Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешеві авіаквитки: 11 джедайського рад

  1. Як знайти дешеві авіаквитки: основа основ
  2. А. Розширений (неконкретний) пошук дешевих авіаквитків
  3. Б. Підписка на зниження ціни на квитки
  4. В. Календар низьких цін
  5. Г. Мобільний додаток
  6. Д. Складний (складеного) маршрут
  7. Е. Дешеві авіаквитки на свята
  8. Ж. Карта низьких цін на авіаквитки
  9. 2. Стежити за акціями на авіаквитки
  10. 3. Почекати відповідний момент
  11. 4. Купуємо авіаквиток з вильотом з сусіднього міста
  12. 5. Лоукостери
  13. 6. Літайте компанією
  14. Просунуті навички покупки дешевих авіаквитків
  15. 8. Хитрий обманний зигзаг
  16. 9. Складні (багатоскладові) авіаперельоти
  17. 10. Помилкові тарифи
  18. 11. Безкоштовні квитки від банку "Тінькофф"
  19. + Додатково: чи не квитком єдиним ...
  20. Житло в подорож
  21. дешеві тури
  22. Оренда автомобіля
  23. Висновок

Мегаінструкція, як знайти і купити квитки на літак найдешевше! 11 хитрощів, які допоможуть істотно збити ціну на авіаквитки.

  • Як навчитися правильно шукати і бронювати квитки?
  • Як повною мірою використовувати всі можливості, які дають авіакомпанії і пошуковики квитків?
  • Як зламати систему і змусити авіакомпанії і агентів звернути свої хитрі прийомчики проти самих себе?
  • Як нанести "Імперії авіаперевезень" нищівний удар, пізнати Силу і використовувати її на благо вільних подорожей?
  • Як, чорт забирай, нарешті навчитися подорожувати багато і дешево?

Відповіді в цій статті!

Читаючи статті та новини сайту make-trip.ru , Ви вже неодноразово могли відзначити для себе ряд способів купити авіаквитки за мінімальною ціною, часом - по непристойно низькою ціною! У цій статті я систематизую всі знання і навички пошуку і покупки дешевих квитків на літак і коротко розкрию їх в 11 пунктах. Я люблю подорожувати, літати на літаках і завжди намагаюся робити це дешево або навіть безкоштовно. Знань і навичок я накопичив достатньо - тепер ділюся всім, що знаю, тут.

Буду перераховувати способи придбання дешевих квитків в порядку зростання їх крутизни і нетривіальністю. Почнемо з базових знань, якими повинен володіти будь-який самостійний мандрівник, і поступово прийдемо до просунутим навичкам і самим хитрим способам збивати ціну на авіаквитки, які буде корисно дізнатися навіть досвідченому мандрівникові.

Стаття велика (що поробиш, рад багато), так що наберіться терпіння - хто знає, може бути, вона змінить ваше життя, істотно збільшивши час, яке ви будете проводити в польоті і подорожах.

Поїхали!

Акція Тінькофф Банку. Оформіть картку All Airlines і отримаєте 6000 миль на покупку будь-якого авіаквитка в подарунок. Це вигідну пропозицію, за всю історію банк лише вдруге проводить таку кампанію. Акція триває лише по 28 квітня 2019. Встигайте. Бонусом до карти ви отримуєте безкоштовну річну страховку і кешбек 10% з броні готелів на букінг. Замовити карту >>

Як знайти дешеві авіаквитки: основа основ

1. Використовувати можливості пошукових систем на всі 100%

Пошуковики дешевих авіаквитків (агрегатори) - це найпростіший і надійний спосіб знайти квитки за мінімальною ціною. Суть їх роботи - порівнювати ціни на квитки по потрібному вам напрямку серед сотень авіакомпаній та всіх великих агентств і знаходити кращу пропозицію.

Якщо ви шукаєте квитки виключно на сайтах авіакомпаній або, боронь Боже, вбиваючи в "Яндексі" або Google запити на кшталт "купити дешеві авіаквитки аерофлот" (я перевірив, дуже багато так роблять), або зовсім не купуєте квитки онлайн, а ходите до тітонька в авіакаси, то найдешевші квитки на літак завжди вас будуть обходити стороною. При такому підході у вас просто немає жодних шансів з ними зустрітися.

