Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відпочити жителям Астани

  1. «Золотий фазан»
  2. опис:
  3. послуги:
  4. «Екодеревні»
  5. опис:
  6. послуги:
  7. Спортивний клуб «Тулпар»
  8. опис:
  9. Спортивний клуб «Кулагер»
  10. опис:
  11. Парк відпочинку «Слобода»
  12. опис:
  13. послуги:
  14. Гостьовий будинок «Арлан»
  15. опис:
  16. послуги:
  17. Зона відпочинку «Бал Карагай»
  18. опис:
  19. послуги:

Гостьові будинки і зони відпочинку навколо Астани намагаються залучити клієнтів і організовують найрізноманітніші види послуг. У скільки обійдеться городянам відпочинок, і на що вони можуть розраховувати, не виїжджаючи далеко від столиці.

«Золотий фазан»

Сімейно-розважальний комплекс «Золотий фазан» знаходиться в селищі Коянди, в 20 кілометрах від центру Астани по шосе Алаш Сімейно-розважальний комплекс «Золотий фазан» знаходиться в селищі Коянди, в 20 кілометрах від центру Астани по шосе Алаш.

опис:

Вас чекають незабутні враження від прогулянок по мальовничій пересіченій місцевості і виділеної трасі, влаштованої спеціально для вашого активного відпочинку. Ви, ваші друзі і рідні зможете скористатися послугами баггі, квадроциклів, мотоциклів та велосипедів, які можна випробувати на наших спеціально виділених трасах. На мальовничому озері можна покататися на катамаранах та моторних човнах. Комплекс включає сім комфортабельних готельних номерів, ресторан, літні альтанки та багато іншого.

Люкс-номер обійдеться в будні - 15000 тенге, у вихідні - 22000 тенге. VIP-номер коштуватиме 18000 тенге в будні і 25000 - у вихідні.

Бари, кафе, ресторани: куди краще ходити карагандинців? >>>

послуги:

Гості будинки відпочинку можуть скористатися тренажерним залом і сауною, відвідати більярдний зал, невеликий домашній кінозал і зал караоке.

Для корпоративного відпочинку проводиться гра «Золота орда», яка складається з семи етапів. Гра дозволяє виявити лідерські якості учасників, використовувати фізичні та розумові ресурси і навчити працювати в команді, повідомили організатори.

Сайт будинку відпочинку - www.fazan.kz

«Екодеревні»

Будинок відпочинку «екодеревні» знаходиться по Софіївському шосе в 13 кілометрах від Астани Будинок відпочинку «екодеревні» знаходиться по Софіївському шосе в 13 кілометрах від Астани.

опис:

Відпочиваючі можуть зняти одноповерхові будиночки з двома спальнями і вітальнею. Це обійдеться в будні дні від 48 тисяч тенге за добу, в п'ятницю і вихідні дні - 58 тисяч тенге. Загальна площа становить 240 квадратних метрів, тут надається 6 спальних місць, банкетний зал місткістю до 35 осіб.

послуги:

Телевізор, DVD-караоке, бар напоїв, також у розпорядженні гостей буде дворик з альтанкою, барбекю з мангалом і пічкою під казан і паркінг на 34 автомобілі. Тут можна привезти їжу з собою або замовити в будинку відпочинку. При проведенні банкету замовлення повинен складати щонайменше 2500 тенге на одну людину. Плюс до цього при кожному будиночку є баня з парною на 45 осіб, одна година коштуватиме 5000 тенге.

Сайт «екодеревні» - ecoderevnya.kz

Орендне житло з подальшим викупом в 2016 році: умови і ціни >>>

Спортивний клуб «Тулпар»

Знаходиться практично в межах міста - в мікрорайоні Коктал. Сюди можна доїхати навіть на автобусі - маршрут №8.

опис:

Тут знаходиться ресторан, тир і закритий манеж, а також загін для конкурсних тренувань з перешкодами. 1 годину верхової їзди обійдеться вам в 3000 тенге, півгодини - 1500 тенге.

Спортивний клуб «Кулагер»

Клуб знаходиться в селищі Інтернаціональному (Учхоз), за адресою: вулиця Жагажай, 84.

опис:

Влітку тут передбачені верхова їзда, а також прокат роликових ковзанів, велосипедів, квадроциклів. Плюс до цього є волейбольний майданчик, міні-футбол, ставок для купання і водних розваг, пейнтбол з майданчиком. Зимовий відпочинок включає також кінні прогулянки, прокат ковзанів, лиж, снігоходів. Для гостей обладнані будиночки з сауною, які здаються за 20000 - 25000 тенге за добу. Кінні прогулянки будуть коштувати 3000 тенге за годину і 1500 тенге за півгодини.

