Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Tinder не знадобиться: 7 хостелів для одинаків

  1. Kabul Party Hostel: Барселона, Іспанія
  2. The Pink Palace: острів Корфу, Греція
  3. The Flying Pig Downtown: Амстердам, Нідерланди
  4. The Yellow: Рим, Італія
  5. The Circus: Берлін, Німеччина
  6. Rising Cock: Лагуш, Португалія
  7. Retox Party Hostel: Будапешт, Угорщина

Ми вже не раз писали про те, що подорож на самоті - не вирок. Навпаки, не потрібно ні з ким узгоджувати свої плани, шукати гастрономічні компроміси і синхронізувати біологічний годинник.

Що робити з новими правилами отримання шенгену

Читати

Скільки важить порожній чемодан: позбудься від зайвої ваги легко

Читати

Чи вигідні лоукостер насправді

Читати

Пояснимо за новини: як працює нова мультимедійна система S7

Читати

Скільки коштує вояж на поромі з Риги до Стокгольму і назад

Читати

«Аерофлот» ввів ще більше безбагажних тарифів

Читати

Ми підготували список хостелів, де ви отримаєте задоволення від своєї самотності. Вас чекають нові знайомства і невпинне веселощі.

Kabul Party Hostel: Барселона, Іспанія

Приїхати в Барселону і ні разу не пройтися по вузьких вуличках району Старого міста після заходу сонця - страшний гріх. Молоді музиканти виконують пісні в різних жанрах, хтось танцює, хтось співає. Столики у всіх закладах зайняті, а на них красуються іспанські тапас і запітнілі глечики з сангрією.

«Якщо ви в пошуках місця щоб виспатися, то краще підшукати щось інше», - так говорять в хостелі Kabul. Навіть розташований хостел неподалік від самої живої вулиці - бульвару Рамбла.

Ідеальний день тут виглядає так: вдень - безкоштовний тріп по місту разом з гідом і іншими гостями, ввечері - барбекю або дегустація паельї на даху. А потім починається вечірка - танці, пісні і все, що цьому сприяє. Потім безладним кроком все вирушають підкорювати місцеві бари і клуби, до яких тут рукою подати. Кому не під силу виходити з хостелу - в лобі можна «поганяти» в більярд або пограти в настільний футбол. Але головне правило - не спати!

  • Розташування: Plaza Real 17, Barcelona
  • Вартість: від 27 євро в 22-місному номері зі сніданком. В тісноті та не в образі.
  • Сайт: kabul.es

The Pink Palace: острів Корфу, Греція

Всього в чотирьох хвилинах ходьби від пляжу розташувалося цікава будівля з рожевими стінами. Це The Pink Palace - дивовижне місце для тих, хто народжений соціалізуватися кожну хвилину, і не звик бути в рамках правил. І в одязі. Так-так, тут знайшли свій притулок прихильники гедонізму.

Це окремий маленький світ, де кипить своє життя. На пляжі є басейн з джакузі, грає музика, всі танцюють. Ви можете досліджувати пам'ятки або відправитися в невеликий круїз уздовж острова. Але як тільки ввійдете в обитель готелю - будь добрий, роздягайся. Чим менше одягу - тим краще.

А ще «Рожевий палац» славиться своїми шаленими вечірками: «Одягни що завгодно, крім одягу», «Ніч шотів» або знаменита тусовка Toga - танці в рожевих тогах (одяг древніх римлян). Завершуються такі вечірки масовими стрибками голяка в море. Відпочинок по вашу душу? Тоді бронюйте швидше квитки.

  • Розташування: Agios Gordios, Agios Gordios, 49084, Greece
  • Вартість: від 60 євро в одномісному номері, сніданок і вечеря включені.
  • Сайт: thepinkpalace.com

The Flying Pig Downtown: Амстердам, Нідерланди

Так, в Амстердамі десятки музеїв, виставок крутих художників, незрівнянна архітектура, шикарні парки з різнокольоровими тюльпанами. Але це з одного боку. А з іншого - сотні барів, кофешопов, пабів і нічних клубів. Один квартал Червоних ліхтарів чого варто (до речі, робити там особливо нічого, але це вже інша історія). Продажна любов - поїзд.

«Літаюча хрюша» - говорить назва, чи не так? У місті два хостела з такою назвою, вам слід зупинити вибір на The Flying Pig Downtown, розташованого біля центрального вокзалу - навколо цілий джерело барів. Ідеальний вечір тут виглядає так: келих пива, закусочкі, паруючий той-о-чому-ні-стоїть-писати-в-статті та задушевні розмови з мандрівниками з різних країн. Відмінне препаті перед нічним променадом по барах вам забезпечено.

  • Розташування: Nieuwendijk 100, 1012 MR Amsterdam
  • Вартість: від 45 євро в 32-місному номері. Незважаючи на таку високу ціну для хостелу, він завжди заповнений вщерть. Є можливість снідати за 4 євро в день.
  • Сайт: flyingpig.nl

The Yellow: Рим, Італія

Рим - серце італійської культури, безперечно. Але хто сказав, що сюди приїжджають щоб прати ноги, розсікаючи по музеям і руїн римського Форуму, не втомлюючись натискати на кнопку фотоапарата? Це не так! Як тільки на античні руїни опускається сутінок і китайці, ховаючи фотоапарати, поспішають до себе в готелі - прокидається молодь.