Кращими пошуковими системами я вважаю три сервісу: Авіасейлс , Бурук і Skyscanner . Їх використання при пошуку дешевих авіаквитків - це приблизно 80-90% успіху. Однак щоб отримати повну віддачу від пошукачів, потрібно використовувати їх можливості на всі 100% - а це роблять не всі: навіть добре знайомі з ними мандрівники не знають про низку прекрасних функцій цих агрегаторів.

Порада: Перш ніж купити авіаквитки, перевірте ціну у всіх трьох пошукових системах для більшої надійності - так ви збільшите свої шанси знайти найдешевші квитки на літак. Часом різниця в ціні може становити близько 2-7% від вартості квитків.

Ну а тепер про корисні функції пошуковиків дешевих авіаквитків, які потрібно знати і застосовувати на практиці.

(Photo © jrpboo / flickr.com)

А. Розширений (неконкретний) пошук дешевих авіаквитків

Цю приголомшливу можливість має пошуковик Skyscanner - вона вирішить проблему всякого, хто не має певних планів, куди і коли полетіти, але хоче зробити це якомога дешевше. Під час кризи саме те! Отже, в форму пошуку квитків можна задати не тільки конкретні міста / аеропорти і чітко фіксовані дати, але і варіанти невизначені.

  1. У графі "Звідки" можна вказати всю країну цілком (всі її аеропорти) - наприклад, пропишіть "Росія", "Україна", "Білорусь" або, скажімо, "Зімбабве". Плюс можна встановити галочку на пункті "Додати аеропорти поблизу".
  2. У графі "Куди" можна вписати "Скрізь" або залишити поле порожнім, тоді система пошуку буде шукати найдешевші варіанти перельотів в усі країни світу.
  3. У полях дат вильоту і повернення можна вказати відразу "Весь місяць" або "Весь рік".

Ось приклад того, як можна заповнити форму пошуку на Skyscanner :

Б. Підписка на зниження ціни на квитки

Вкрай популярна функція Авіасейлс Для захоплення саме авіаквитки в момент, коли ціна на них знизиться. Немає необхідності щодня перевіряти вартість квитків за потрібною вам напрямку, досить просто підписатися на новини про зміни ціни.

В. Календар низьких цін

Ще одна зручна функція сервісу пошуку дешевих авіаквитків Авіасейлс, що користується величезною популярністю. Календар низьких цін >>

  • Можливість відзначити конкретні дати або здійснювати пошук за кількома місяцями відразу;
  • Можливість задати тривалість терміну планованої поїздки;
  • Наявність фільтрів, щоб відсіювати зайве;
  • Порівняння конкретних днів вильоту між собою;
  • По ряду напрямків система показує інформацію про цікаві події та святах в тому чи іншому місяці.

Г. Мобільний додаток

Дуже корисно мати пошуковик дешевих квитків завжди під рукою. Це легко реалізувати - досить встановити мобільний додаток на свій смартфон. У Авіасейлс є зручні і налагоджені програми та для Android ( завантажити ), І для iPhone ( завантажити ). Цікаво, що, згідно зі статистикою Авіасейлс, майже половина їх користувачів шукає і купує авіаквитки саме через ці мобільні додатки, а на кожному 8-му iPhone в Росії встановлена ​​ця програма.

Д. Складний (складеного) маршрут

Ця функція доступна на пошукових системах Авіасейлс і Skyscanner . Вона дозволяє складати маршрути з трьома і більше сегментами перельоту і "маршрути-вилки", коли місто прильоту і подальшого вильоту відрізняються (незамкнуті перельоти). Також завдяки цій функції можна купувати квитки зі стоповер (стикування довше ніж на добу).

  • Приклад простого маршруту: Москва - Барселона - Москва.
  • Приклад складного маршруту: Москва - Барселона, Барселона - Париж, Париж - Москва.
  • Приклад "вилки" (open-jaw): 1) Москва - Барселона, Мадрид - Москва; або 2) Москва - Барселона, Барселона - Санкт-Петербург.

