Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити професійний міостімулятор, апарат для миостимуляции, Електроміостимулятори для косметології та салону

  1. Міостимулятори для косметології
  2. Електроміостимулятори Міоритму 040-16
  3. Неорітм 16-32

Щоб стимулювати м'язи і добится підтягнутою фігури, пружності шкіри, гарної форми овалу обличчя испоьзуют спеціальні прилади - міостимулятори Щоб стимулювати м'язи і добится підтягнутою фігури, пружності шкіри, гарної форми овалу обличчя испоьзуют спеціальні прилади - міостимулятори. Такий прилад подає на м'язи імпульси електричного струму, змушуючи їх скорочуватися. В результаті м'язи тренуються. Задіюються при електростимуляції всі м'язи - гладкі і поперечно-смугасті, активні і "ледачі".

Для роботи в салоні, для міостімуляциі в косметологоіі і медицині використовують міостимулятори (Електроміостимулятори), що мають певні професійні характеристики. Залежно від того, які завдання буде виконувати лікар або косметолог за допомогою приладу для миостимуляции, характеристики апаратів можуть відрізнятися /

Як зробити миостимуляцию своїми руками?

Міостимулятори для косметології

Ці прилади повинні бути багатоканальними, щоб обов'язково задіяти багато процедурних полів і стимулювати багато точок (для корекції фігури, для миостимуляции особи і шиї ).

Ці прилади повинні бути багатоканальними, щоб обов'язково задіяти багато процедурних полів і стимулювати багато точок (для корекції фігури,   для миостимуляции особи і шиї   )

Електроміостимулятори Міоритму 040-16

Міоритму 040-16 є однією з найбільш вдалих розробок у вітчизняній відновної медицини. Ми пропонуємо вам модель, призначену для косметології. Цей міостімулятор на 4 канали, 8 електродів. Може виконувати також лімфодренаж, ліфтинг рухливими електродами і мікрострумову терапію. Зручні багаторазові електроди як для тіла, так і для особи істотно зменшать собівартість процедури. У комплекті апарату - повний набір покрокових методик і навчальний фільм на DVD.

У комплекті апарату - повний набір покрокових методик і навчальний фільм на DVD

Неорітм 16-32

Неорітм - це сучасна, нова модель миостимулятора на базі розробок МІОРИТМ. У нього 8 каналів, 16-32 електрода для обличчя і тіла. Є мікроструми (багато методик), ліфтинг, лімфодренаж, електродний ліполіз. Є 20 програм для полегшення роботи і режим ручного проведення процедур.

Замовити і купити міостімулятор можна за допомогою форми замовлення на нашому сайті або зателефонувавши за телефоном + 38-050-637-0161.

Ціни на міостимулятори уточнюйте в нашому прайс-листі.

Доставка товаросуществляется по Україні транспортними компаніями.

Новости