Хостел з невигадливою назвою The Yellow готовий показати іншу сторону Рима, про яку говорять не так багато, як про фонтан Треві або площі Святого Петра. Але вона є!

Власним баром не здивувати, а ось тим, що тут передбачені програми на кожен день - так. Будь то ніч караоке, виступи місцевих музикантів або незвичайні тематичні заходи. Наприклад, фітнес-вечірка «Тоніка»: все одягаються в відверті спортивні костюми, аніматори-тренери в танці показують вправи, а замість протеїнових шейків - міцненька коктейлі.

Вдень для постояльців передбачені програми: гастрономічні - похід на ринок і кулінарний майстер-клас з подальшою дегустацією (43 євро), фототур - розкриють Лайфхак фотозйомок (25 євро), знайомство з Римом на заході (20 євро) і так далі. Сміливо можна приїжджати сюди одному - і Рим подивитися і себе показати. Програму і компанію знайдете тут.

  • Розташування: Via Palestro, 51, 00185 Roma
  • Вартість: від 45 євро в 6-місному номері, можна з сніданком - додатково 2,5 євро. Слідкуйте за акціями на сайті - можна отримати 20 відсотків знижки на проживання або тур.
  • Сайт: the-yellow.com

The Circus: Берлін, Німеччина

Берлін - місто з неповторним духом андеграунду. З цим ніхто не стане сперечатися. Так, тут безумовно є що подивитися вимогливому туристу - Рейхстаг, Бранденбурзькі ворота, Берлінський мур і самий пристрасний поцілунок двох політиків. Але крім історичних пам'яток, в Берліні сконцентрована маса неформальних місць - барів, танцмайданчиків, галерей. Дослідити їх всіх хочеться в компанії. Тому велика частина мандрівників зупиняється в хостелах, щоб знайти нових друзів.

The Circus - одне з тих місць, де варто зупинитися. Кожен номер оформлений в яскравому стилі (а німці славляться своїми дизайнерами та архітекторами на весь світ), в затишному лобі можна орендувати планшет або знайти цікаву книгу в шафці, яку залишив попередній гість.

Ранок можна почати з йоги на даху або з ароматної кави на задньому дворику. Хостел розташувався в районі Мітте - епіцентрі культури міста. Десятки арт-галерей, музеїв, парків, симпатичних кав'ярень. Можна взяти велосипед і поїхати підкорювати околиці. На ресепшен чуйний стаф допоможе підібрати і забронювати квитки в театр або на концерт.

У хостела є невелика пивоварня (яка Німеччина без пива!), В якій і починається вечір. За кухлем хмільного і під виступи місцевих музикантів ви швидко знайдете однодумців, з якими підете на берлінський рейв. Нічне життя в місті - вище всяких похвал. Може повезти і ви попадё ті на виступ міжнародного діджея.

  • Розташування: Weinbergsweg 1A, 10119 Berlin
  • Вартість: від 35 євро в 10-місному номері. Можна оплатити сніданок в готелі - 5 євро на добу.
  • Сайт: circus-berlin.de

Rising Cock: Лагуш, Португалія

Сонце, Атлантичний океан, красиві і безтурботні люди, нестримні веселощі. Всі ці асоціації повинні виникати при згадці про Португалію. Хостел Rising Cock розташувався на узбережжі Лагуш, відомого своїми найчистішими пляжами. Коли сюди приїжджаєш, здається, що провідує друзів в їх прибережному будиночку.

Можеш зіграти на золотистому пісочку, відновлюватися після запальною ночі на одному з канапок на відкритій терасі з келишком освіжаючого напою. Гості радять спробувати знамениті млинчики і домашній лимонад. Ну це вдень, ввечері захочеться чогось міцнішого. Є ще варіант забронювати місце на яхті і відправитися на вечірку в океані за 45 євро.

  • Розташування: Tv. do Forno 14, 8600-631 Lagos
  • Вартість: від 20 євро в 8-місному номері. Якщо не заснете на пляжі.
  • Сайт: risingcock.com

Retox Party Hostel: Будапешт, Угорщина

Вбити відразу двох зайців: подивитися на красиве місто Європи і погуляти на славу. Адже в Будапешті може бути і насичена культурна програма і барна. До речі! Після війни багато будинків постраждали, але угорці не стали їх реставрувати, а, навпаки, зробили з них свою «мульку» - облаштували в них бари, які стали називати руїни. Не дуже затратно і модно.

Retox Party Hostel - назва говорить сама за себе. Сюди люди приїжджають не за сельдеереевим фрешем і грязьовими обгортання. «Ретокс» - гра слів з «детокс». Тут можна «забруднити» свій організм літрами алкоголю і жирними угорськими закусочками. Хостел не спиться: він розташовується в епіцентрі нічного життя, до того ж на першому поверсі власний бар, де подорожують поодинці моментально знайдуть нових друзів. Стафф хостелу відпочиває нарівні з усіма. Будьте готові до того, що практично всі розваги пов'язані з алкоголем - навіть гри.

  • Розташування: O utca 41, Budapest
  • Вартість: від 10 євро в 14-місному номері (бронювання від 2 ночей).
  • Сайт: retox.insta-hostel.com

Автор: Alena Murkes

Відпочинок по вашу душу?
«Літаюча хрюша» - говорить назва, чи не так?
Але хто сказав, що сюди приїжджають щоб прати ноги, розсікаючи по музеям і руїн римського Форуму, не втомлюючись натискати на кнопку фотоапарата?

Новости