Про користь "вилок" і складних маршрутів і про те, як вони дозволяють купити авіаквитки дешевше, ніж на прості перельоти, читайте далі, в розділі про просунутих навичках, в пункті №9 .

Е. Дешеві авіаквитки на свята

Збірки квитків на літак за найкращими цінами можна побачити на сервісі Бурук на сторінці "Полетіти на свята!" .

Виберіть своє місто і свята, на які ви шукаєте квитки (наприклад, травневі або Новий рік), і система видасть вам список кращих пропозицій на ці дати. Можна сортувати видачу за напрямами (Європа, Азія, Америка і т. Д.). Дуже зручна штука для планування відпочинку!

Ж. Карта низьких цін на авіаквитки

Ще одна цікава і оригінальна функція. Дозволяє здійснювати пошук дешевих квитків по гнучким параметрам:

  • Дати подорожі: точні, квитки на вихідні чи свята, пошук по місяцях або сезонах.
  • Можливість шукати тільки прямі рейси.
  • Фільтр по візах: безвізові країни, Шенген, інші візові.
  • Діапазон тривалості перебування.
  • Бюджет, який ви готові виділити на покупку авіаквитків.

Спробуйте скористатися картою низьких цін на Авіасейлс або Skyscanner .

2. Стежити за акціями на авіаквитки

Від сильного і нестерпного бажання купити найдешевші авіаквитки можна і зірватися - зопалу підписатися на розсилки всіх існуючих авіакомпаній і агентств. Робити так не варто - пошкодуйте себе і свою поштову скриньку, хвиля сміттєвих псевдоакціі просто знищить вас і відіб'є все бажання цікавитися спецпропозиціями в майбутньому.

Те, що авіакомпанії називають "акціями" і "цікавими пропозиціями", далеко не завжди ними є - найчастіше це просто маркетинговий хід для залучення уваги з закликами скоріше купити авіаквитки. Відсівати зерно від полови в цій сфері - праця нелегкий, що вимагає чіткого розуміння того, яка ціна на квитки вважається звичайною, а яка акційною.

Цим ми тут і займаємося - в нашому розділі про акції і спецпропозиції з'являється тільки заслуговує на увагу інформація, а все сумнівне і брехливе відсіюється. Так що стежте за нашими новинами! Найпростіше це робити, підписавшись на нашу сторінку ВКонтакте - анонси свіжих новин з'являються там моментально, а іноді деякі новини про появу дешевих квитків я публікую тільки там (коли не встигаю написати про це тут, на сайті).

(Фото © Rennett Stowe / flickr.com)

3. Почекати відповідний момент

Купити найдешевші авіаквитки можна тільки в певний час, цілий рік тижнями безперервно мінімальні ціни ніколи не будуть триматися. Тому завжди дотримуйтеся правила - як тільки з'явився шанс придбати дешеві квитки, їм потрібно скористатися. Як тільки ви прочитали новину про розпродаж чи самі знайшли привабливий варіант на пошукових системах, не зволікайте - купуйте.

Також потрібно знати періоди, коли квитки на літак можна купити найдешевше:

  1. за рік до планованого подорожі;
  2. за 2-3 місяці до вильоту;
  3. за кілька днів до вильоту.

Зрозуміло, правила не залізне - це, скоріше, тенденція. Враховуйте, що розраховувати на останній варіант завжди ризиковано.

4. Купуємо авіаквиток з вильотом з сусіднього міста

Живете в Санкт-Петербурзі - перевіряйте ціни на вильоти з Москви і Гельсінкі, живете в Пермі або Челябінську - поцікавтеся, чи немає можливості купити дешеві квитки на літак з вильотом з Єкатеринбурга, і так далі. Часом це може заощадити не один десяток тисяч рублів. Наприклад, коли ви бачите новини на кшталт " В Європу з Єкатеринбурга від 6100 руб. ", Не потрібно сподіватися, що добрий чарівник порадує подібними цінами жителів Пермі, Тюмені і всієї уральської округи, потрібно просто взяти і забронювати такі неймовірно дешеві квитки, поки є шанс.

