Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Константинова Лазні - Лікування та відпочинок в санаторіях і спа готелях

  1. Служба підтримки
  2. Консультація лікаря
  3. Як проходить лікування в Костянтинових Лазнях
  4. Кращі санаторії в Костянтинових Лазнях за якістю лікування
  5. Спа готель Purkyne 3 *
  6. Санаторій Prusik 3 *
  7. Спа готель Löwenstein 4 *
  8. Спа готель Palacky 3 *
  9. Спа готель Manes 3 *
  10. Відгуки наших клієнтів про санаторії в Костянтинових Лазнях
  11. Як в Костянтинових Лазнях лікують серцево-судинну систему
  12. Лікування опорно-рухового апарату в Костянтинових Лазнях
  13. Забронюйте санаторій в Костянтинових Лазнях

Головною спеціалізацією курорту Константинова Лазні є лікування захворювань серцево-судинної системи. Справа в тому, що місцева мінеральна вода з високою концентрацією вуглекислого газу (3 320 мг / л) позитивно впливає на роботу серця і стимулює кровообіг. Головною спеціалізацією курорту Константинова Лазні є лікування захворювань серцево-судинної системи

Показання до лікування серцево-судинної системи в Костянтинових Лазнях:

  • Ішемічна хвороба серця
  • артеріальна гіпертонія
  • Порушення системи кровообігу
  • Тромбофлебіти і тромбози
  • Стенокардія і аритмія
  • Стану після інфаркту міокарда
  • Стану після операцій на серці
  • Стану після операцій по реваскулізаціі
  • Стану після гострого кардиту
  • Судинні захворювання нижніх кінцівок
  • Стану після тромбозів

Додатково в Костянтинових Лазнях лікують захворювання опорно-рухового апарату, обміну речовин і органів дихання.

Служба підтримки

Ви не впевнені, за якими критеріями вибрати курорт чи санаторій?

Не знаєте як забронювати?

Зателефонуйте нам і співробітники служби підтримки допоможуть вам.

Часто задавані питання

Консультація лікаря

Безкоштовна допомога лікаря-курортолога

Якщо при самостійному підборі курорту, санаторію оптимально підходить для лікування ваших заболеній у вас виникли складності - скористайтеся безкоштовною консультацією лікаря-курортолога Олени Хорошевої.

Надішліть своє питання тут

Як проходить лікування в Костянтинових Лазнях

Вступний огляд у лікаря

Після заселення в санаторій пацієнт проходить загальний огляд у лікаря, в ході якого призначається індивідуальний курс лікувально-оздоровчих процедур. Огляд, як правило, включає проведення електрокардіографічного обстеження. Гості, які приїжджають після інфаркту міокарда, також додатково проходять ЕКГ з навантаженням на спеціальному велотренажері. Рекомендується привезти з собою свіжі укладення лікуючого лікаря-кардіолога (санаторно-курортна карта не потрібно), щоб не витрачати час на додаткові обстеження серцево-судинної системи.

Рекомендується привезти з собою свіжі укладення лікуючого лікаря-кардіолога (санаторно-курортна карта не потрібно), щоб не витрачати час на додаткові обстеження серцево-судинної системи

Особливістю курорту Константинова Лазні є цілодобове спостереження (при необхідності) за пацієнтом лікаря-кардіолога. Зокрема, в головному курортному санаторії «Prusik» передбачені навіть спеціальні кімнати для безперервного цілодобового спостереження на станом пацієнтів, які проходять післяопераційну реабілітацію. Найсучасніше медичне обладнання дозволяє різні діагностичні дослідження (ЕКГ по Холтеру, артеріальний тиск по Холтеру, ехокардіографія в стані спокою, доплерографія судин нижніх кінцівок), а також медичні аналізи (30 видів).

