Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі бюджетні готелі Кіпру 2019 (Огляд готелів, рейтинг)

  1. Недорогі готелі Кіпру все включено
  2. Готель «St. Elias Resort & Waterpark 4 * »
  3. Готель «Olympic Lagoon Resort Paphos 5 *»
  4. Готель «Constantinou Bros Asimina Suites Hotel 5 *»
  5. Готель «Elias Beach Hotel 4 *»
  6. Готель «Panareti Coral Bay Resort 4 *»
  7. Бюджетні готелі Кіпру на першій лінії
  8. Готель «Alexander The Great Beach Hotel 4 *»
  9. Готель «Anassa Hotel 5 *»
  10. Готель «Zening Resorts 4 *»
  11. Готель «Amphora Hotel & Suites 4 *»
  12. Готель «Londa 5 *»
  13. Кращі недорогі готелі Кіпру для відпочинку з дітьми
  14. Готель «Almyra 5 *»
  15. Готель «Adams Beach Hotel 5 *»
  16. Готель «Anastasia Beach Hotel 4 *»
  17. Готель «Cavo Maris Beach Hotel 4 *»
  18. Готель «Constantinos the Great Beach Hotel 5 *»

Всім вимогам сучасних туристів ідеально задовольняють кращі недорогі готелі Кіпру. Вони підходять для сімейного та романтичного відпочинку, для веселого проведення часу в компанії друзів, для людей, які подорожують по роботі, і тих, кого цікавлять пам'ятки Кіпру . Вибираючи готель до душі, звертайте увагу на його розташування, цінову політику, рівень сервісу. Наш рейтинг допоможе зорієнтуватися в асортименті комфортабельних і доступних готельних комплексів, що пропонуються до уваги гостей острова.

Недорогі готелі Кіпру все включено

Більшість туристів, які просять порадити бюджетний готель на Кіпрі, віддають перевагу готельним комплексам, які працюють за програмою «все включено». Це дуже зручно і вигідно, оскільки вам не доведеться витрачатися на харчування. Кращі готелі даної категорії будуть перераховані нижче.

Готель «St. Elias Resort & Waterpark 4 * »

Elias Resort & Waterpark 4 * »

Цей готельний комплекс знаходиться в безпосередній близькості від селища Протарас. Відстань звідси до найближчого пляжу складає 4 км. Зате готель має три басейни і власний аквапарк. У нього дуже гарна територія, що потопає в екзотичній зелені, є СПА-центр і ресторан традиційної грецької кухні, де накривають столи для всіх гостей.

Офіційний сайт: https://steliasresort.com/ru/

дізнатися ціни

Готель «Olympic Lagoon Resort Paphos 5 *»

Готель «Olympic Lagoon Resort Paphos 5 *»

Якщо вас цікавлять бюджетні готелі Кіпру «все включено» з піщаним пляжем, оцініть цей варіант. Він знаходиться в місті Пафос і відноситься до першої лінії. Крім власного пляжу, готель має п'ять басейнів. Також його постояльці можуть займатися фітнесом, відпочивати в ресторані, СПА, їздити на екскурсії. Звідси зручно добиратися до пляжу Корал-Бей, Царських гробниць, Археологічного парку Пафосу та інших пам'яток.

Офіційний сайт: http://www.kanikahotels.com/

дізнатися ціни

Готель «Constantinou Bros Asimina Suites Hotel 5 *»

Готель «Constantinou Bros Asimina Suites Hotel 5 *»

Готель «Продовжуючи огляд кращих готелів Кіпру, що працюють за програмою« все включено », слід згадати і про даному варіанті. Цей п'ятизірковий готельний комплекс знаходиться неподалік від Пафосу прямо на узбережжі. Він має власний пляж і два басейни, пропонує постояльцям звичайні номери і люкси. Тут є СПА, фітнес, перукарня і тенісний корт.

