Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператор Gulnar Tour (Гульнар Тур) - Форум про Туреччину - Форум Анталія Сьогодні

Модератор форуму   Реєстрація: 28

Модератор форуму

Реєстрація: 28.02.2014

Повідомлень: 4,182

Сказав (ла): 3,426

Подякували 4,159 раз (а) в 1,700 повідомленнях

Туроператор Gulnar Tour * - Прострочений відпочинок
Уже тиждень Актюбінськ туристи не можуть вилетіти на турецький курорт Анталія. За словами розлючених відпочиваючих, туроператор Gulnar Tour щодня обіцяє, мовляв, завтра полетите вже точно. І так триває з 4 червня.
16 травня цього року в Актюбінськом міжнародному аеропорту виліт туристів в Анталії затримався на п'ять годин. Рівно через тиждень ще одна група любителів відпочинку на курортах Туреччини прокувала в повітряної гавані Актобе майже 20 годин. Дальше більше. Кореспондент "ЕК" вислухав думки обох сторін: туроператора і туристів.
- Проблема виникла через те, що літак А-320 авіакомпанії Jet Airlines, замовником якої є туроператор Gulnar Tour, потрапив в грозову хмару. Градом пошкоджено лобове скло, - каже директор Gulnar Tour в Актобе Василь Смєляков. - Цей борт повинен був 6 червня забрати з Анталії 180 туристів. Зараз літак знаходиться на ремонті в Стамбулі.
Тепер потрібен час, щоб затвердити новий розклад чартеру. Було прийнято рішення про заміну повітряного судна. У Казахстані відсутні борти, які можуть здійснювати перельоти на далекі відстані. Казахстанські авіаперевізники не можуть надати туроператорам літаки відповідного класу. Ми звернулися в авіакомпанію SCAT, яка тільки сьогодні підтвердила свою можливість здійснити рейс Актобе - Анталія.
- Весь відпустку виявився зіпсованим, - обурюється туристка Тетяна Єгорова. - Мій чоловік вже в Туреччині, так як летів з Москви, а я тут. Причому він там сидить без грошей. А я вся на нервах. Нам стало відомо, що Gulnar Tour не заплатив турецькій стороні близько 350 тисяч євро. А нам просто лапшу на вуха вішають. Якби я знала, що таке буде, то полетіла б разом з чоловіком через Москву. - Роботодавець відмовляється продовжувати мені відпустку, - скаржиться її колега по нещастю Юлія Антипова. - Наша сім'я залишилася без нормального відпустки. Ми збирали гроші цілий рік. Хотіли добре відпочити, але в кінцевому підсумку залишилися ні з чим. Все літо нанівець і ніякого настрою немає. Жінки вирішили йти до кінця. За їх словами, вони будуть звертатися в фінансову поліцію, прокуратуру і суд.
джерело >>
* Казахстанський Туроператор - компанія «Гульнар Тур»
сайт: http://www.gulnartour.kz/

kz/

Модератор форуму

Реєстрація: 28.02.2014

Повідомлень: 4,182

Сказав (ла): 3,426

Подякували 4,159 раз (а) в 1,700 повідомленнях

В Усть-Каменогорську знову скандалять відпускники. 200 осіб вже четверту добу не можуть вилетіти до Туреччини. Всі вони клієнти фірми «Гульнар тур». Ще двісті чоловік, яких ця ж компанія відправила до Середземного моря, не можуть повернутися додому - немає літака.
Застряглі туристи кажуть, що тепер «відпочивають» в аеропорту Анталії. Туроператори ж звинувачують у всьому град, який нібито пошкодив чартер.
В офісі «Гульнар тур» знову обурюються. Перший скандал вибухнув тут три тижні тому. Тоді усть-Каменогорську туристи не змогли в запланований час вилетіти до Туреччини. Терміни постійно переносили.
У цьому туристичному сезоні периферії взагалі не щастить. Крім Усть-Каменогорськ, зірвалися рейси до Туреччини з Атирау, Актау та Петропавловська. Багато хто скаржиться, що просто змушені відмовлятися від путівок.
А ще 200 усть-каменогорцев, навпаки, не можуть повернутися з Туреччини. Вже другий день, за словами людей, вони ночують в аеропорту і в низькосортних готелях. Термін путівок закінчився, а літак не прилетів! Готельні номери довелося звільнити. Після повернення, яке горе-туристам обіцяють організувати вже сьогодні, багато хто мріє відвідати офіс «Гульнар тур» і поділитися там всіма своїми емоціями.
джерело >>

джерело >>

Місцевий житель

Реєстрація: 18.04.2013

Адреса: Antalya

Повідомлень: 63

Сказав (ла): 17

Подякували 31 раз (а) в 17 повідомленнях

Багато років літали в Анталію через Гульнар Тур, причому квиток Алмати Анталія вдавалося купити за $ 300 туди назад. Завжди були задоволені, рейси вилітали вчасно, т.к. компанія Гульнар Тур співпрацювала з Atlas Jet, Corendon, Onur Air. У цьому році для перевезення туристів компанія найняла казахстанські фірми, тому що в минулому році у нас в Казахстані ввели заборону на перевезення туристів чартерними компаніями іноземних держав, у зв'язку з тим, що в минулому році турецька компанія Sky Airlines збанкрутувала і уряду РК довелося вивозити з Туреччини за свій рахунок близько 1000 туристів, начебто перевезення туристів обійшлася в мільйон доларів. Тепер туристи страждають через це, тому що казахстанські чартерні компанії не справляються з організацією польотів і туристам доводиться сидіти по кілька діб і чекати на аеропорту свого вильоту.