Жителі Москви теж не повинні позіхати. Так, 80-90% всіх акцій і цікавих пропозицій авіакомпаній актуальні лише для вильотів зі столиці, але це не означає, що потрібно забути про решту 10%. Є сенс перевіряти, чи є що-небудь цікаве для вильотів з Пулково.

Є сенс перевіряти, чи є що-небудь цікаве для вильотів з Пулково

(Photo © sewyerown / flickr.com)

5. Лоукостери

Про те, що з себе представляють лоукост-авіакомпанії, можна прочитати в цієї статті , А конкретно про бюджетних перевізників Європи - в цієї .

Грамотно використовувати лоукост-можливості - це означає:

  1. Літати з міст найближчій до нас Європи: Вільнюса, Каунаса, Риги, Таллінна, Гельсінкі, Лаппеенранта, Тампере. З аеропортів цих міст можна за 10-30 євро долетіти практично в будь-яку точку Європи, а також вкрай дешево - в Ізраїль, Грузію, Марокко, на Канарські і Азорські острови і не тільки. Детальніше про це читайте в статті про те, як дешево подорожувати до Європи .
  2. Не забувати про те, що деякі авіакомпанії-дискаунтери долітають і до Росії: наприклад, з Москви можна недорого долетіти до Будапешта на борту Wizz Air або злітати в Лондон на EasyJet. З обох цих міст також можна дешево долетіти куди завгодно в Європі.
  3. придумувати складні маршрути подорожей , Виходячи з того, по яких напрямках лоукостер радують особливо низькими цінами. Запланували поїхати в Барселону і раптом дізналися про те, що звідти на Мальту можна полетіти за 28 євро (1880 рублів), а з неї в Мілан за 10 євро (650 руб.)? Так чому б не зібрати з таких шматочків маршрут насиченого і дуже бюджетного подорожі ( приклад подібного ). Це просто і захоплююче!
  4. Відмовитися від багажу, адже у більшості бюджетних авіакомпаній його провезення оплачується окремо. Часом можна купити дуже дешеві квитки (за € 10, наприклад), а за багаж заплатити втричі більше. Подорожуйте без нічого - так дешевше і простіше.

Подорожуйте без нічого - так дешевше і простіше

(Photo © cheelah / flickr.com)

6. Літайте компанією

Деякі авіакомпанії готові робити пасажирам знижки, якщо вони літають компанією і бронюють квитки відразу на кілька людей.

Наприклад, лоукостер EasyJet зазвичай робить знижку, коли бронюються авіаквитки для двох і трьох осіб: знижка може становити 7-10 євро на кожен квиток. У Wizz Air є програма лояльності - Wizz Discount Club. Купивши в ньому членство (€ 30 - на двох, € 50 - до 5 осіб), можна протягом року купувати будь-які квитки як мінімум на € 10 дешевше (тобто членство окупається відразу).

Літати можна навіть з уявними друзями - вони теж здатні допомогти вам купити квитки на літак з хорошою знижкою. Про це нижче, в розділі просунутих навичок зі збивання цін на авіаквитки. Та й взагалі, попереду все найцікавіше!

Просунуті навички покупки дешевих авіаквитків

7. Вигаданий немовля

Цікаво, що іноді можна просто вигадати собі "друга" і отримувати халявні знижки на свої авіаквитки. Наш уявний друг повинен бути немовлям (за квиток для дітей молодше 2 років зазвичай не потрібно платити). Варто при пошуку квитків на літак додати в якості пасажира немовляти, як до вашого квитку застосовується знижка - часом досить відчутна. Такий трюк спрацьовує не завжди - все залежить від агента, що продає квиток, авіакомпанії і пошукача. Наскільки я знаю, трюк поки спрацьовує тільки на Авіасейлс (Найчастіше для квитків "Трансаеро").

Я вже не раз писав про використання цього хитрого способу купити авіаквитки дешевше початкової ціни (вартість вказана за квитки туди-назад):

Зрозуміло, ніякі немовлята з вами не полетять - при реєстрації на рейс просто придумайте поважну причину, чому малюк не полетів (захворів, залишився з кимось із рідних і т. П.).

