Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії для учасників морських круїзів

  1. Екскурсії для учасників морських круїзів Екскурсії російською мовою з портів Хайфи і Ашдода Останнім...
  2. Стандартні маршрути екскурсій:
  3. Святині Єрусалима і Віфлеєму.
  4. Мертве море. Фортеця Масада.
  5. Міста узбережжя Середземного моря.
  6. Біблійна Галілея.
  7. Сучасний Тель-Авів і древній Яффо.

Екскурсії для учасників морських круїзів
Екскурсії російською мовою з портів Хайфи і Ашдода

Останнім часом стали дуже популярні круїзи на комфортабельних морських лайнерах, на яких туристи чудово поєднують відпочинок і екскурсії. Маршрути багатьох круїзів по Середземному морю включають відвідування Ізраїлю з заходом в порти Хайфи або Ашдода. Під час одноденних екскурсій туристи цілком можуть ознайомитися з основними унікальними пам'ятками Землі Обітованої в Єрусалимі і Віфлеємі, Назареті і на річці Йордан, в Хайфі, Кейсарії і Акко, на Мертвому морі і в Масаде, Тель-Авіві і Яффо.

Ми організуємо одноденні поїздки російською мовою по найбільш популярних маршрутах по Ізраїлю і, зрозуміло, відповідно до Ваших побажань. Щоб ми могли максимально їх врахувати, рекомендуємо заздалегідь запланувати такі екскурсії і повідомити про них нам.

Екскурсії проводять досвідчені професійні гіди з ліцензією Міністерства туризму Ізраїлю. До Ваших послуг комфортабельні машини і автобуси, обладнані кондиціонерами. Ви можете вибрати варіант як індивідуальної екскурсії , Так і в малій групі до 16 осіб КОМФОРТ. Про наших турах в малих групах Ви можете прочитати тут .

Зазвичай суду прибувають до Ізраїлю близько 8 години ранку, а о 9 годині вже можна починати екскурсію. Гід зустрічає Вас на причалі одного з портів Ізраїлю, в Хайфі або Ашдоді, і, по закінченні екскурсії, Вас доставляють до лайнера, приблизно до 6-7 години вечора.

Ціни на екскурсії

Вартість індивідуального обслуговування (гід-водій) - від 500 доларів (до 4 туристів) в залежності від протяжності маршруту.
Вартість групових екскурсій - від 85 доларів США на людину в малій групі до 16 осіб (КОМФОРТ).

Стандартні маршрути екскурсій:

Єрусалим. Старе місто - переплетення часів і релігій.

Старе місто - переплетення часів і релігій

Панорама Єрусалиму з вершини Оливної (Оливній) гори - місця Вознесіння Ісуса Христа. Монастирі та церкви (оглядово): російський Спасо-Вознесенський монастир. Російський монастир Марії Магдалини. Гетсиманський сад. Храм Страстей Господніх. Печерна церква з гробницею Пресвятої Богородиці. Кедронская долина - місце Страшного Суду.
Старе місто Єрусалиму: християнський квартал, зупинки Хресної дороги (Віа Долороса), по якому йшов Ісус Христос до місця Своєї Хресної смерті. Храм Гробу Господнього. Голгофа. Камінь Миропомазання. Гора Сіон. Світлиця Тайної Вечері. Гробниця царя Давида. Храм Успіння Пресвятої Богородиці. Вірменський квартал (оглядово): церква свв. Яків, Вірменська Патріархія. Єврейський квартал. Прогулянка по вулицях кварталу, сучасні житлові будинки та залишки будівель часів Першого і Другого єрусалимських Храмів. Вулиця Кардо - центральна вулиця міста ча со Римської імперії. Стіна Плачу - найбільша святиня, де залишають записки з проханнями до Всевишнього. Мусульманський квартал: панорама Храмової гори. Вид на «Купол над Скелею» і мечеть Аль-Акса. Арабська ринок.

Святині Єрусалима і Віфлеєму.

Святині Єрусалима і Віфлеєму

Панорама Єрусалиму з Оливної гори. Місце Вознесіння Господнього. Пішохідна прогулянка по кварталам Старого міста Єрусалима. Християнський квартал. Хресна дорога. Храм Гробу Господнього. Голгофа Єврейський квартал. Прогулянка по вулицях кварталу, сучасні житлові будинки та залишки будівель часів Першого і Другого єрусалимських Храмів. Вулиця Кардо - центральна вулиця міста часів Римської імперії. Відновлена ​​синагога Хурва. Найбільша святиня - Стіна Плачу - нагадування про зруйнований Храмі. Віфлеєм. Храм Різдва Христового - одна з найстаріших безперервно діючих церков в світі. Згідно з переказами, церква була зведена над місцем народження Ісуса Христа. Храм Різдва внесений в «Списку всесвітньої спадщини» ЮНЕСКО

Мертве море. Фортеця Масада.

Фортеця Масада

Іудейська пустеля - місце зародження християнства, перші монастирі на Святій Землі. Унікальна природна лікарня - Мертве море, розташоване на 420 м нижче рівня моря. Знайомство з особливостями косметики Мертвого моря. Продавці-консультанти допоможуть придбати косметичні препарати. Відпочинок і купання на пляжі на Мертвому морі.
За додаткову плату: фортеця Масада c підйомом на фунікулері, $ 20 з особи. (Оплата на місці!). Фортеця Масада - символ героїзму єврейського народу в період Римського завоювання Іудеї.

Міста узбережжя Середземного моря.

Міста узбережжя Середземного моря

Кейсарія, місто-порт, торговельний і культурний центр часів Римської імперії, побудований царем Іродом, резиденція римських прокураторів. Хайфа (оглядова екскурсія) - місто з багатою історією, світовий центр бахайской релігії зі знаменитими висячими садами і центр ордену кармелітів. Акко - місто з багатовіковою історією, столиця хрестоносців.

Біблійна Галілея.

Біблійна Галілея

Назарет - місто, тісно пов'язаний із земним життям Ісуса Христа, священне для християн місто Доброї Новини. Храм Благовіщення над будинком де проживало святе Сімейство. Церква Архангела Гавриїла при Джерелі Діви Марії. Галілейське море (озеро Кінерет). Капернаум. Монастир Дванадцяти Апостолів. Гора Блаженств (оглядово) - місце Нагірної проповіді. Табха - місце дива примноження хлібів і риб. Ярденіт - місце традиційного омивання паломників у священних водах річки Йордан. Тверія - одне з чотирьох священних єврейських міст.

Сучасний Тель-Авів і древній Яффо.

Сучасний Тель-Авів і древній Яффо

Старий Яффо (Іопія), де за переказами, Ной побудував свій ковчег і Персей звільнив Андромеду. Прогулянки по вуличках, які пам'ятають і Олександра Македонського, і Річарда Левове Серце, і Наполеона. Звідси починався паломницький шлях до Єрусалиму. Тель-Авів - культурний і туристичний центр Ізраїлю. Від першого кварталу «Неві-Цедек» до сучасних хмарочосів. Алмазна біржа, одна з найбільших в світі. «Від алмазу до діаманта» - приватний музей, відкритий в пам'ять барона Оппенгеймера, засновника компанії «Де Бірс». Відвідування виставкового залу, де продавці-консультанти допоможуть придбати прикраси всесвітньо відомих ізраїльських ювелірів.

Можливі зміни зазначених програм за бажанням замовника, в тому числі варіанти більш насичених програм одноденних екскурсій, маршрути за індивідуальним замовленням.

Для бронювання та додаткової інформації звертайтеся за адресою: [email protected]

Новости