Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Залізниці Аргентини

  1. Розвиток ж / д сфери
  2. Пасажирські перевезення


Залізниці Аргентини переживають занепад. Раніше вони мали величезне значення для розвитку економіки. Завдяки залізничної системі країна змогла стати одним з найбільших експортерів продуктів (яловичина, пшениця та ін.). У минулі роки залізні дороги будувалися і належали британським організаціям, які мають концесії від аргентинського уряду. В даний час з / д сфера потребує модернізації. Багато шляху прийшли в непридатність, а поїзди постійно спізнюються. Деякі напрямки перестали використовуватися.

Розвиток ж / д сфери

Залізниці прийшли в занепад після приватизації. Після цього якість обслуговування в системі набагато погіршився, а частина поїздів було скасовано. Різні частини доріг віддали різним компаніям на тривалі терміни. Незважаючи на поганий технічний стан поїздів, пасажирське сполучення існує і користується популярністю. Залізницям відводиться важливе місце в транспортній системі держави. Актуальну інформацію про маршрути можна взяти на сайті sateliteferroviario.com.ar.

Залізниці Аргентини мають протяжність близько 34 тисяч км. Вони нерівномірно розподіляються по території держави. Мінус залізничної системи - разноколейние шляху. Серед країн Латинської Америки Аргентина займає 1 місце за обсягом перевезень пасажирів. Вантажообіг тут відбувається не так інтенсивно, як в Мексиці та Бразилії.

Транспортування вантажів - це основне призначення залізниць Аргентини. Пасажирські потяги переміщуються повільно і не відрізняються комфортом. Територією країни пересуваються поїзди далекого прямування по маршрутам: Буенос-Айрес - Кордоба, Буенос-Айрес - Баія Бланка і ін. Центром залізничної мережі є Буенос-Айрес. Рівнини займають більшу частину країни. Тому там розвинена мережа автомагістралей. Шосейні дороги простяглися на 400 тисяч км.

Пасажирські перевезення

Густа й розгалужена транспортна мережа обплутує самий розвинений регіон Пампи. Аргентинські поїзда мають три класи для пасажирів: вагони з кондиціонерами, першого класу з місцями для сну і другого класу. Тарифи залізниці доступні, що визначає високий попит на послуги з / д транспорту. Поїздка на поїзді обходиться в кілька разів дешевше, ніж на автобусі за аналогічним маршрутом. Найбільш дешевим класом вважається вагон Turista, який є у всіх пасажирських поїздах. Він обладнаний м'якими сидіннями, але нагадує приміську електричку. Наступним класом вважається Primera, в якому рівень комфорту трохи вище.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 11.09.2015


фотографії

Популярні статті



Новости