Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Єгипті чекають переговорів про чартери з Росії в кінці літа

Про те, що туристична галузь Єгипту сподівається на переломний момент у вирішенні питання з відновленням чартерів з РФ в кінці літа, повідомив Egupt Today 23 липня. Видання посилається на Магді Садека, члена Єгипетської асоціації турагентів (ETTA). За його словами, до осені мають відбутися зустрічі між Міністерством цивільної авіації Єгипту і російською владою. Якщо все пройде успішно, то під час цих переговорів буде встановлений графік повернення чартерних рейсів до курортних міст.

Колишній глава Управління з розвитку туризму країни Хішам Ель-Демейрі додав, що регулярні рейси, які привозять пасажирів з Москви до Каїра вже сьогодні, дають єгипетської туристичної галузі шанс проявити себе. Створити продукт, якого раніше не було, і отримати приплив нових туристів з Росії. Він пояснив, що мандрівники, які прибувають до Єгипту на рейсах «Аерофлоту» і EgyptAir, набагато більш платоспроможні, ніж ті, хто раніше приїжджав на курорти Червоного моря на чартери. Вони готові платити за нові враження, купувати не одну екскурсію в рамках своєї поїздки і розраховують на більш високий сервіс.

А ви робили ЦЕ в Дубаї?

Комбіновані програми і спеціальні можливості для клієнтів PAC GROUP

Ця стаття про любов. Про любов туристів до самого швидкорослому місту світу і про вашу любов до туристів, для яких завжди хочеться найкращого. Керівник напрямку ОАЕ в PAC GROUP Євген Грицов вважає, що російські мандрівники, незважаючи на їх любов до Еміратів, і на 10% не використовують усіх можливостей країни.

На додаток до популярних у росіян Хургаді і Шарм-ель-Шейху нові поїздки, на думку пана Ель-Демейрі, можуть включати Марсу Матру і північне узбережжя, середземноморські курорти, які російські туристи, можливо, не відвідували раніше. Тепер же у них є всі можливості для цього завдяки близькості цих регіонів до Каїру. Туристичні компанії могли б також пропонувати екскурсії до історичних пам'яток в Луксорі і Асуані в рамках одноденних поїздок.

Втім, з реалізацією цих планів можуть виникнути проблеми, попереджають спостерігачі. По-перше, розраховувати навіть на половину колишніх обсягів з урахуванням вартості регулярних рейсів єгипетським отельерам не варто. По-друге, на даний момент відбувається процес перерозподілу турпотоку. З одного боку, в готелях Єгипту збільшилася кількість європейців, і для частини туристів з Росії це тільки плюс. З іншого, в деяких об'єктах розміщення з'являється все більше місцевих. І це створює проблеми. Наприклад, негативний досвід своєї поїздки описала на сторінці порталу TourDom.ru в Фейсбуці користувач Tatiana Kazmin. За її словами, в готелі 4 * в Шарм-ель-Шейху її сім'я змогла витримати тільки три ночі з заброньованих семи. Причина - в постояльців з Каїра і Олександрії, які, за її словами, заселялися в номери великими групами, шуміли, влаштовували бої за їжу і прали одяг у басейні. Втім, експерти радять не поспішати з висновками: місцеві щорічно приїжджають відсвяткувати закінчення Рамадана, нічого незвичайного в цій ситуації немає.

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язковаА ви робили ЦЕ в Дубаї?

Новости