Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі хостели Європи

  1. «Кабул» (Барселона, Іспанія)
  2. The Flying Pig (Амстердам, Нідерланди)
  3. Ostello Archi Rossi (Флоренція, Італія)
  4. City Backpackers (Стокгольм, Швеція)
  5. Francesco (острів Іос, Греція)
  6. Vombats (Берлін, Німеччина)
  7. Snuffel Backpacker Hostel (Брюгге, Бельгія)
  8. Castle Rock (Единбург, Шотландія)

Хостели - не тільки відмінний спосіб недорого пожити. Це можливість зустріти інших мандрівників, отримати досвід спілкування з представниками багатьох країн. Хороший хостел може бути таким же незабутнім, як місто, де ви побували.

«Кабул» (Барселона, Іспанія)

«Кабул» приваблює мандрівників, які шукають тусовку. Цей момент відзначений в назві хостелу Kabul Paty Hostel, тому сподіватися на тихий сон тут годі й говорити. Кожен день змінюються гості, а значить, буде вечірка. Вона проходить у великому холі, і закінчується пропозицією піти новою компанією на нічну прогулянку.

Кімнату хостелу розраховані на 2-10 персон. Номери відрізняє мінімалізм і чистота. «Кабул» славиться терасою і цілим поверхом громадських зон - кафе, бар, столи, інтернет-кіоски і більярдний стіл. Самотній мандрівник знайде тут доброзичливу компанію і в тусовочной Барселоні нудьгувати не буде.

www.kabul.es , 24-45 євро за ніч

The Flying Pig (Амстердам, Нідерланди)

Мережа молодіжних хостелів Flying Pig відома невимушеною атмосферою в амстердамському стилі. Все необхідне включено в ціну: сніданок, постільна білизна, wi-fi, шафки (прихопіть свій замок), карти, путівники, безкоштовні екскурсії по місту та багато іншого. У хостелі є кухня, де можна готувати собі їжу і ділитися нею з новими друзями.

Персонал «Літаючій свині» базікає з гостями, дає експертну оцінку нічних клубів і кафе і з душею опікується гостя, хоче пізнати дух Амстердама.

www.flyingpig.nl , 8-32 євро за ніч

Ostello Archi Rossi (Флоренція, Італія)

Рідко трапляються хостели з таким гастрономічним достатком. Сніданок (шведський стіл з 7 до 9.30) радує гостей вишуканими стравами в необмежених кількостях. Справжнім італійцем відчуєш себе у великому відкритому саду, де можна випити кьянти під небом Флоренції. За 8 євро з гостями погуляє місцевий гід, а за 50 євро - відвезе на пагорби Тоскани до коней і овець. В обстановці, яку пропонує Ostello Archi Rossi, цілком в тему гуляти по просоченої високим мистецтвом Флоренції, відвідувати палаци і галереї, до стелі забиті роботами майстрів Відродження. Тільки не забудьте купити квитки в музеї заздалегідь, щоб не стояти в чергах.

www.hostelarchirossi.com , 50-140 євро за ніч

com   , 50-140 євро за ніч

City Backpackers (Стокгольм, Швеція)

Першокласний хостел з неймовірним кафе і відкритою зоною. У хостелі дуже зручні ліжка, подушки, звуконепроникні стіни. Скрізь розетки, громадські комп'ютери і вільний wi-fi. Є пральня, величезна загальна кімната і сауна, прокат велосипедів. Безкоштовні макарони, кава. Приємну атмосферу створює неповторний шведський дизайн. У хостелі - 4-12 місні номери.

www.citybackpackers.org

org

Francesco (острів Іос, Греція)

Ви приходите на поромі на Іос і незабаром опиняєтеся в сімейному хостелі з великою терасою з видом на море. У вільний час гостей не змінюється роками: вдень - пляж, а ввечері посиденьки в барі з подальшим переходом всіх без винятку в нічний клуб «Blue Note». У програмі - сіртакі і танці на столі.

Vombats (Берлін, Німеччина)

Хостели в Німеччині дешеві, але Вомбати цінують себе вище за інших. Їм є чим козирнути - розкішна тераса на даху забезпечує прекрасний вид на місто. У сонячний день можна не прагнути до міста, а оглянути і відзняти його з висоти. Душевність місця полягає і в тому, що персонал веде блог, де з гумором і співчуттям розповідає про пригоди гостей Октоберфесту, з припискою «але про це ми не розповімо вашу дружину».

Мережа хостелів охоплює ще й Будапешт, Лондон, Мюнхен і Відень.

www.wombats-hostels.com , 23-90 євро за ніч

Snuffel Backpacker Hostel (Брюгге, Бельгія)

Девіз хостелу: «Я подорожую як собака. Я обнюхувати, а потім рухаюся далі ... »Історична будівля майже в центрі міста. Це означає, що повного комфорту не буде. Але зате є садок, безкоштовний Wi-Fi, приголомшливий вибір бельгійського пива і велосипеди напрокат. У дощ дають гарячий шоколад, календар подій радує концертами. А дизайн кімнат вражає чистотою і мінімалізмом.

www.snuffel.be , 16-60 євро за ніч

be   , 16-60 євро за ніч

Castle Rock (Единбург, Шотландія)

Хостел гніздиться в замку, розташованому біля Королівської Милі. Красиві дерев'яні інтер'єри, кам'яні сходи і дуже «старий» королівський вигляд. Вражає тераса під древніми стінами. Пригощають чаєм, кавою, гарячим шоколадом. Суворі будні скрасить pub crawls - груповий похід по барах Единбурга.

www.castlerockedinburgh.com , 11-60 євро

com   , 11-60 євро

Європейські хостели запропонував до розгляду американський тревел-блогер Метью Норманд. Дотримуючись своєї концепції «подорожую за $ 50 в день», він зупиняється в одному з цих закладів і обов'язково знаходить там враження і нових друзів.

Новости