(Photo © demandaj / flickr.com)

8. Хитрий обманний зигзаг

Авіакомпанії люблять заробляти на прямих перельотах, адже багато хто готовий переплатити (часом чимало) за зручність, швидкість і відсутність утомливих стикувань. Ну що ж, давайте продумаємо обхідні шляхи і змусимо-таки авіакомпанії продати нам найдешевші квитки.

Все, що для цього потрібно - прикинутися. Прикинутися, що ми хочемо летіти не туди, куди нам потрібно насправді. Чи збираєтеся в Таллінн? Не поспішайте шукати авіаквитки в це місто, давайте краще зробимо вигляд, що нам потрібно в Осло. Дивіться самі, краща пропозиція на квитки в естонську столицю - 5430 рублів прямим рейсом авіакомпанії Estonian Air.

Дивіться самі, краща пропозиція на квитки в естонську столицю - 5430 рублів прямим рейсом авіакомпанії Estonian Air

Але ви ж пам'ятаєте, що за задоволення летіти прямим рейсом пасажиру доводиться платити більше? Вирішення цієї проблеми просте: знаючи, що Таллінн - це хаб (базовий аеропорт) авіакомпанії Estonian Air, а також те, що квитки на її рейси з Талліна в Осло зазвичай стоять зовсім недорого, ми просто перевіримо вартість авіаквитків з Москви в Осло. Вуаля, за них просять всього 4045 рубля! Переліт здійснюється через потрібний нам Таллінн - прилітаємо туди, забираємо багаж і забуваємо про Осло. Вітаю, ми заощадили майже 30% від вартості квитка на прямий рейс в потрібний нам місто!

Вітаю, ми заощадили майже 30% від вартості квитка на прямий рейс в потрібний нам місто

Як знаходити такі дешеві альтернативні варіанти? Для цього потрібно бути трохи в темі:

  • знати, які авіакомпанії літають в потрібний вам місто;
  • чи є його аеропорт для них основним;
  • за якими напрямками ці авіакомпанії літають з потрібного вам міста за мінімальними тарифами (щоб правильно підставити місто призначення в квиток, який ми будемо купувати).

Знаючи це і використовуючи логіку, проектувати подібні обхідні маршрути перельотів дуже просто і весело! Навіть якщо ви не в темі, то, озброївшись пошуковими системами квитків, "Вікіпедією" і "Гуглом", ви як удома в цьому питанні і знайдете рішення.

Увага:

  1. Не забудьте зареєструвати багаж не до кінцевого пункту, а до проміжного (аргумент можна придумати будь-: везете подарунок, який хочете передати по шляху, в сумці потрібна вам річ ​​і т. Д.).
  2. Пропускаючи будь-якої сегмент в перельоті, пам'ятайте, що після цього квиток анулюється. Тому якщо ви купили квиток на літак в обидва боки і пропустили сегмент при перельоті туди, то назад за цим квитком ви вже не полетить. Наприклад, ви маєте авіаквиток "Москва - Таллінн - Осло - Таллінн - Москва": відмовившись летіти з Талліна в Осло, ви позбавляєте себе можливості летіти потім з Талліна до Москви. Тому для таких цілей потрібно окремо купувати квиток туди, окремо - квиток назад.

Тому для таких цілей потрібно окремо купувати квиток туди, окремо - квиток назад

(Фото © benjaminlansky / flickr.com)

9. Складні (багатоскладові) авіаперельоти

Часом купити значно дешевші квитки на літак можна, якщо вмонтувати в маршрут свого перельоту зайвий сегмент (хочеш використовуй його, хочеш немає).

Випадки з практики:

  • Наприклад, у авіакомпанії Etihad неодноразово траплявся цікавий казус з ціноутворенням на квитки в Азію, якщо формувати маршрут наступним чином: "Москва - Азія - Єкатеринбург". У Єкатеринбург при цьому на зворотному шляху летіти було не обов'язково - рейс здійснювався через Москву і там можна було зійти. Економія становила близько 3-5 тисяч рублів. ось посилання на новина про це.
  • Якось я писав ( посилання на новину ) Про прекрасну можливість злітати за 29 тисяч рублів в Дублін, на Сейшели, Маврикій і в Париж в рамках однієї поїздки. Просто мрія для ненаситних мандрівників, яким одній або навіть двох країн на одну подорож мало!

