Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Діджей Армін Ван Бюрен виступить у Грузії 31 липня

ТБІЛІСІ, 6 липня - Новини-Грузія ТБІЛІСІ, 6 липня - Новини-Грузія. Всесвітньо відомий діджей Армін Ван Бюрен (Armin van Buuren) виступить в чорноморському місті Анаклія (Західна Грузія) в рамках фестивалю електронної музики GEM Fest (Georgian Electronic Music Festival).

Як повідомили кор. «Новини-Грузія» організатори фестивалю, Армін Ван Бюрен зіграє в Анаклія 31 липня. Разом з нідерландським діджеєм очікуються виступи популярного німецького електронного дуету Booka Shade, мінімал-хаус групи MANDY, експериментального поп-тріо WhomadeWho з Копенгагена, DJ Anna Hanna з Вільнюса і діджея Ольги Король з Москви. Вартість квитка на цей день фестивалю - 100 ларі (близько 44 доларів).

У лайн-апі GEM Fest, який стартує 30 липня і завершиться 7 серпня, також заплановані виступи музикантів Alex Picone, Andre Crom, Anushka, Bacho, Cobert, David August, DUBFIRE: live hybrid, Easy changes, Gorje Hewek, Greenbeam & Leon, Ian Pooley, Jan Krueger, Julian Perez, Kolford, Maayan NIDAM, Radio slave, Robosonic, Roustam, Sammy Dee, Tiefschwarz і Tomma.

«У нас для вас дві новини: одна погана, інша хороша. Новина перша, погана: безпрецедентно дешеві pre-sales тільки що завершилися. Новина друга, хороша: як і раніше вкрай вигідна розпродаж тільки що почалася і триватиме до 6 липня - багаторазовий квиток на всі 9 днів GEM fest коштує всього $ 64. Відповідно, Full House Pass з 9-денним проживанням в наметі на одну людину - $ 106, на двох - $ 170. І не те, щоб ми вам щось нав'язуємо - просто інформуємо: людям, які купили квитки заздалегідь, світять цікаві бонуси в липні », - йдеться в повідомленні організаторів фестивалю.

Крім того, на фестивалі GEM fest діє студентська знижка. Придбати квитки на фестиваль можна на сайті партнера фестивалю eventer.ge і в офісі GEM fest за адресою Тбілісі, Казбегі, 24Г (ТЦ «Аксіс», поруч зі «Смайл»).

[Quote type = "border_left»]

Музичний продюсер та діджей Армін ван Бюрен народився 25 грудня 1976 року в Лейдені (Нідерланди). Створювати музику він почав в 14 років. Його надихнув французький композитор електронної музики Жан-Мішель Жарр. Діджейську кар'єру почав в нічному клубі «Nexus» в Лейдені. У листопаді 2001 року музикант виявився на 27-й позиції Топ-100 кращих діджеїв за версією журналу «DJ Magazine». Діджей грав в більш ніж 25 країнах і найчастіше на головних сценах великих літніх фестивалів. Ван Бьюрен грав рекордний сет дванадцять з половиною годин в «Dancetheater» в Гаазі, Нідерланди.

На початку 1999 року Ван Бьюрен відкрив свій власний лейбл Armind разом з «United Recordings». У 2008 році отримав найпрестижнішу голландську нагороду «Buma Cultuur Pop Award», через два роки виграв нагороду в категорії «Найпопулярніший міжнародний діджей» на церемонії «The Golden Gnomes». 19 жовтня 2013 Ван Бьюрен став другим в списку «DJ Mag» «Топ 100 діджеїв за версією фанатів».

[/ Quote]

Новости