Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Аркадія Плаза

Готель Аркадія Плаза Готельний комплекс класу люкс відкрився у вересні 2002 року Готель Аркадія Плаза Готельний комплекс класу люкс відкрився у вересні 2002 року. Розташований на окремо стоїть території, що охороняється в районі Аркадії, біля моря, в одному з наймальовничіших куточків Одеси.


У готелі 24 комфортабельних номери: 10 стандартів, 8 поліпшених, 2 напівлюкси і 4 люкси. Номери оснащені спліт-системою, підлогою з підігрівом, сейфом, супутниковим та інтерактивним телебаченням з відкритим доступом в інтернет, міні-баром, душем, ванною, феном, також всі номери оснащені високошвидкісним бездротовим доступом в інтернет (Wi-Fi). Номери люкс з джакузі. Кожен номер має вихід на балкон і чудовий вид на парк.


Комплекс надає послуги консьєржа та ресторанного обслуговування в номерах, послуги пральні, хімчистки, зали для проведення конференцій, фітнес-центр і тенісні корти. Є стоянка для автомобілів.

До послуг гостей ресторан «Опера», Великий зал якого розрахований на 100 чоловік, бар «de Voland» і літнє кафе «Cascade» з європейською, японською, традиційною українською кухнею і великою колекцією вин.


Відкритий басейн комплексу, тераса для прийняття сонячних ванн, а також сауна, джакузі і масажний кабінет обладнаний за останнім словом техніки.

Для проведення конференцій, презентацій, семінарів, в готелі є конференц-зал місткістю до 90 осіб, загальною площею 110 кв.м.

Новости