Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турагенти VS Туроператори. Конференція Об'єднаної мережі стала майданчиком для професійного баттла

Конференція Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури» відбулася 15 березня 2018 у рамках виставки MITT-2018. Тема заходу звучала заманливо «В стилі баттл», обіцяючи професійне бій турагентів з туроператорами.
Учасники Об'єднаної мережі і наші партнери почали з'їжджатися заздалегідь, спілкувалися, ділилися новинами. У призначений час всі зайняли свої місця в залі і Тетяна Бєлова, керівник департаменту франчайзингу та розвитку агентської мережі оголосила про початок Конференції.

Після оголошення регламенту Тетяна запросила на сцену Світлану Панову, директора з розвитку компанії «ЕРВ туристичне страхування», генерального партнера Конференції. В цьому році виповнюється 10 років співпраці між нашими компаніями і в честь цього «ЕРВ туристичне страхування» приготувала акцію для агентств, які ось уже 10 років реалізують поліси ERV своїм клієнтам, додаткові 10% до комісії на майбутні 10 місяців.

Поділившись новинами, Світлана запросила для нагородження лідерів продажів полісів ERV в зимовому сезоні, давши старт традиційної церемонії нагородження. Слідом за нею на сцену піднімалися наші партнери, які вручали нашим колегам подарунки та дипломи.

Далі підсумки зимового сезону підвела генеральний директор Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури» Світлана МакароваПосле чого представила нових партнерів Об'єднаної мережі - туроператора «Гранд Експрес» і компанію «Альфа Страхування».

Далі підсумки зимового сезону підвела генеральний директор Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури» Світлана МакароваПосле чого представила нових партнерів Об'єднаної мережі - туроператора «Гранд Експрес» і компанію «Альфа Страхування»

Продовжуючи свій виступ, Світлана позначила тренди, які визначають розвиток галузі. Основний - настання ери споживача, який стає більш вимогливим. Конкуренція за рахунок ціни - шлях в нікуди, потрібно працювати над орієнтованістю на клієнта. Потім Світлана розповіла, які заходи підготувала Керуюча компанія, щоб допомогти агентствам Об'єднаної мережі перемагати в конкурентній боротьбі за клієнта в літньому сезоні.

Перша новина - перезапуск проекту «Кешбек від ТО», ексклюзивні акції в рамках якого підготували: Mouzenidis Travel, PAC Group, Карлсон Туризм, ICS Travel Group, B2B.Ostrovok.ru.

Друга - передсезонна підготовка для керівників і менеджерів агентств Об'єднаної мережі. Всі бажаючі зможуть прокачати свої знання на базі Travel School, підготуватися до активних продажів влітку.

Потім ми дізналися, хто з учасників Об'єднаної мережі найбільш успішно відпрацював в зимовому сезоні. Кращі з кращих вийшли на сцену, щоб отримати свої заслужені нагороди.

Також ми за традицією нагородили представників агентств, які увійшли в число лідерів по «Шкалою лояльності ТБГ» і зайняв високі позиції в рейтингу «Корпоративна десятка« Гарячих турів ».

Випереджаючи оголошення та нагородження лідерів рейтингу лояльності туроператорів, представники агентств Об'єднаної мережі Максим Трошин (Магазин турів) і Давид хлопця (Тури біля будинку) поміркували на тему клієнтоорієнтованості туроператорів по відношенню до роздробом і проаналізували зміни, які відбулися в їх роботі цієї зими. Вони поділилися з присутніми своїми спостереженнями, як туроператори вибудовують свою роботу з роздробом і на чому наголошують, щоб заручитися підтримкою турагентів.

Як розподілилися позиції в рейтингу лояльності туроператорів, повідала Світлана Макарова. У цьому сезоні позиції рейтингу перераспределились через зміни в методиці його складання і додавання нових критеріїв.

Лідерами Рейтингу Лояльності туроператорів за підсумками зимового сезону стали PAC Group і Mouzenidis Travel, з чим ми їх і вітаємо!

У другій частині ми стали свідками професійного баттла за участю керівників агентств Об'єднаної мережі і перших осіб туроператорів. Модерувала бій Тетяна Дмитрова, голова експертної ради Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури», президент медіа холдингу «Банко».

Модерувала бій Тетяна Дмитрова, голова експертної ради Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури», президент медіа холдингу «Банко»

Судили професійний батл:

- Дімітріс Харітідіс, Керуючий директор TEZ TOUR Греція
- Антон Солопов, Бізнес-консультант з питань ефективності організації і людини
- Ілля Тимошин, Віце-президент Асоціації Розвитку Бізнесу (АРБ)
- Максим Чабаненко, Незалежний сертифікований бізнес-тренер
- Наталія Вебер, Директор по PR і маркетингу мережі курортів Aldemar Resorts
- Андрій Тюрін, Генеральний директор АТ «ЕРВ туристичне страхування»
- Анна Ціцуліна, Генеральний директор агентства «ТріАтур»

Бій вийшло дуже емоційним. Обидві команди до останньої хвилини боролися за перемогу, і поступатися не хотів ніхто. Глядачі в залі стежили за битвою затамувавши подих, разом з учасниками уважно вислуховували завдання і вели власні обговорення.

Визначити психотип клієнта і правильно продати йому тур, обчислити прийоми, які використовував герой кінофільму, щоб зав'язати знайомство з дівчиною, хоч як це дивно, але це працює і в продажах! Розіграти сценку переорієнтування клієнта на інший турпродукт, розібрати помилки, які допустив менеджер в телефонній розмові з потенційним туристом.

Команди йшли пліч-о-пліч за кількістю набраних очок, періодично випереджаючи один одного. Але після фінального раунду, команда туроператорів вирвалася вперед, набравши 125 балів проти 121.

Але після фінального раунду, команда туроператорів вирвалася вперед, набравши 125 балів проти 121

Але, набагато важливіше, що в цей день всі, хто був на Конференції, отримали заряд позитивних емоцій на весь майбутній сезон!

Керуюча компанія Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури» дякує генерального партнера Конференції АТ «ЕРВ туристичне страхування» та офіційного партнера Веди тургруп.

# Заходи # Конференція

16.03.2018

Новости