Кращі санаторії в Костянтинових Лазнях за якістю лікування

Спа готель Jirásek 3 *

Від 4 899 руб. за 1 ніч 3-х разове харчування з лікуванням

10,0 / 10

Спа готель Purkyne 3 *

Від 4 533 руб. за 1 ніч 3-х разове харчування з лікуванням

10,0 / 10

Санаторій Prusik 3 *

Від 5 191 руб. за 1 ніч 3-х разове харчування з лікуванням

9,2 / 10

Спа готель Löwenstein 4 *

Від 4 972 руб. за 1 ніч 3-х разове харчування з лікуванням

9,6 / 10

Спа готель Palacky 3 *

7,5 / 10

Спа готель Manes 3 *

7,5 / 10 Показати всі санаторії на курорті Константинова Лазні

Відгуки наших клієнтів про санаторії в Костянтинових Лазнях

Олена Янішевська

11.05.2019

1, Чудове розташування курорту саме для лікування, тихо, спокійно, чудове повітря. Все відмінно влаштовано для відпочиваючих: велосипедні доріжки, піші маршрути. 2. Дуже доброзичливий, ввічливий персонал

Харчування дуже гарне, але є побажання: Хотілося б побільше легких страв. Для сердечників їжа занадто калорійна, дуже багато м'яса.

санаторій Prusik

( Відгуки: 75 ) Володимир Смирнов 04.05.2019

Добре ставлення персоналу.

Нудно. Ніде провести вільний час.

санаторій Prusik

( Відгуки: 75 ) Ірина Маркович 01.05.2019

Спокійне місце зі свіжим повітрям і приємною доброзичливою атмосферою. Сподобалися сніданки, було з чого вибрати. Все лікувальний кабінет, спа-центр і кафе знаходяться поряд, в сусідньому готелі Prusik. Лікування досить гарне, а медичний персонал приємний і ввічливий.

Спа готель Purkyne

( Відгуки: 8 ) Olga Borisova de Seume 20.04.2019

Про позитивні моменти перебування в санаторії я писала, коли перший раз відвідала його в минулому році: і природа, і погода, і кімната моя, і персонал (включаючи рецепшен, медперсонал, лікуючого лікаря, офіціанток в їдальні) -всі душевно, добре, люб'язно . Усім дуже дякую . Неллі М. (лечащ лікаря, яка намагалася підлікувати нас в міру своїх можливостей) -особлива подяку.

В цьому році взяла більше днів перебування, природно заплатила більше, але все суботи, не кажучи вже про воскресіння, були порожні, навіть ванни не були розписані, з чого я зробила висновок, що в санаторії була проведена так звана "оптимізація лікування", але не в нашу користь. Не було можливості у них задовольнити мої прохання по оксіженотерапіі (у мене був інсульт дек. Років назад, і ця процедура в повному обсязі була б дуже доречною), замість навіть вихрових ванн для ніг-їх можна безкоштовно отримати в басейні Велнесцентра. Тому, я думаю, може, варто придивитися до санаторіїв в Кисловодську або ін. Місцях серцево-судинної. напрямку, порівняти по воді (її складу) і цінами. Якість фруктів, апельсинів зокрема, залишало бажати кращого, таке враження, що закуповували некондицию (фрукти дуже часто були дуже старі, зморщені, сухі. Всі апельсини, що мені дали в сухому пайку на весь день), я викинула. Звичайно, це дрібниці життя. Класти в вазу дек. апельсинів, дек. яблук, три ківі-на весь наш ресторан (хто смів, той і з'їв, що називається) -це теж дрібниці життя. Але ми проходили через ресторан чехів, хто приїхав лікуватися беплатно по мед. страховці, і могли порівняти.

санаторій Prusik

( Відгуки: 75 ) Показати всі відгуки на курорті Константинова Лазні

Як в Костянтинових Лазнях лікують серцево-судинну систему

Основними методами лікування серцево-судинної системи є:

Вуглекислі ванни - це головна процедура на курорті, під час проходження якої через шкіру в організм проникає до 30 мл вуглекислоти в хвилину. Вона сприяє розширенню судин, поліпшенню кровообігу, роботи серцевого м'яза, стабілізації серцевого ритму, зниження артеріального тиску. Лікування вуглекислими ваннами також надає на організм загальнозміцнюючу дію.

