Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж готелю Atlantis

  1. Фотографії пам'ятки:

автор фотографії: Edgardo W. Olivera, flickr.ru

Одним з кращих готелів Дубая є п'ятизірковий готель Atlantis , Розташований на краю пальми Джумейра. Крім ідеального обслуговування і чудовою інфраструктури готель пропонує своїм гостям також і шикарний пляж, який, до речі, є власністю готелю, що само по собі для Дубая велика рідкість.

Якщо ви хочете відпочити в одному з готелів зі своїми пляжами, наш огляд кращих готелів Дубая з власними пляжами розповість вам про кращих з них.

Пляжі готелю мають відмінну інфраструктурою - кабінки для переодягання, душі і туалети, оренда лежаків, пляжних альтанок і парасольок, пункти оренди спорядження для активного відпочинку (скутери, катамарани, водні лижі). На пляжі розташована величезна кількість барів, кафе і ресторанчиків, де ви можете насолодитися обідом і ідеальним видом на затоку.

Вартість відвідування пляжу 75 доларів. Для гостей готелю відвідування пляжу і одного з найбільших аквапарків Дубая Aquaventure безкоштовно. Всім іншим відвідування аквапарку обійдеться в 75 доларів для дорослих і 60 доларів для дітей, так що якщо ви вирішите йти туди всією сім'єю, то, швидше за все, вам удет дешевше оселитися в в цьому готелі.

Фотографії пам'ятки:

автор фотографії: Edgardo W

Новости