Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

KITF - «Ейр Астана» презентувала в Баку нову туристичну програму Stop Over

Сьогодні в Баку, в готелі Four Seasons, національний перевізник Казахстану авіакомпанія «Ейр Астана» організувала ознайомчий сніданок для ЗМІ.

У заході взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Казахстану в Азербайджані Амангельди Жумабаєв, старший віце-президент АТ «Ейр Астана» по урядовим, законодавчих питань і безпеки Ербол Оспанов, віце-президент зі зв'язків з громадськістю Белла Тормишева, директор з продажу в СНД Серік Рис -Ули і регіональний менеджер в Азербайджані Галимжан Сейлбаев.

В ході сніданку представників ЗМІ ознайомили з основними аспектами діяльності «Ейр Астани», а також з новою туристичною програмою для транзитних пасажирів Stop Over Holidays.

За словами директора з продажу в СНД авіакомпанії Серика Рис-Ули, між авіакомпанією та Азербайджаном давно склалися надійні партнерські і дружні відносини. У 2013 році за направленням «Ейр Астани» Алмати-Баку і Астана-Баку було перевезено 44 400 пасажирів, а в 2014 році - 46 869.

«Сьогодні ми хочемо зміцнити нашу співпрацю, пропонуючи пасажирам зручні стикування в Бангкок, Пекін, Куала-Лумпур, Сеул, Урумчі і Бішкек, а також нашу спеціальну туристичну програму Stop Over», - сказав С.Рис-Ули.

Програма Stop Over Holidays розрахована на міжнародних транзитних пасажирів, які подорожують через Астану і Алмати. Пакет Stop Over включає в себе розміщення в готелі, сніданок, трансфер з / в аеропорт, безкоштовну SIM-карту, різні екскурсії в залежності від сезону, а також особливі привілеї в кращих ресторанах Астани і Алмати.

Пакет Stop Over включає в себе розміщення в готелі, сніданок, трансфер з / в аеропорт, безкоштовну SIM-карту, різні екскурсії в залежності від сезону, а також особливі привілеї в кращих ресторанах Астани і Алмати

Авіакомпанія здійснює перельоти з 2002 року і має на сьогоднішній день парк повітряних суден з 30 літаків західного виробництва, середній експлуатаційний вік яких становить 5,7 років. Маршрутна мережа компанії включає понад 60 міжнародних і регіональних напрямків. Крім того, казахстанський авіаперевізник тричі підтвердив статус Кращою авіакомпанії в Центральній Азії і Індії і рейтинг 4 зірки за версією агентства Skytrax, а також став лідером авіаційного ринку 2015 року з версії видання Air Transport World

Перельоти у напрямку Алмати-Баку відкрилися як сезонні чартерні рейси в 2009 році і незабаром стали регулярними. Зі збільшенням попиту серед бізнесу в 2012 році був запущений рейс Астана-Баку. На сьогодні «Ейр Астана» здійснює по 3 рейси з Астани і Алмати, а в період весняно-літньої навігації планується збільшення до 7 рейсів на тиждень.

джерело: www.inform.kz

  • Створено 18 березня 2015.

Новости