Разом з тим, вуглекислі ванни небажано приймати пацієнтам з серйозними порушеннями кровообігу, після недавніх інфарктів міокарда, при наявності тромбів в судинах або гіпертонічних кризах. Абсолютно протипоказані вуглекислі ванни при тривалих нападах стенокардії і значному атеросклерозі мозкових і коронарних судин.

Абсолютно протипоказані вуглекислі ванни при тривалих нападах стенокардії і значному атеросклерозі мозкових і коронарних судин

Сухі вуглекислі ванни, які визнані одним з найефективніших методів лікування кардіологічних захворювань на курортах. Вплив цієї процедури схоже з класичної водної вуглекислої ванній - вона розширює судини і капіляри, активізує надходження кисню в кров, метаболічні функції, зменшує в'язкість крові. Сухі вуглекислі ванни особливо показані пацієнтам, яким небажано приймати ванни через гідростатичного тиску теплої води на організм.

Сухі вуглекислі ванни особливо показані пацієнтам, яким небажано приймати ванни через гідростатичного тиску теплої води на організм

Лікувальна фізкультура (ЛФК), в тому числі тренувальна ергометри і оздоровчі процедури в басейні. ЛФК зміцнює серцевий м'яз, підвищує її скоротливу здатність, активізує кровообіг. У крові відбувається зниження рівня холестерину, що знижує ризик утворення тромбів. Практикується нордична (скандинавська) ходьба, яка також є частиною лікувально-оздоровчого курсу, сприяючи стабілізації серцевої діяльності.

Практикується нордична (скандинавська) ходьба, яка також є частиною лікувально-оздоровчого курсу, сприяючи стабілізації серцевої діяльності

Ефективними методами лікування також є оксигенотерапія (збільшення рівня кисню в тканинах усуває аритмію), дихальна гімнастика (стабілізує роботу серця, надає зміцнювальний вплив на серцевий м'яз і судини).

Як продемонстрували останні дослідження російських фахівців, дихальна гімнастика дуже корисна для серцево-судинної системи, так як правильний ритм дихання дозволяє затримувати в організмі вуглекислий газ, який бере участь у багатьох найважливіших фізіологічних процесах (кровообіг, стабільна робота серця, вуглеводний і жировий обмін, нервові процеси ).

Оптимальні природно-кліматичні чинники курорту Константинова Лазні (рівнинна місцевість і помірний клімат) створюють оптимальні умови для ефективного лікування серцево-судинної системи.

Лікування опорно-рухового апарату в Костянтинових Лазнях

Часто наслідком захворювань серцево-судинної системи є проблеми з опорно-руховим апаратом. Курорт Константинова Лазні має якісну лікувальну базу і кваліфікований медичний персонал для лікування і реабілітації пацієнтів із захворюваннями опорно-рухового апарату.

Для цього застосовується водолікування (перлинні ванни, підводний масаж, вихрові ванни), електролікування (диадинамик, біолампами, струми по системі доктора Треберта, ультразвук, магнітотерапія). Значна увага в лікуванні опорно-рухового апарату приділяється фізіотерапевтичним методам: лікувальна фізкультура, в тому числі в басейні, індивідуальна реабілітація, мобілізаційні техніки, терапевтична ергометри, постізометрична релаксація (спеціальний метод розслаблення м'язів).

Забронюйте санаторій в Костянтинових Лазнях

Протипоказання до лікування в Костянтинових Лазнях

  • Інфекційні захворювання
  • злоякісні пухлини
  • Клінічні ознаки порушення кровообігу
  • гострий туберкульоз
  • епілепсія
  • вагітність

Вам недостатньо інформації про лікування на курорті Константинова Лазні? Отримайте безкоштовну консультацію лікаря-курортолога, зателефонувавши за безкоштовними телефонами або задайте питання тут .

Не знаєте як забронювати?

Новости