Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Унікальні гастрономічні пропозиції Амстердама

  1. ресторани Амстердама
  2. Незабутній кулінарний досвід в Амстердамі
  3. Вечеря на воді
  4. Інші заклади Амстердама
  5. Забронюйте круїз з вечерею

Ні для кого не секрет, що Амстердам, з його вражаючим вибором ресторанів, розрахованих на будь-який смак і гаманець, - визнана кулінарна столиця Європи. Але щоб гастрономічний досвід запам'ятався надовго, замовте столик в одному з найбільш незвичайних і унікальних ресторанів міста.

  • Відкрийте для себе унікальні гастрономічні пропозиції Амстердама.
  • Повечеряйте на воді під час круїзу по каналах або подорожуючи на «млинець кораблі».
  • Економте гроші, бронюючи через інтернет.

ресторани Амстердама

Не дивно, що в такому екстраординарному місті, як Амстердам, відвідувачі розпещені вибором, коли мова йде про незвичайні гастрономічні пропозиціях. Вибираєте ви, або крокет з автомата в Febo, їжа в Амстердамі - це особлива подія на тлі міських декорацій. Якщо ви хочете чогось дійсно незвичайного, до ваших послуг цілий ряд ресторанів, що поєднують в собі унікальну концепцію з якісним кулінарним пропозицією.

Незабутній кулінарний досвід в Амстердамі

Покладіться на свої смакові рецептори в Ctaste: тут вас чекають незвичайні відчуття і обід в повній темряві. Або поринете в новітню тематичну атмосферу De Culinaire Werkplaats (Кулінарної студії), де дизайнерська презентація страв поєднується з неформальною обстановкою, що нагадує кулінарний майстер-клас. Якщо ви віддаєте перевагу екологічно чисті продукти, вирушайте в ресторан De Kas з теплицею або в популярний сучасний Bolenius *, де подають сезонне меню з інгредієнтами, вирощеними у власних садах. Загляньте в Instock - елітний ресторан, розташований на модній, де створюють надихаючі страви з продуктів, які щодня йдуть на списання в супермаркетах.

Вечеря на воді

Не дивно, що деякі з найбільш унікальних гастрономічних пропозицій Амстердама пов'язані з водою. Хочете насолодитися справжнім амстердамським колоритом? Підніміться на борт човна, щоб відправитися в круїз з вечерею по міському кільцю каналів, внесеного до Списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Або підніміться по сходах на REM Eiland, колишню трансляційну платформу і вимірювальну станцію в Північному морі, - тепер це ресторан, розташований на палях високо над водами річки Ей і оформлений в індустріальному стилі. Рушайте на човні на крихітний острів Маяка (Vuurtoreneiland) на озері Еймер, де в літні місяці відкривається ресторан у води (столик потрібно бронювати заздалегідь), а взимку можна пообідати в затишному залі-винарні старовинної фортеці, - вас чекає унікальний кулінарний досвід. Спробувати по-справжньому голландський обід, який сподобається всій родині, запрошує «Млинцевий корабель» зі шведським столом, де ви зможете насолоджуватися млинцями в необмеженій кількості, пливучи річкою Ей.

Інші заклади Амстердама

Ви все ще голодні? Якими б не були ваші уподобання, Амстердам рясніє закладами, де можна чудово пообідати. Дізнайтеся більше про або подивіться наш список:.

Забронюйте круїз з вечерею

Економте гроші, бронюючи заздалегідь квитки на круїз з романтичною вечерею або на поїздку на знаменитому «млинець кораблі», де вас чекає справжнє свято з млинцями в необмеженій кількості.

Порада від редактора: Для особливого випадку вирушайте в чудовий ресторан Moon, щоб повечеряти, милуючись панорамним видом на Амстердам. Цей обертовий круглий обідній зал розташований на оглядовому майданчику вежі A'DAM. Який би столик ви не вибрали, чудовий вид на місто вам гарантовано!

Хочете насолодитися справжнім амстердамським колоритом?

Новости