Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Чудовий вік» і ще п'ять популярних турецьких серіалів

17:12, 05.08.2014

ексклюзив

Туреччина довгий час була для наших громадян країною контрастів. Туди тільки Семен Семенович Горбунков і їздив. Але часи минули, звичаї змінилися, і тепер до берегів колишньої Візантії стікаються зграйки туристів. Одних ваблять заповітні слова «олл інклюзив», інших - романи Памука. Але багатьох - турецькі серіали. Точніше один - «Чудовий вік». навіть Анна Семенович , Відпочиваючи в Стамбулі, не упустила можливості приміряти образ Хюррем в одному з палаців султана . Якщо ви теж пізнаєте країну через серіали, то пропонуємо вам підбірку найкращих турецьких історій, які ви з легкістю знайдете російською мовою.

« Прекрасне століття »

Як хочете, а без нього нікуди. Нехай історична достовірність серіалу під великим питанням, але пристрасті-то справжні. Тут вам справжні палацові інтриги і любовні пригоди, красиві костюми і казкові декорації.

Якщо хочете побачити таку Туреччину по-справжньому, то вирушайте до палацу Топкапи в Стамбулі.

«Асі»

Асі - дівчина з бідної сім'ї скромних трудівників села. І все б добре, але тільки потомствені угіддя раз у раз норовлять спливти з рук. А тут ще на горизонті з'являється, ні, не козак молодий, а бізнесмен Дамір. Природно, між молодими людьми спалахують почуття. Тільки не буває турецького серіалу без драми. Дамір дізнається, що його мати насправді не його мати. Тут ще сім'я Асі проти їхніх стосунків ... Та, драми хоч відбавляй. Як і любовних сцен. Цілком собі вільний переказ «Асі» Тургенєва.

Цілком собі вільний переказ «Асі» Тургенєва

Якщо хочете побачити таку Туреччину, то їдьте в район Центральної Анатолії.

«1001 ніч»

Ні, це вам не казочки - е то дуже сучасний фільм. Отже, не встигла головна героїн Шахерезада (на цьому тема відомих чарівних історій закрита) оговтатися від смерті чоловіка, як тут же її наздогнала наступна біда - хвороба сина. Щоб дитині продовжити життя, необхідна операція - пересадка кісткового мозку, на яку потрібно нечувані гроші. Де їх взяти? На допомогу приходить начальник героїні. Правда, безоплатно він дати потрібну суму не може - тільки за ніч любові. Шахерезада погоджується, і тут починається ...

До речі, серіал прославив красуню Бергюзар Корель, а також майбутню зірку «Пишного століття» Халіт Ергенч . Зустріч на знімальному майданчику «1001 ночі» виявилася для акторів доленосною. За їх пристрасним романом стежила вся країна.

Хочете дізнатися сучасну Туреччину? Поїдьте в Стамбул або Анкару. Ви не повірите, як змінилася країна з часів султана Сулеймана.

«Сила. Повернення додому"

Можна сказати, що маленькій Силе в дитинстві пощастило. Бідні батьки віддали її на виховання багатим людям в Стамбулі, і до певного моменту вона була принцесою. І тут - поворот. Брат дівчини здійснив невдалу спробу викрадення нареченої. Сім'я вимагає розплату, природно, Силу. Але вона-то вже іншого любить. І тут починається боротьба за щастя.

Така історія цілком могла статися в місті Чанаккале - місці, де протоку Дарданелли з'єднує Мармурове та Егейське моря, і де колись була Троя.

«Любов і покарання»

Іноді секс з незнайомцем може виявитися доленосним. Так-так, турецькі серіали дають часом дуже специфічні рекомендації з пошуків другої половинки. Правда, дотримуватися їх не варто. Адже не кожен же день інкогніто з бару виявляється багатим спадкоємцем, який, правда, незабаром після бурхливої ​​ночі одружився, вірний традиціям, на вдові брата, але дівчину з бару продовжив шукати.

Хочете випробувати долю? Тоді вам в будь-який курортний район Туреччини.

"Заборонене кохання"

Що може вийти у заможної людини, який вже всього досяг у житті, і молоденької дівчини, яка тільки починає жити? Ну, може, і нічого. А може, серіал ... В якому вже немолодий Анда зустрічає юну Біхтер. Герой немов опинився в молодості - такі сильні його почуття, і пристрасть рветься на волю. Що буде ... Хоча в нашій країні такими історіями нікого не здивуєш.

Не знаєте куди поїхати за казкою? Відправляйтеся в Каппадокії - край печер і повітряних куль.

Де їх взяти?
Хочете дізнатися сучасну Туреччину?
Хочете випробувати долю?
Не знаєте куди поїхати за казкою?

Новости