Парк відпочинку «Слобода»

Знаходиться в 25 кілометрах від Астани по Астраханській трасі Знаходиться в 25 кілометрах від Астани по Астраханській трасі. Село Максимівка, вулиця Сейфуллина, будинок 39.

опис:

«Слобода» розташована на території площею 18 гектарів. Тут є все для прекрасного відпочинку на природі - альтанки, юрти, затишні гамаки, чистий і доглянутий пляж, місце для риболовлі, спортивні майданчики, танцпол, ігровий майданчик для дітей, а також пейнтбол та кінні прогулянки.

Тут можуть відпочити не тільки сім'ї і невеликі компанії, але і колективи підприємств чисельністю до 1000 чоловік. Оренда альтанки обійдеться по 3000 тенге на дорослу людину і 1500 на дитину від 7 років. У вартість входить власне оренда альтанки, надання посуду і мангала, знаходження на території парку відпочинку «Слобода» 12 годин, користування футбольним і волейбольним полями, пляжем і дитячим майданчиком, використання своїх продуктів і напоїв без обмежень. Замовлення страви з місцевої кухні обійдеться від 7500 тенге з людини.

послуги:

Для любителів гострих відчуттів на базі зони відпочинку «Слобода» організований пейнтбольний клуб «Атака». Тут обладнано спеціальне ігрове поле, на якому є споруди для укриття від ворогів, автобуси і навіть справжній літак.

Грати в пейнтбол можна командами від трьох до двадцяти чоловік або кожен учасник грає сам за себе, зазвичай битва триває близько 30 хвилин. Поваленим вважається той, в кого потрапили кулькою з фарбою, або гравець, який втік з поля бою. Перед кожною грою все учасники проходять спеціальний інструктаж з техніки безпеки. Тут можуть запропонувати кілька сценаріїв битви, наприклад, «Захоплення прапора», «Стінка на стінку», «Доставка цінного вантажу», «Полонені».

За оренду комплекту обладнання - маркера, форми, шолом-маски, рукавичок - треба буде заплатити 1500 тенге. Набір куль з 100 штук коштує 1500 тенге.

Сайт зони відпочинку - www.sloboda.kz

Гостьовий будинок «Арлан»

Селище Тельмана, вулиця Мулгажара, 80/1 Селище Тельмана, вулиця Мулгажара, 80/1.

опис:

Адміністратори обіцяють забезпечити шикарний відпочинок. «Гостьовий будинок« Арлан »затишно розташувався на лівому березі Ішима, з найкрасивішим видом на« Байтерек »і« Ак Орду », - йдеться в рекламному буклеті. - Людина, що потрапила сюди, відчуває себе, щонайменше, володарем світу. Тільки тут можна отримати найякісніший і розкішний відпочинок, ексклюзивні і унікальні лазні, сауни зі зрубу на дровах і, звичайно ж, масаж ».

Тут можна орендувати котедж, найдорожчий з яких «Основний» - за 90000 тенге на добу, найдешевший - «Романтичний», за 35000 тенге. Також відпочиваючим тут можуть запропонувати зняти готельні номери з хитромудрими назвами «Степовий», «Морський», «Квітковий», «Африканський», вартістю від 9000 до 14000 тенге.

послуги:

У зоні відпочинку намагаються урізноманітнити свої послуги. Тут є російська, перська лазні. Вартість цього задоволення варіюється від 8000 до 12000 за годину.

Також компанія пропонує мисливські тури на автомобільній і снегоходной техніці (в зимовий час), які розтягуються на кілька днів.

Сайт гостьового будинку - www.arlanastana.kz

Зона відпочинку «Бал Карагай»

Знаходиться в 20 кілометрах від Астани уздовж дороги у напрямку до села Павлівка.

опис:

Тут здаються одноповерхові будинки, з двома спальнями, двома санвузлами, душовою, залом на 20 осіб - по 60 тисяч тенге в добу. Двоповерховий будинок з чотирма спальнями, чотирма санвузлами, залом на 40 осіб - від 80 до 100 тисяч тенге.

послуги:

Сауна обійдеться вам в 6-12 тисяч тенге за годину. Ціни на кінні прогулянки, в принципі, скрізь однакові. Це 1,5 тисячі тенге за півгодини і 3 тисячі тенге за годину. Також тут можлива оренда вози, карети і прокат поні для самих маленьких гостей.

Гра на футбольному або волейбольному полі - по 2,5 тисячі тенге за годину. Також є такі послуги, як прокат велосипедів і оренда юрти.

Фото: kn.kz

інформаційна служба www.kn.kz

Бари, кафе, ресторани: куди краще ходити карагандинців?

Новости