Подібні казуси трапляються саме в багатоскладних маршрутах на спільних рейсах відразу декількох авіакомпаній через те, що система підрахунку ціни недосконала і в деяких нетипових випадках дає збій.

Бонус цього варіанту: можливість відвідати не один, а два-три міста за одну подорож і при цьому заощадити.

На жаль, знайти подібні лазівки і збої не так-то просто. Якщо такі можливості з'являються, я про них пишу новина - стежте. Однак ви й самі можете спробувати удачу, спробуйте побудувати складний маршрут (робити це можна на Авіасейлс і Skyscanner ), Включивши в одну форму відразу кілька перельотів по різних містах.

10. Помилкові тарифи

Як вже було сказано вище, будь-яка система підрахунку ціни недосконала і іноді дає збій - відбувається він найчастіше при складних маршрутах перельотів, але інколи трапляється і з простими.

Правило тут просте: якщо ви знайшли неймовірно дешеві авіаквитки (наприклад, в Південну Америку за 25500 руб. ), Ні секунди не думайте - беріть. Не треба дзвонити братові / свата / дружині / одному - якщо все вийде, вони ініціативу схвалять. Не треба (ні в якому разі) дзвонити і в авіакомпанію або агентство з питанням, чому ціна така низька. Помилковий тариф на те і помилковий, що про нього ніхто не знає, а як тільки факт його існування буде помічений продавцями авіаквитків, лавочку тут же прикриють.

Так, потрібно бути готовим до того, що квиток, помилково проданий за надмірно низької вартості, може бути анульований авіакомпанією. В цьому випадку вам просто повернуть ваші гроші - все до копійки. Так що це найгірший варіант розвитку подій - з чим були, з тим і залишилися. Але можливий і інший результат - квитки будуть підтверджені, ваша подорож відбудеться, при цьому ви чертовски заощадите.

(Photo © caribb / flickr.com)

11. Безкоштовні квитки від банку "Тінькофф"

Три роки тому я нарешті вирішив замовити знамениту кредитну карту All Airlines "Тінькофф-Банку", яка заточена спеціально для мандрівників. Карта і банк перевершили всі мої очікування!

Актуальні акції Тінькофф Банку: 6000 миль в подарунок всім новим клієнтам або рік безкоштовного обслуговування. подробиці >>

Кредитна карта All Airlines дає власнику, який любить подорожувати, такі бонуси:

  1. Безкоштовні квитки за рахунок накопичених миль (Кешбек з усіх покупок).
  2. Бесплатния страховка для виїздів за кордон. Термін дії - цілий рік!
  3. Кредитну карту зручно використовувати для заморозки депозитів при бронюванні готелів та автомобілів.

Кредитну карту зручно використовувати для заморозки депозитів при бронюванні готелів та автомобілів

Як збіраті милі? На щастя, система Накопичення дуже прозора и зрозуміла. З будь-якої покупки в будь-якому магазині (будь то булка хліба в супермаркеті або кухонний гарнітур з Італії вартістю не в одну сотню тисяч рублей) ві отрімуєте кешбек 2%. Кешбек возвращается у виде миль (1 миля = 1 рубль). Є і підвищений Кешбек: при покупці авіаквитків он складе 3%, а при бронюванні готелів на Booking (через travel.tinkoff.ru) - цілих 10%.

Наприклад, ви купили авіаквитки на 50 тисяч рублів. Значить, вам на рахунок будуть зараховані 1500 миль (= рублів). Якщо ви забронювали номер в готелі на суму 30 тисяч, то отримаєте 3000 миль.

Як літати безкоштовно за рахунок милею? Процедура така: ви купуєте будь-які авіаквитки на рейс будь-якої авіакомпанії в будь-якому агентстві, використовуючи свою карту All Airlines. Незабаром у вашому особистому кабінеті інтернет-банку з'явиться пропозиція компенсувати вартість квитка накопиченими вами милями. Повернення вартості квитків здійснюється моментально - гроші в ту ж хвилину будуть зараховані на вашу карту, а милі спишуться.

