Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Qazaq Air - Астана - Актобе - Атирау новий маршрут авіакомпанії QAZAQ AIR

Авіакомпанія QAZAQ AIR починає здійснювати регулярні пасажирські рейси у напрямку Астана - Актобе - Атирау

Авіакомпанія QAZAQ AIR починає здійснювати регулярні пасажирські рейси у напрямку Астана - Актобе - Атирау.

З 3 вересня 2017 року щочетверга та щонеділі жителям столиці будуть доступні прямі перельоти в адміністративний центр Актюбінської області, які будуть здійснюватися на сучасному комфортабельному авіалайнері Bombardier Q400 NextGen авіакомпанії QAZAQ AIR.

Подорож з Астани в Атирау буде коштувати від 20 055 тенге включаючи пасажирські збори. А вартість квитка за переліт з Астани в Актобе тривалістю 1 година 55 хвилин починається від 15 766 тенге включаючи пасажирські збори.

«Головною метою авіакомпанії QAZAQ AIR є з'єднання регіонів Казахстану. Саме тому ми раді повідомити про відкриття нового регіонального маршруту Астана - Актобе - Атирау на додаток до вже діючих маршрутах в Актобе з Атирау і Шимкента.

Актобе - один з важливих міст Західного Казахстану з розвиненою промисловістю, а разом з тим і зручно розташований географічно центр, через який в Астану зможуть потрапити не тільки актюбінци, а й жителі нафтової столиці - міста Атирау. Зручні стикувальні рейси в Актобе це прекрасна можливість зв'язати жителів цих міст за доступними цінами », - зазначив комерційний директор QAZAQ AIR Адель Даулетбек.

Забронювати і придбати квитки на рейси QAZAQ AIR можна на сайті flyqazaq.com, або звернувшись в офіс продажів авіакомпанії по телефону +7 727 356 1414.

Авіакомпанія QAZAQ AIR обслуговує регіональні маршрути в Казахстані, 100% акцій якої належить АТ «Фонд Національного Добробуту" Самрук-Қазина ».

Повітряний флот QAZAQ AIR є наймолодшим серед авіакомпаній Казахстану і складається з сучасних комфортабельних турбогвинтових лайнерів Bombardier Q400NextGeneration на 78 посадочних місць середнім віком два роки.

Прес-служба АТ «QAZAQ AIR». E-mail: [email protected]

Новости