Офіційний сайт: https://asimina-cbh.com/ru/

дізнатися ціни

Готель «Elias Beach Hotel 4 *»

Готель «Elias Beach Hotel 4 *»

Даний готель знаходиться недалеко від Лімасола, має красиву територію, пропонує гостям затишні номери з видом на узбережжі. Від нього до моря можна дістатися пішки за 2 хвилини. Тут є басейн і фітнес-зал, а також комфортабельний СПА-центр. Згідно відгуками туристів, цей готельний комплекс ідеальний для романтичного відпочинку. Крім того, тут дуже смачно готують.

Офіційний сайт: http://www.kanikahotels.com/

дізнатися ціни

Готель «Panareti Coral Bay Resort 4 *»

Готель «Panareti Coral Bay Resort 4 *»

Перераховуючи недорогі готелі Кіпру для відпочинку з дітьми «все включено», неможливо залишити без уваги цей готельний комплекс. Він дуже затишний і комфортабельний, славиться приголомшливим грецьким колоритом і красою. Готель знаходиться в 5 хвилинах від пляжу, має просторий басейн, ігровий майданчик для малят. А в його ресторані подають дитячі страви.

Офіційний сайт: https: //www.royalcoralbay

дізнатися ціни

дізнатися ціни

Бухта Лачи на Кіпрі

Бюджетні готелі Кіпру на першій лінії

Особливою популярністю у туристів користуються недорогі готелі Кіпру з хорошими пляжами. Йдеться про готельних комплексах, що відносяться до першої лінії. Кращими з них по праву вважаються наступні варіанти.

Готель «Alexander The Great Beach Hotel 4 *»

Готель «Alexander The Great Beach Hotel 4 *»

Він знаходиться в такому чистому місці, що відзначений «Блакитним прапором». Готель має власний пляж, критий басейн, тенісний корт, багатофункціональний фітнес-зал і СПА-салон. Тут часто зупиняються туристи, яких цікавлять екскурсії на Кіпрі , Оскільки з цього готелю можна дістатися до рибальського гавані міста Пафос, до Археологічного парку, середньовічного замку і церкви при Колоні апостола Павла.

Офіційний сайт: https://www.kanikahotels.com/

дізнатися ціни

Готель «Anassa Hotel 5 *»

Готель «Anassa Hotel 5 *»

Готель розташований на мальовничій височині неподалік від села Лачи. Крім власного пляжу, на який відкривається вид з номерів, Anassa Hotel також має відкритий і критий басейни. Для гостей працює кілька ресторанів, СПА і фітнес-зал. Цей готель рекомендують відвідати багато гіди на Кіпрі , Оскільки його адміністрацією організовуються захоплюючі круїзи. Крім того, відпочиваючі можуть ходити під вітрилом і займатися іншими видами водного спорту.

Офіційний сайт: https://www.anassa.com/

дізнатися ціни

Готель «Zening Resorts 4 *»

Готель «Zening Resorts 4 *»

Це дуже затишний готель з величезною мальовничою територією. Він знаходиться в екологічно чистому місці, прямо навпроти пляжу Латхі. Zening Resorts просто неможливо залишити без уваги, розглядаючи недорогі готелі Кіпру на першій лінії. Він веде гнучку фінансову політику, але при цьому створює для гостей прекрасні умови. У цьому готельному комплексі часто зупиняються сімейні люди, закохані, мандрівники, які віддають перевагу тишу і спокій. Тут можна займатися йогою, відвідувати СПА, відпочивати на пляжі.

Офіційний сайт: https://www.zeningcyprus.com/ru/

дізнатися ціни

Готель «Amphora Hotel & Suites 4 *»

Готель «Amphora Hotel & Suites 4 *»

Одним з кращих бюджетних готелів Кіпру з власним пляжем по праву вважається Amphora Hotel & Suites. Він розташований на місці старої виноробні SODAP в безпосередній близькості від Пафосу. Крім пляжу, тут є басейни, лаундж-бар, фітнес-зал і затишний ресторан. А на великій території готелю розкинувся шикарний ландшафтний парк.

