Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Анна Хохлова з «Дискотеки Аварія»: «В літаку на багажних полицях лежали одні сомбреро!»

  1. сюжет

На прес-конференції артисти з «Дискотеки Аварія» відзначили яскраву футбольну атмосферу, що панує в Єкатеринбурзі. Фото: департамент інформполітики Свердловської області

У Єкатеринбург прилетіли артисти з «Дискотеки Аварія». Вони сьогодні ввечері виступлять з концертом в фан-зоні для уболівальників ЧС-2018.

Як повідомляє департамент інформполітики Свердловської області, на прес-конференції, що відбулася після прибуття на Середній Урал, артисти відзначили яскраву футбольну атмосферу, що панує в Єкатеринбурзі.

- Атмосферу ми відчули ще в аеропорту, коли сідали на літак. Ви не уявляєте, скільки було мексиканців і скільки було сомбреро! У літаку на багажних полицях лежали одні сомбреро! - сказала солістка «Дискотеки Аварія» Анна Хохлова.

Артисти також відзначили, що столиця Уралу стрімко гарнішає, розвивається в ногу з часом.

сюжет

Чемпіонат світу з футболу в Єкатеринбурзі   Футбольна першість планети відбудеться в Росії вперше Чемпіонат світу з футболу в Єкатеринбурзі
Футбольна першість планети відбудеться в Росії вперше. Фінальний турнір ЧС пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року в 11 російських містах, в тому числі в столиці Середнього Уралу.

Новости