Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Спорядження для підводного полювання і дайвінгу Imersion в Києві. магазин Капрікорн

  1. Спеціальні гідрокостюми від компанії Imersion

Imersion

Imersion. Магазин Капрікорн представляє бренди IMERSION і CORALIGN PRO на Україні з середини 2008 року.

Imersion - французька компанія, яка більше десяти років є одним з провідних виробників спорядження для підводного полювання і дайвінгу . Досвід багатьох років, присвячених підводного спорту, дає можливість постійно вдосконалювати своє спорядження і створювати нову цікаву продукцію.

Фірма IMERSION SARL була заснована П'єром Буфа (Pierre Buffa) в 1989 році в Марселі - столиці європейської виробництва спорядження для дайвінгу. У 1995 році IMERSION SA об'єдналася з компанією Ets.Desiage - провідним французьким виробником гарпунів, ножів для дайвінгу та аксесуарів для підводного полювання, які працюють в цьому напрямку з 1974 року. Фірма Ets.Desiage, яка виробляє товари під брендом Coralign, була єдиним постачальником фірми IMERSION в сегменті запчастин до рушниць для підводного полювання. Також ця компанія виробляла спорядження для таких відомих фірм, як Beuchat, Mares, Cressy Sub, Sporasub і багатьох інших. Основне виробництво і офіс були розташовані в центрі Франції в місті Тіерс (Thiers).

На сьогоднішній день IMERSION / Desiage володіє декількома виробничими потужностями у Франції. Рушниці для підводного полювання, гарпуни, тяжі і аксесуари виробляються в Тіерсе. У цьому місті також відливаються ласти, пластикові та нейлонові аксесуари. IMERSION SA виробляє приблизно 70 000 рушниць для підводного полювання в рік під марками двох брендів - IMERSION і CORALIGN, а також приблизно 6 тонн гарпунів щомісяця, і є найбільшим європейським виробником в даному сегменті.

З огляду на розширення ринку, компанія постійно розвиває свій професійний рівень. Спорядження Imersion забезпечує максимум комфорту як любителям, так і професіоналам, які беруть участь на міжнародних змаганнях з підводного полювання. На сьогоднішній день компанія продовжує удосконалювати свою продукцію і застосовувати інноваційні технології, завдяки чому, спорядження Imersion повністю відповідає вимогам своїх споживачів.

Товари під брендами IMERSION і CORALIGN займають лідируючі позиції серед європейських виробників спорядження для дайвінгу та підводного полювання, нарівні з BEUCHAT, OMER і PICASSO.

Спеціальні гідрокостюми від компанії Imersion

На сьогоднішній день сфера розваг на воді вже не обмежується простим купанням або катанням на човнах і т.п. Любителі більш гострих відчуттів можуть легко і швидко навчитися дайвінгу або підводного полювання, що значно розширює не тільки сферу навичок, а й привнесе різноманітність в повсякденність. Однак займатися дайвінгом або підводним полюванням практично не можливо без спеціального спорядження, яке значно полегшить це заняття.

На ринку аксесуарів і спорядження для дайвінгу представлена ​​велика кількість фірм виробників, проте більшість професіоналів рекомендують спорядження від фірми Imersion. Найбільш важливим атрибутом в підводному полюванні є гідрокостюм, який захищає тіло плавця від зовнішнього несприятливого впливу.

Французька компанія Imersion була заснована в 1989 році П'єром Буфа і на сьогоднішній день є однією з кращих компаній, які займаються виробництвом спорядження для дайвінгу та підводного полювання. Багаторічний досвід компанії дозволяє їй постійно вдосконалювати свою продукцію та створювати нові аксесуари і спорядження. Крім ножів, гарпунів, ласт можна також купити гідрокостюм imersion, вибір яких досить великий, як за розмірами, так і за стилем, оформлення, оснащення.

Крім того, в 1995 році компанія Imersion об'єдналася з іншою провідною французькою фірмою з виробництва аксесуарів для підводного полювання, тим самим розширивши список вироблених товарів і аксесуарів.
Головне завдання будь-якого гідрокостюма полягає в тому, щоб зменшити вплив води на людський організм. Таким чином, imersion гідрокостюм забезпечує необхідний рівень теплоізоляції, що особливо важливо при підводному полюванні, так як людина може тривалий час перебувати в холодній воді. Так само гідрокостюм повинен забезпечувати і захист від будь-яких пошкоджень, дрібних укосів риб, подряпин і т.п.

Компанія Imersion пропонує досить велика різноманітність гідрокостюмів для різних водних розвага. У них безпечно і комфортно можна займатися серфінгом, водолазаніем, дайвінгом, кайтсерфінг, віндсерфінгом, фрідайвінгом і іншими водними виду спорту. Все гідрокостюми виробляються з високоякісного матеріалу, який захищає організм від переохолодження.

Новости