дізнатися ціни

Готель «Londa 5 *»

Готель «Londa 5 *»

Цей розкішний готель знаходиться в місті Лімасол, гарантує гостям високу якість обслуговування і надає необмежені можливості для цікавого проведення часу. Крім пляжу, на його території є басейн, оздоровчий центр, СПА. Спеціально для відпочиваючих організовуються вечірки з барбекю, функціонує фітнес-зал, пункт обміну валют. Розглядаючи бюджетні готелі Кіпру з піщаним пляжем, обов'язково оціните цей варіант. Londa є одним з кращих готельних комплексів острова.

Офіційний сайт: http://www.londahotel.com/ru/

дізнатися ціни

Кращі недорогі готелі Кіпру для відпочинку з дітьми

Батьки, які вирушають у подорож з дітьми, повинні особливо серйозно ставитися до вибору готелю. У цьому процесі доцільно враховувати відгуки досвідчених мандрівників і рекомендації туроператорів. Особливу увагу зверніть на варіанти, перераховані нижче.

Готель «Almyra 5 *»

Готель «Almyra 5 *»

Готель знаходиться в місті Пафос, має власний пляж з пологим спуском до води, а також критий басейн. У нього тінистий територія, покрита тропічними садами. При готелі працює міні-клуб для хлопчиків і дівчаток різного віку, а в ресторані можна замовити дитяче меню. Крім того, у батьків маленьких дітей є можливість скористатися послугами няні.

Офіційний сайт: https://www.almyra.com/

дізнатися ціни

Готель «Adams Beach Hotel 5 *»

Готель «Adams Beach Hotel 5 *»

Туристам, яких цікавлять бюджетні готелі Кіпру для відпочинку з дітьми, доцільно звернути увагу на Adams Beach Hotel. Тут створені прекрасні умови для сімейних людей. Готель розташований в місті Айя-Напа, має мілководна піщаний пляж, дитячий майданчик, ігрову кімнату і міні-клуб. У штаті готельного комплексу працюють досвідчені й уважні аніматори. Крім того, тут є дитячий басейн і навіть аквапарк з цікавими, але безпечними гірками.

дізнатися ціни

Готель «Anastasia Beach Hotel 4 *»

Готель «Anastasia Beach Hotel 4 *»

Продовжуючи опис готелів, ідеальних для відпочинку з дітьми, важливо згадати і про цей варіант. Він знаходиться в селищі Протарас, неподалік від піщано-галькового пляжу Марліта. Тут гостей чекають відкриті і криті басейни, аквапарк, ігрова кімната. У готелі працює СПА-центр, фітнес, затишний ресторан, де передбачено дитяче меню.

Офіційний сайт: https://www.tsokkos.com/

дізнатися ціни

Готель «Cavo Maris Beach Hotel 4 *»

Готель «Cavo Maris Beach Hotel 4 *»

Розглядаючи кращі бюджетні готелі Кіпру з 4 і 5 зірками, варто зупинитися на цьому варіанті. Тут є не тільки власний пляж, але і комфортабельний дитячий басейн. Всі номери дуже затишні, але при цьому недорогі. На території працює дитячий клуб, маленьких гостей розважають аніматори. А для батьків в цьому відділі є СПА, прекрасний фітнес-зал і ресторан.

Офіційний сайт: https://cavomaris.com/

дізнатися ціни

Готель «Constantinos the Great Beach Hotel 5 *»

Готель «Constantinos the Great Beach Hotel 5 *»

Він розташований в районі Протарас, має комфортабельний пляж, відзначений «Блакитним прапором». Для дітей тут працюють аніматори, які організовують вистави, ігри, спортивні конкурси. При готелі функціонує міні-клуб, на його території знаходиться мілководна басейн і майданчик для ігор. А батьки, відпочиваючі з дітьми, можуть прекрасно провести час в барі, ресторані, фітнес-залі або СПА-центрі.

дізнатися ціни

Крім перерахованих вище, на острові Кіпр працює також безліч інших чотирьох- і п'ятизіркових готельних комплексів. Ви можете віддати перевагу будь-кому з них, але не забувайте, що номери потрібно бронювати заздалегідь, оскільки недорогі готелі користуються попитом у туристів всього світу.

Новости