квитки в обидва боки в Італію з Москви та інших міст Росії, знайдені за останні 24 години:

Віза і переліт

Головним нюансом на який варто звернути увагу при плануванні поїздки в Італію звичайно ж є віза. Авіаквиток і бронь в готелі Італії є гарною підмогою в отриманні шенгенської візи. Інші документи які потрібно буде надати в посольство: фото, анкета, діючий закордонний паспорт, виписка з банку що підтверджує наявність коштів на рахунку (50 € в день на одну людину), а також довідка з місця проживання та навчання.
Головним нюансом на який варто звернути увагу при плануванні поїздки в Італію звичайно ж є віза

Які авіакомпанії літають до Італії з Москви

Отже давайте розберемося які авіакомпанії літають до Італії. На сьогоднішній день регулярні рейси в Італію виконують такі авіакомпанії як:

Аерофлот

- літає з Москви до Риму, є прямі рейси
AlItalia - виконує прямі перельоти зі столиці
Уральські авіалінії - виконують авіаперельоти з Єкатеринбурга
LOT Polish Airlines - польська компанія, здійснює польоти з країн СНД і по Європі
Air Moldova - одна з найбільших молдовських компаній
Air Malta - головний офіс знаходиться на Мальті, літає в Європу і Африку

Ще одним варіантом може бути комбінований (стикувальний) рейс, обравши такий маршрут вильоту з будь-якого іншого європейського міста, ви істотно зможете заощадити на вартості авіаквитка, але загальний час перельоту може значно збільшиться. В цьому випадку дешеві авіаквитки пропонують:

Сzech Аirlines

- вильоти виробляються з Санкт-Петербурга, Москви, Казані, Нижнього Новгорода, Єкатеринбурга
TuiFly - лоу-кост літає по Європі, Німеччина - Італія
Swiss International Air Lines - швейцарська компанія, виконує перельоти Цюріх - Домодєдово, Цюріх - Санкт-Петербург, Женева - Домодєдово
Austrian Airlines - австрійський авіаперевізник
Lufthansa - один з найвідоміших авіаперевізників Німеччини
Finnair - вважається найнадійнішою і найбезпечнішою авіакомпанією в Фінляндії і світі
Turkish Airlines - здійснює польоти з 10 російських міст
Iberia - найбільший іспанський авіаперевізник
Ryanair - один з найбільших бюджетних авіаперевізників
EasyJet - головний офіс знаходиться у Великій Британії, лоу-кост один з найпопулярніших в Європі
Meridiana fly - здійснює перельоти з Домодєдово в Мілан і Пізу

Приклад стикувального рейсу Москва - Рим - Москва, туди і назад:

Москва (літаком Аерофлот) - Париж (пересадка на Air France) - Рим, час між рейсами 9:50
Рим (літаком Air France) - Париж (пересадка на Аерофлот) - Москва, час між рейсами 6:30

Для тих кого цікавить як купити дешевий авіаквиток в Італію хочу сказати, що все залежить від декількох факторів - сезон, авіакомпанія, місто вильоту і прильоту, а також наявність розпродажів.

Як знайти і не пропустити розпродажі авіаквитків з Росії до Італії

підписатися на розсилки вподобаних вам авіакомпаній, вони в свою чергу будуть повідомляти про всі розпродажах
стежити за сезонними знижками
стежити за спец пропозиціями авіакомпаній
постаратися стати учасником програми лояльності, ними стають ті хто літає однієї і тієї ж компанією
підписатися на розсилки вподобаних вам авіакомпаній, вони в свою чергу будуть повідомляти про всі розпродажах   стежити за сезонними знижками   стежити за спец пропозиціями авіакомпаній   постаратися стати учасником програми лояльності, ними стають ті хто літає однієї і тієї ж компанією

Яка пора року є найкращим для покупки авіаквитків і поїздки в Італію

Досвідчені мандрівники знають, що для огляду визначних пам'яток, найбільш підходять квітень, травень і вересень, але м'який середземноморський клімат робить Італію однією з найбільш відвідуваних країн, навіть в зимові місяці. Багато туристів спраглі сонця і моря воліють бронювати квитки в Італію навесні і влітку. Сезон на гірськолижних курортах починається з грудня по квітень. самий видовищний Венеціанський карнавал проходить як правило в лютому.

Коли дешеві авіаквитки до Італії знайти складно:

в високий сезон
в період зимових та літніх розпродажів (починаються 6 січня і до середини лютого, влітку з липня до середини серпня)
в дні державних свят

Тому варто звернути увагу на дати вашого польоту, і якщо вони збігаються з яким-небудь з вище зазначених пунктів, постаратися пересунути дати, порівнюючи ціни на квитки плюс, мінус на тиждень. таким чином якщо дати вашої поїздки не фіксовані можна купити досить недорогий авіаквиток в Рим і інші міста Італії.

Найбільші міжнародні аеропорти Італії

В Італії 70 аеропортів, з них найбільші:

Аеропорт Фьюмічіно (Рим)
Аеропорт Мальпенса (Мілан)
Аеропорт імені Марко Поло (Венеція)
Аеропорт Каподікіно (Неаполь)
Аеропорт Лінате (Мілан)
Аеропорт Гульєльмо Марконі (Болонья)

Як знайти найдешевший авіаквиток в Італію

На просторах інтернету є дуже багато інформації про те як купити дешевий авіаквиток в Італію, пропоную ознайомитися з декількома головними правилами, якими користуються досвідчені мандрівники:

Використовувати для пошуку квитків сайти - пошукові системи наприклад Aviasales.ru , Який співпрацюють з сотнями авіакомпаній і вибирає найкращий варіант у вашому напрямку.
Замовляйте квитки заздалегідь, на деяких сайтах це можна робити за 3 - 4 місяці до поїздки, цей пункт особливо підійде тим хто планує подорож влітку.
Плануючи відпустку не ставте пошуковик в жорсткі рамки і експериментуйте з датами, в деяких випадках це допомагає заощадити значну суму грошей. Наприклад, рейс Москва-Рим-Москва в грудні перед Різдвом може коштувати 190 €, але якщо змінити дату зворотного вильоту хоча б на два дні, все може змінитися в кращу сторону і ціна квитка може знизиться до 160 €. Це ж стосується і днів тижня іноді їх теж вигідно зміщувати.
Переглядайте не тільки прямі а й стикувальні маршрути, вони можуть пропонувати більш гнучкі ціни.
Перевіряйте і порівнюйте авіаквитки не тільки в одну сторону, а й в обидві, буває таке, що в обидва боки дешевше ніж в одну.
Найдешевше квитки на вечірній або нічний рейс

Порівняти ціни та перевірити найактуальніші ціни на авіаквитки (готелі), можна прямо зараз за допомогою пошукової форми, яка підбере найвигідніший варіант:

Новости