Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подорож по 3 країнам в 1 день: Іспанія, Франція, Андорра

  1. Опис поїздки:

Крім незліченної кількості пам'яток, приголомшливої ​​краси природи і багатства історичної спадщини, Європа прекрасна ще і тим, що тут все близько! А розташування Барселони зокрема радує ще більше, адже в годині їзди можна дістатися до маловідомої, але не менш чудовою Андорри, а звідти рукою подати до Франції. Таким чином, подорож по 3 країнам в один день чи не здається чимось нереальним, по крайней мере, поки Ви в Барселоні. Про цю поїздку ми розповімо в цій статті ShBarcelona .

Схожа стаття: Ідеї для подорожей на вихідні. випуск перший

Відома туристична компанія Expedia організовує різні поїздки в усі точки світу за доступними цінами. Наше око впав на пропонував вирушити в подорож довжиною в 1 день по Іспанії, Андоррі і Франції.

Особливості поїздки:

- можливість відвідати 3 країни в один день
- захоплюючі дух пейзажі Піренейських гір
- традиційний французький сніданок в мальовничому містечку
- можливість відчути дух середньовіччя в іспанському містечку Бага
- маленькі групи з 15 осіб

Опис поїздки:

Ранній підйом подарує Вам можливість насолодитися неповторною красою Піренейських гір під час самої магічної частини будь-якого дня-світанку Ранній підйом подарує Вам можливість насолодитися неповторною красою Піренейських гір під час самої магічної частини будь-якого дня-світанку. Першою зупинкою буде середньовічний іспанське місто Бага, який знаходиться в серці природного парку Каді-Мошером, який підкорить Вас неповторними пейзажами . Головна площа і середньовічна церква заслуговують особливу увагу всіх гостей цього містечка. Наступний пункт в маршруті поїздки - французьке місто Мон-Луї, де Вам буде запропонований традиційний сніданок французів - кава і круасан.

До наступної зупинки в Андорра ла Велья Вас будуть відділяти могутні Піренейські гори , Поїздку за якими можна описати словами. По прибуттю, гід проінформує Вас про головні визначні пам'ятки міста, і Ви зможете самі вирішити, що Вам більше до душі: мальовничий Готичний квартал, відмінно збереглися з часів середньовіччя кам'яні будинки, або хитромудрі гірські стежки біля річки. Не пропустіть можливість оговтатися по магазинам в Андоррі, так як тут немає податків, і товари набагато дешевше.

На шляху назад в Барселону буде зупинка в ще одній чудовою селі з неповторною атмосферою, в якій Ви зможете насолодити напоями, які входять у вартість поїздки. Так само у Вас буде можливість зрозуміти, чому Panta d'Oliana вважається магічним місцем.

Схожа стаття: Куди можна виїхати на природу в Каталонії?

Вартість поїздки- 143, 87 доларів Вартість поїздки- 143, 87 доларів. Що включено:

- екскурсійна прогулянка по Бага, Андорра ла Велья і Мон-Луї
- французький сніданок (кава і круасан)
- 1 напій
- переміщення на комфортабельному автобусі з Барселони.

Обід не входить у вартість поїздки. Слід взяти до уваги, що мова екскурсії-англійський. Так само, перебуваючи в гірській місцевості, буде необхідність багато ходити і підніматися по сходах, що робить цю поїздку недоступною для людей з обмеженими фізичними можливостями. Щоб отримати більше інформації про цю поїздку, перейдіть на офіційний сайт , Де Ви також можете забронювати собі місце.

Ви коли-небудь були їздили на схожі екскурсії?

Оцінити цю посаду

Google+

Ви коли-небудь були їздили на схожі екскурсії?

Новости