Користувач сказав дякую:

Користувач сказав дякую:

Модератор форуму

Реєстрація: 28.02.2014

Повідомлень: 4,182

Сказав (ла): 3,426

Подякували 4,159 раз (а) в 1,700 повідомленнях

Алмати, 4 липня.
Офіс компанії «Гульнартур» в Алмати сьогодні з самого ранку осаджують обурені казахстанці. Люди вимагають повернути їм гроші. Вони оплатили путівки на курорт, але вилетіти не можуть вже кілька днів.
До того ж з назвою найбільшого туроператора країни пов'язаний інший гучний скандал. Три дня жителі Казахстану просиділи в турецькому аеропорту, повідомляє кореспондент «МИР 24» Бауржан Апсеітов.
Десятки розлючених туристів з Алмати, Тараз і Павлодару буквально вломилися в офіс туроператора. Люди вважають, що компанія збанкрутувала, і полетіти у відпустку по її путівками вони вже не зможуть.
«День, два назад, менеджери компанії були на зв'язку і переконували нас, що не існує ніяких проблем, що є просто звичайний збій в системі бронювання. Сказали, що годину, два - і все буде зроблено. Але нічого так і не було зроблено », - каже турист Сергій Кривулько.
Співробітники компанії в годину приймають по 20 заяв з відмовою від послуг. Зв'язатися з керівництвом не можуть навіть менеджери «Гульнартур». Кажуть, зараз директор вирішує фінансові питання, і не заперечують, що для них настали важкі часи.
«Я інформацією про банкрутство або не банкрутство не володію. Я тільки можу сказати, що ситуація, самі бачите, досить нестабільна. Я думаю, що протягом 10 днів керівництво компанії розгляне заяви, і компенсація буде зроблена », - сказала юрист туристкою компанії« Гульнартур »Ірина Самойлова.
Напередодні з Бодрума повернулися 300 осіб, які через проблеми з чартерами компанії три дні провели в турецькому аеропорту без грошей, води і продуктів. Заручниками ситуації багато хто опинився і після повернення на батьківщину. В Алмати людей доставили, але багато клієнтів - з інших регіонів. Добиратися до будинку їм запропонували самостійно.
«Мій відпустку зіпсований повністю. Я думала, що прилечу в країну і поїду в Шимкент. А тепер я другу добу сиджу в готелі в Алмати. Ми тут, як бомжі. Нас більше 20 осіб. Благо, нас хоч годують. А грошей на дорогу додому у мене вже немає. Я в шоці від цієї ситуації. Разом з цим відпусткою зіпсувала своє здоров'я », - каже туристка Айгуль Мирзаева.
У Мінтранскому Казахстану заявляють, що домовилися з турецьким авіаперевізником «Атлас Джет», і що залишилися казахстанських бранців компанії «Гульнартур» до 10 липня вивезуть з Туреччини.
Тим часом в Семєї, Костанай і Павлодарі більше 300 чоловік другу добу чекають свого рейсу. Всі вони купили путівки у «Гульнартур». Чи зможуть ці люди вилетіти в Аланію і Анталію і коли, туроператор не повідомляє.
джерело >>

джерело >>

Модератор форуму

Реєстрація: 28.02.2014

Повідомлень: 4,182

Сказав (ла): 3,426

Подякували 4,159 раз (а) в 1,700 повідомленнях

Всього за три місяці з найбільшого казахстанського туроператора з хорошою репутацією ця фірма перетворилася на банкрута, який кинув напризволяще тисячі казахстанських відпочиваючих, повідомляє Казінформ.
У минулі вихідні в компанії зізналися: у них немає грошей, щоб повернути всіх туристів на батьківщину. Інформацію про це 5 липня розповсюдила серед своїх членів Казахстанська туристська асоціація. У пояснювальній записці, яку надало ТОВ «ТК« Гульнар Тур », компанія частково перекладає провину з себе на обставини, партнерів і казахстанська влада.
«У зв'язку з невиконанням зобов'язань з боку партнерів, Time Service, Biblio Globus з обслуговування туристів, а також невиконанням зобов'язань киргизької авіакомпанією" З ГРУП "(несвоєчасне забезпечення другого екіпажу, постійні затримки авіарейсів, технічні неполадки борту) і наступним приписом авіаційної прокуратури РК про заборону чартерних рейсів літаком киргизької авіакомпанією "з ГРУП" з регіонів Казахстану в Анталью (Туреччина) довелося вивозити казахстанських туристів з курортів Туреччини за рахунок оренди бортів інших авіакомпаній і регулярними рейсами. В результаті чого ТОО "ТК" Гульнар Тур "понесло серйозні фінансові витрати», - йдеться в записці.
Через це, пояснюють в компанії, "Гульнар Тур" не має фінансової можливості виконувати свої зобов'язання перед турагентами та туристами.
Щоб вирішити проблеми всіх туристів, компанії необхідно 2-3 млн. Доларів. Зараз Міністерство індустрії і нових технологій і Комітет цивільної авіації (КГА) Мінтранскому спільно з казахстанськими авіакомпаніями займаються вивезенням сотень казахстанських туристів з Анталії і Бодрума. Уже виконано кілька рейсів по поверненню туристів на батьківщину авіакомпаніями "Ейр Астана", Jet Airlines.
джерело >>

джерело >>

Banned

Реєстрація: 18.01.2018

Повідомлень: 5

Сказав (ла): 0

Подякували 0 раз (а) в 0 повідомленнях

Мда. Стільки негативу. Чому вони нічого не виправлять? Це дивно..


Ваші права в розділі

Ви не можете створювати нові теми

Ви не можете відповідати в темах

Ви не можете додавати файли

Ви не можете редагувати свої повідомлення

HTML код Вимкнення.



Навігація Реклама Погода в Анталії Курс Турецької ліри

Чому вони нічого не виправлять?

Новости