Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підсумки MWC 2017: всі новинки мобільних додатків мають штучний інтелект

Днями в Барселоні завершилася виставка Mobile World Congress 2017, де були представлені новинки мобільних додатків. Після виставки можна з упевненістю сказати, що сьогодні жодна нова розробка не обходиться без використання технологій штучного інтелекту або машинного навчання. Пропонуємо вашій увазі огляд найкращих новинок, які були презентовані на MWC 2017.

5 нових мобільних додатків з штучним інтелектом

1. Голосовий помічник Alexa в Motorola

Motorola вирішила впровадити вдосконалений голосовий AI-помічник Amazon в свої гаджети. Причому компанія хоче, щоб розумне застосування-асистент змогло самостійно виконувати різні доручення користувача - бронювати столик, замовляти таксі і т.д.

2. Асистент Clova від Line Inc.

Азіатська компанія Line Inc. розробляє персонального асистента Clova, можливості якого перевершать Alexa. Згідно з планами розробників, додаток буде взаємодіяти з іншими сервісами і розумними пристроями, що дозволить користувачеві управляти різними процесами і системами за допомогою голосових команд.

3. Додаток Google Assistant для смартфонів LG і Sony

Представники Google повідомляють, що незабаром їх розумний асистент з'явиться на всіх мобільних гаджетах LG і Sony з версією Android 6.0 і вище, що зробить пристрої більш популярними.

4. Софт Huawei P10 для смартфонів компанії

Новий софт з технологією машинного навчання дозволить додатком Huawei обчислити звички користувача і на основі цих даних розподілити ресурси мобільного гаджета, щоб працювати швидше і ефективніше.

5. Додаток Netflix для перегляду відеоконтенту

Netflix розробила додаток з алгоритмами машинного навчання, яке розширює можливості перегляду відео навіть при поганому інтернет-з'єднанні. Особлива кодування стискає окремі сцени відео в залежності від того, які події в них відбуваються.

Штучний інтелект - майбутнє мобільних додатків

Сьогодні складно уявити нову розробку без використання AI-технологій. Штучний інтелект пропонує ефективні рішення для всіх галузей, і зокрема - для бізнесу. Дізнатися, як AI-інструменти допомагають розвивати бізнес, скорочувати витрати і збільшувати прибуток, можна буде на галузевій конференції AI Conference.

На бізнес-подію обговорять такі питання:

  • як AI-технології допомагають оптимізувати бізнес-процеси, спрогнозувати попит і залучити клієнтів;
  • приклади застосування штучного інтелекту, машинного навчання та алгоритмів обробки даних в різних сферах бізнесу;
  • нові розробки галузі;
  • аналітика, огляд ринку і прогноз на майбутнє.

Також на конференції відбудеться круглий стіл, виставка передових AI-розробок, зустріч інвесторів і засновників стартапів, стартап-батл і багато іншого.

AI Conference відбудеться 25 квітня в Novotel Moscow City. Дізнатися докладніше і зареєструватися на захід можна за посиланням: https://aiconference.ru/ru/buy-ticket .

Новости