Мій особистий досвід. Завдяки накопиченим за мапі All Airlines миль в 2017-2019 роках я безкоштовно злітав до Стамбула, на Пхукет і на Мальдіви. Також вже тертий рік отримую безкоштовний страховий поліс - теж хороша економія грошей і часу для тих, хто часто літає за кордон.

Обслуговування карти коштує 1890 рублів рік ( безкоштовно по цій акції ). Карта окупає себе легко за рахунок безкоштовної страховки і можливості повернути витрачені на авіаквитки гроші. Також ви отримуєте 1000 вітальних бонусів-миль після своєї першої покупки по картці. З 19 по 28 квітня 2019 банк дарує 6000 миль всім новим клієнтам!

Замовити карту >>

Я задоволений якістю роботи банку "Тінькофф" і радий, що придбав карту All Airlines. Рекомендую обзавестися нею всім любителям подорожей. Зручно й вигідно! Дізнайтеся более в моєму відкликання про кредитну картку Тінькофф >>

(Photo © mrmorodo / flickr.com)

+ Додатково: чи не квитком єдиним ...

Так, одними дешевими авіаквитками ситий не будеш - купивши їх, потрібно також вирішити питання з готелями, орендою авто і т. Д. Тут я перерахую самі зручні та надійні сервіси, які вирішують ці додаткові завдання.

Житло в подорож

Готелі за найкращий ціною для своих подорожей Шукайте на популярному сервісі Roomguru - ВІН порівнює ціни самих різніх систем бронювання и знаходится Краще. Детальніше про те, як економити при бронюванні готелів, читайте тут .

Іноді дешевше и комфортніше орендуваті будинок або квартиру - много цікавіх варіантів від господарів можна найти на популярному сервісі Airbnb . До речі, це однозначно вігідно, если ви подорожуєте сім'єю або компанією.

дешеві тури

Подорожувати самостійно цікавіше, але не потрібно забувати про ті можливості, які нам дарують дешеві гарячі тури. Часто путівку в Сочі, Крим, Туреччину, Таїланд, Грецію і по інших напрямках можна купити дуже дешево - часом повний турпакет може коштувати дешевше авіаквитків. Чому б не скористатися такими вигідними пропозиціями? Є два відмінних онлайн-пошукача туристичних путівок: Level.Travel и Травелата - вони порівнюють ціни на тури серед всіх найпопулярніших туроператорів. Можна знайти дуже дешеві гарячі тури. Рекомендую також вивчити наші 7 правил онлайн-пошуку дешевих турів .

Оренда автомобіля

Взяти напрокат автомобіль можна за допомогою онлайн-сервісів Skyscanner Car Hire (Оренда авто по всьому світу).

Читайте також наш детальний майстер-клас по зборах в поїздку: Список речей в подорож .

Висновок

Ну ось ви і дізналися всі найбільш просунуті джедайського прийоми збити ціну на авіаквитки і купити їх дешево. Добре запам'ятайте їх и застосовуйте при дере симптомах невгамовних тяги до подорожей.

Хай буде з нами Сила!

Як навчитися правильно шукати і бронювати квитки?
Як повною мірою використовувати всі можливості, які дають авіакомпанії і пошуковики квитків?
Як зламати систему і змусити авіакомпанії і агентів звернути свої хитрі прийомчики проти самих себе?
Як нанести "Імперії авіаперевезень" нищівний удар, пізнати Силу і використовувати її на благо вільних подорожей?
Як, чорт забирай, нарешті навчитися подорожувати багато і дешево?
Запланували поїхати в Барселону і раптом дізналися про те, що звідти на Мальту можна полетіти за 28 євро (1880 рублів), а з неї в Мілан за 10 євро (650 руб.)?
Чи збираєтеся в Таллінн?
Але ви ж пам'ятаєте, що за задоволення летіти прямим рейсом пасажиру доводиться платити більше?
Як знаходити такі дешеві альтернативні варіанти?
Як збіраті милі?

Новости