Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Трансфер з аеропорту Барселони до Салоу (Salou).

  1. Трансфер на мікроавтобусі між аеропортом Барселони (BCN) і Салоу
  2. Трансфер на поїзді з аеропорту Барселони до Салоу
  3. Міжміський автобус
  4. Автобус / Поїзд
  5. таксі
  6. Парковка в аеропорту Барселони

Салоу - курорт на південь від Барселони. Він знаходиться поруч з містом Таррагона (10 км). Незважаючи на його маленькі розміри, в місто ходить прямий автобус з аеропорту Барселони. Ймовірно через його популярності серед туристів. Способи проїзду від аеропорту Барселони до Салоу. Щоб дізнатися, як проїхати туди з Барселони, відвідайте сторінку трансфер з Барселони в Салоу .

На цій сторінці зібрана інформація про різні способи трансферу з аеропорту Барселони до центру Салоу. Варіанти включають в себе потяг, автобус і таксі.

Трансфер на мікроавтобусі між аеропортом Барселони (BCN) і Салоу

За наступним посиланням можна замовити такий трансфер.

Перейдіть за наступним посиланням:

Трансфер між аеропортом Барселони і Салоу.

Трансфер на поїзді з аеропорту Барселони до Салоу

Прямих потягів з аеропорту Барселони до Салоу немає. Значить, доведеться сісти на поїзд до центру Барселони, щоб відправитися в сторону півдня Каталонії.

сідайте на поїзд в аеропорту Барселони - R2 Nord до станції Estació Sants (вокзал Сантс). Якщо Ви прилітаєте в термінал 1 (Т1), вийти на залізниці станцію не вийде, тому що вона знаходиться в 4 кілометрах від терміналу 1. Доведеться сісти на шаттл біля терміналу.

На Estació Sants потрібно буде пересісти на інший потяг. Від станції Estació Sants до Салоу ходить багато поїздів - деякі з них приміські, а деякі далекого прямування. Час в дорозі різне - деякі поїзди роблять багато зупинок, деякі йдуть безпосередньо.

Щоб дізнатися, як доїхати до Салоу з Барселони на поїзді, зайдіть на сторінку трансфер з Барселони в Салоу .

Зверніть увагу, що деякі поїзди дорожче, ніж інші Зверніть увагу, що деякі поїзди дорожче, ніж інші. Проїзд на приміських поїздах буде коштувати дешевше, ніж проїзд на поїздах далекого прямування. Вибирайте поїзд, який йде до Порт Авентура (PortAventura) і далі в Камбрільс (Cambrils). Це найдешевший варіант.

Міжміський автобус

Зазвичай між аеропортом Барселони і Салоу ходить автобус компанії Plana. В аеропорту Барселони є тільки одна зупинка цього автобуса - у терміналу 1. Якщо ваш рейс приземлився в T2, то доїхати до Т1 можна на безкоштовному автобусі . Зупинка автобуса Plana у терміналу 1 розташована на першому поверсі між платформами 7 і 11.

Розклад руху автобуса змінюється протягом року. Ми рекомендуємо уточнювати розклад на офіційному веб-сайті Plana.

Веб-сайт Empresa Plana. Сайт не надто простий у використанні. На головній сторінці перейдіть в розділ "Розклад" ( "Bus Timetable"). На наступній сторінці буде поле "Пошук маршруту" ( "Route Search") - введіть туди "Salou". З'явиться великий перелік можливих маршрутів проїзду. Потрібно вибрати перший маршрут з "Aeroport de Barcelona". Розклад з'являється в форматі PDF, щоб відкрити такий файл, потрібно встановити безкоштовний Adobe Acrobat Reader, який можна завантажити на www.adobe.com .

Є можливість забронювати квиток заздалегідь.

Продаж квитків на автобуси Empresa Plana
Тел .: +34 97 755 3680

Автобус / Поїзд

Можна сісти на Aerobus - автобус експрес з аеропорту Барселони , Який їде до Plaça España (площа Іспанії). На Plaça España (площа Іспанії) можна сісти на метро і по зеленій гілці проїхати дві зупинки до Estació Sants (вокзал Сантс). На станції Estació Sants можна сісти на поїзд до Салоу (докладніше описано вище).

таксі

Відстань від аеропорту Барселони до Салоу дорівнює приблизно 100 кілометрам. На таксі цей шлях можна подолати приблизно за 1 годину 20 хвилин, і коштувати це буде в районі € 145,00.

Салоу популярний курорт. Якщо Ви плануєте поїхати туди прямо з аеропорту, то краще за все сісти на прямий автобус. У літні місяці місця в автобусах розкуповуються дуже швидко, так що при підготовці до поїздки, не завадить забронювати квитки на цей автобус. А якщо Ви захочете провести деякий час в Барселоні перед тим, як їхати в Салоу, то потім можна буде виїхати на поїзді з декількох станцій, в тому числі (Passeig de Gràcia (Пассеч де Граса) і Estacio França (Французький вокзал). Трансфер з аеропорт Барселони в Салоу простий і зручний.

Парковка в аеропорту Барселони

Керівництво по парковці в аеропорту Барселони (термінали T1 і T2)   Довгостроковий паркінг в аеропорту Барселони   Керівництво по парковці в Барселоні Керівництво по парковці в аеропорту Барселони (термінали T1 і T2)
Довгостроковий паркінг в аеропорту Барселони
Керівництво по парковці в Барселоні

Новости