Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок за низькою ціною в Амстердамі

Так само як і Париж, Лондон і Берлін, Амстердам є улюбленим місцем туристів з усього світу. "Північна Венеція" має свій власний неповторний шарм: це дуже привітне місто, з красивими пейзажами і безліччю прекрасних каналів, історичних і культурних пам'ятників, де все, що заборонено стає можливим (починаючи від місцевих "кафе" так районі червоних ліхтарів).

В Амстердамі вам точно не доведеться нудьгувати, єдине про що потрібно подумати заздалегідь - це про правильний розподіл вашого бюджету! Ця стаття допоможе вам спланувати недорогі вихідні в Амстердамі, і вибрати правильні місця!

Як дістатися до Амстердама:

Як дістатися до Амстердама:

Безліч бюджетних авіакомпаній пропонують доступні рейси в Амстердам. Ви зможете заощадити значно більше вибираючи аеропорт Схіпхол (Schiphol) і бронюючи квитки заздалегідь. Від аеропорту Схіпхол легко дістатися до Центрального залізничного вокзалу Амстердама на поїзді всього за 15 хвилин.

Якщо все дешеві квитки до аеропорту Схіпхол вже розпродані, скористайтеся іншим варіантом. Ви можете дістатися до аеропорту Ейндховен (Eindhoven), в 120 км на південь від Амстердама.

Прямий автобус доставить вас в центр Амстердама, за 22,5 € в одну сторону або € 38,50 туди назад, при купівлі квитка онлайн на сайті www.airexpressbus.com .

ПРОЖИВАННЯ

Проживання в центрі Амстердама може бути досить дороге, і ціна ще не означає гарну якість ... але на щастя є великий вибір бюджетних хостелів!

Ось кілька прикладів доступного і зручного розміщення в Амстердамі:

- Стильні хостели, такі як Ecomama , З дизайнерськими меблями, якісними послугами, вінтажними декораціями і різними типами номерів, від двомісних номерів стандарт класу до загальних номерів з двоярусними ліжками (від 19 €);

- Жіночі хостели, такі як Hostelle (Від € 17)

- Недорогі готелі для тих, хто хоче переночувати в Амстердамі за найдешевшою ціною: Hostel Croydon , Hostel Leidseplein або Inner Amsterdam , Що надають ліжко-місце в центрі міста всього в 12 € за ніч.

- Альтернативна пропозиція, трохи дорожче, але воно того варте: хостел на воді! Цей тип розміщення дозволяє вам буквально зануритися в канали Амстердама!

Для більш докладної інформації, будь ласка, ознайомтеся з повним списком хостелів в Амстердамі.

ШОПІНГ

ШОПІНГ

Якщо ви хочете знайти оригінальні предмети і ексклюзивний одяг, то вирушайте в квартал "9 Straatjes" Амстердама ( www.theninestreets.com )!

Він розташований в двох хвилинах від площі Дам і Королівського палацу, і являє собою справжній лабіринт мальовничих вулиць, де ви можете легко провести цілий день!

На вузьких вуличках цього кварталу розташовано безліч дизайнерських магазинів, художніх галерей, кафе і відкритих ринків, таких як традиційний ринок Альберт Кейп, відкритий з 1905 року і розташований в центрі латинського кварталу De Pijp, повний прилавків фруктів і овочів, квітів та місцевих продуктів. Тут ви також зможете перекусити типовими стравами нідерландської кухні.

Ви також повинні відвідати ринок Ijhallen ( www.ijhallen.nl ), Найбільший блошиний ринок Голландії. Ринок відкритий один день на місяць, на північній околиці міста (ви можете сісти на пором від Центрального залізничного вокзалу до NDSM), повний оригінальних і творчих предметів.

РЕСТОРАНИ

РЕСТОРАНИ

Дешеву і смачну їжу можна спробувати не тільки на ринках, але і в різних ресторанах інтернаціональної кухні і традиційних кафе.

У Couscous Club в районі De Pijp, за 20 € ви можете покуштувати одне з трьох страв з кускус, приготовані щодня зі свіжих інгредієнтів за традиційним рецептом. (В неділю тут організовують концерти з живою музикою). Якщо ви хочете спробувати типові страви голландської кухні, відвідайте La Falote, що пропонує ситне меню за 16 € і затишну атмосферу. Якщо вам пощастить, то кухар зіграє вам на акордеоні!

Страви голландської кухні дуже смачні, а яблучний пиріг просто смакота! Якщо ви хочете здорову їжу, то вирушайте в De Waaghals - кращий вегетаріанський ресторан в Амстердамі, розташований на тихій вулиці в районі De Pijp, з елегантним декором і смачними стравами. Більшість інгредієнтів є органічними, в тому числі вино і пиво, а вечеря буде коштувати близько 20 €.

Новости