Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешеві авіаквитки в Італію

  1. Системи порівняння цін авіаквитків
  2. Рекомендації з пошуку дешевих авіаквитків в Італію через aviasales.ru
  3. Додаток для мобільних телефонів

Збираючись у відпустку, хотілося б спланувати поїздку так, що б все було зручно, економічно і просто. Перше питання-дилема - як купити дешеві авіаквитки в Італію, та й взагалі куди завгодно? Дешеві квитки завжди мало, і їх розкуповують як гарячі пиріжки ті, хто вже освоївся в Інтернеті, як у себе в вітальні. І у мене до цих пір викликає подив той факт, що ще не всі знають спосіб пошуку дешевих авіаквитків, про який мова піде в цій статті.

Системи порівняння цін авіаквитків

На сьогоднішній день не проблема замовити квиток в обраному напрямку через сайти агентств або самих авіакомпаній. Але отримати максимально повну інформацію на них не так-то просто. Агентства часто спеціалізуються на великих авіакомпаніях: нерідко викуповують у них оптом квитки зі знижкою, продають їх дешевше самих перевізників, і зовсім не приділяють уваги лоукостерам.

Можливо, кожен чув, що існує ймовірність купити авіаквитки значно дешевше, але, витративши чимало часу на пошук по сайтам онлайн-агентств, їх так і не знаходить. Агентства часто «не бачать» їх, так як бюджетні авіалінії не дуже люблять платити за те, що в змозі продати самі.

Чи то справа спеціалізовані пошукові системи, які шукають і порівнюють ціни відразу по багатьом агентствам і авіакомпаніям, а знайшовши їх, дають можливість моментальної покупки. Як правило, такий пошук дозволяє одночасно підшукати і недорогий готель в кінцевій точці маршруту, але це, як то кажуть, вже зовсім інша історія.

Особисто я встиг спробувати кілька спеціалізованих пошуковиків, поки, нарешті, не зупинив свій вибір на Aviasales.ru

Рекомендації з пошуку дешевих авіаквитків в Італію через aviasales.ru

Aviasales.ru - зручний і потужний пошуковик, який на момент написання цього поста міг одночасно проводити пошук кращої ціни авіаквитка в задану точку по 728 авіакомпаніям, 15 агентствам і 5 систем бронювання. Випробувати сервіс можна прямо зараз, ввівши потрібні дані в формі трохи нижче. Або, якщо завгодно, зробити те ж саме на сайті самого пошукача тут .

Вам необхідні дешеві авіаквитки в Рим? Виберіть місто вильоту і прильоту, введіть потрібні дати, і система підбере найкращу ціну з усіх моніторять пропозицій. Як варіант, можна використовувати політ з пересадкою - часто це ще дешевше. Я намагаюся по можливості вибирати пересадки з затримкою не більше 4 годин - їх легко відфільтрувати в зручному інтерфейсі системи.

Якщо летите в Рим, то візьміть на замітку, що дешевше, ніж в аеропорт Фьюмічіно , Можуть виявитися квитки в довколишній Ciampino. Якщо ж шукайте дешеві авіаквитки в Мілан, то можна подивитися рейси в Malpensa , Orio Al Serio і Linate. Аналогічна логіка і в пошуку квитків на інших напрямках теж.

Але це ще не все. Авіаквитки в Італію можна здешевити ще більше, якщо знати кілька «секретів»:

  • Як правило, чим раніше купуєте авіаквиток, тим дешевше він обходиться
  • Якщо Ви гнучкі з датами вильоту, зверніть увагу на польоти в сусідні дні: різниця в цінах на квитки може відмовитися суттєвою
  • Квитки на ранковий або вечірній рейси часто дешевше, ніж на денній. Також в середині тижня рейси зазвичай дешевше, ніж у вихідні дні
  • Ознайомтеся зі всілякими варіантами, знайдені іншими мандрівниками, в розділі Ціни на авіаквитки
  • Вибирайте рейси бюджетних авіакомпаній: дискаунтери продають квитки з хорошими знижками, що досягається зменшенням витрат на сервіс. Однак, якщо купили такі квитки, то перечитайте умови перевезення пасажирів. У них можуть бути певні обмеження
  • Окремо зверніть увагу на Карту кращих цін . Вона дозволяє швидко оцінити вигоду польотів в ті чи інші аеропорти в будь-якому напрямку.
Збираючись у відпустку, хотілося б спланувати поїздку так, що б все було зручно, економічно і просто

Карта найкращих цін

Додаток для мобільних телефонів

Уже в самому кінці 2012-го року Aviasales зробив ще один крок назустріч авіамандрівники. тепер в Appstore і Google Play доступні програми, які дозволять вбудувати "розумний пошук" авіаквитків прямо в Ваш "девайс". Більш детально ми написали про це тут .

Сподіваюся, цей пост виявився для Вас корисним. Адже коли збираєшся у відпустку, так не хочеться віддавати левову частку бюджету перевізнику. Набагато краще витратити їх на місці на нові враження. Якщо головне враження - не поле, звичайно ж :) В іншому випадку, дешеві авіаквитки до Італії Вам навряд чи допоможуть :)

Photo by Andrea Graziadio

Перше питання-дилема - як купити дешеві авіаквитки в Італію, та й взагалі куди завгодно?

Новости