Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Криму влітку в 2019 році - ціни на льотний відпочинок в готелі Форест, Алупка

  1. Відпочинок влітку в Криму: ціни готелю «Форест» 2019
  2. Шукаємо недорогий відпочинок в Криму влітку 2019 року
  3. ЯК ЗАОЩАДИТИ, відпочинок влітку в Криму в 2019 році
  4. ЩЕ ОДНА хитрість недорогий відпочинок в КРИМУ

Хтось звик гуляти у відпустці «на широку ногу», а для кого-то відпочинок - довгоочікувана мрія, на яку ще потрібно заробити. Та й витрачати на курорті хочеться розумно й економно. Як відпочити добре і недорого в Криму?

Шість причин вибрати недорогий відпочинок нетом 2019в готелі "Форест":

Панорамний вид на море, гори і Воронцовський палац Панорамний вид на море, гори і Воронцовський палац

Вартість проживання в номері   від 2200 руб за добу Вартість проживання в номері від 2200 руб за добу

Надання додаткових місць в номері безкоштовно (протягом усього сезону) Надання додаткових місць в номері безкоштовно (протягом усього сезону)

У нас можна зупинитися з тваринами безкоштовно У нас можна зупинитися з тваринами безкоштовно

Закрита озеленена територія готелю з декоративним басейном і фонтаном Закрита озеленена територія готелю з декоративним басейном і фонтаном

затишна сауна затишна сауна

Відпочинок влітку в Криму: ціни готелю «Форест» 2019

Готель «Форест», розташований в самому серці Алупки, поруч зі знаменитим Воронцовским палацом, пропонує своїм гостям комфортні номери для літнього відпочинку в Криму різних категорій, обладнані сучасними комфортними меблями, санвузлом, кондиціонером, телевізором. При цьому ціни на проживання тут нижче, ніж в інших готелях такого ж рівня на ПБК .

Більш детальну інформацію можете подивитися на сторінці цін .

Оцініть привітність, зручність і переваги відпочинку в нашому кримському готелі:

  • власний доглянутий пляж з шезлонгами;
  • на затишній зеленій території готелю - відмінне кафе, тераса, фонтан і оглядовий майданчик з запаморочливим панорамним видом;
  • до ваших послуг - сауна і міні-басейн, пральня, автостоянка;
  • організуємо трансфер та оренду автомобіля.

Крім того, ми цілий рік тішимо і балу своїх гостей, більшість з яких стають нашими добрими друзями, спеціальними пропозиціями та акціями (додаткові місця в номерах входять у вартість проживання, акція «Подаруй знижку одному» та ін.).

Кожен куточок Кримського півострова неповторний. Так, південне узбережжя радує гальковими пляжами, скелястими берегами, західне - просторими піщаними пляжами, східне - і тим, і іншим. Але, зрозуміло, спочатку варто відвідати Велику Ялту, в якій є і Ластівчине гніздо, і Лівадійський палац, і Алупка, в якій розкинувся Воронцовський палац ... відпочинок в Алупці 2019 , Як і у всій Великій Ялті, насичений не тільки сонячними променями і морем, але ще пізнавальними екскурсіями до різних пам'яток.

З нами ви не занудьгуєте!

особлива гордість приватного готелю «Форест Алупка» - власне екскурсійне бюро. Ми організуємо цікаві групові та індивідуальні екскурсії по Криму в супроводі досвідчених гідів, закоханих в півострів і свою роботу. Серед наших пропозицій:

  • нічна і денна риболовля в Балаклавській бухті;
  • підйом на гору Ай-Петрі по канатній дорозі;
  • відвідування Воронцовського палацу;
  • прогулянка і професійна фотосесія в красивому алупкінському парку, закладеному в далекому 1820 році;
  • кінні прогулянки;
  • всілякі водні атракціони.

Не варто також забувати про Кримських горах, вони давно визнані неповторним шедевром природи. Особливо популярно тут Ай-Петрі, і на його вершину туристи піднімаються за допомогою канатної дороги. На півострові можна навіть знайти печерне місто і красиві в світі печери. Якщо цікавлять фортеці, то і вони є, особливо рекомендується відвідати в Судаку.

Шукаємо недорогий відпочинок в Криму влітку 2019 року

Підказка перша: шукайте «все включено»! Звучить дивно, але саме тури «олл інклюзив» дозволяють витратити за фактом менше, ніж очікувалося. Адже в такій путівці є все:

Решта кримські блага - сонце, море і повітря за замовчуванням безкоштовні. Гуляючи по курорту після щільного сніданку, гарного обіду або відмінного вечері, вже не хочеться витрачати гроші на вуличний або пляжний перекус. Не тягнуть прибережні кафе та шашличні, не хочеться «перехопити» чебуреків. Тому помітна стаття бюджету «на харчування» відразу ж зменшується.

Так, спочатку ціна на «все включено» здається солідною. Але якщо прикинути - це практично кінцева сума, яка буде витрачена у відпустці. Понад те можна викласти на сувеніри та екскурсії. А це - суто за бажанням. Тому все включено - один з варіантів недорогого літнього відпочинку в Криму 2019 року.

ЯК ЗАОЩАДИТИ, відпочинок влітку в Криму в 2019 році

Ще одна можливість заощадити під час відпустки - знайти готель, пансіонат або гостьові будинки, в якому діти розміщуються безкоштовно. Не всі готельєри на це готові, але подібні акції і спеціальні пропозиції існують. У більшості місць діти у віці до 2-3 років за замовчуванням розміщуються безкоштовно. Є пропозиції, де подібний бонус нададуть малюкам до 7 років. Уважно вивчайте пропозиції від готелів: по акції можна приїхати з дитиною до 12 років з включеним сніданком і безкоштовним наданням місця!

ЩЕ ОДНА хитрість недорогий відпочинок в КРИМУ

Мабуть, навіть не хитрість, а цілком очевидний факт: недорогий відпочинок в Криму - без посередників. Вміючи користуватися інтернетом, збирати відгуки і вникати в деталі, можна обійтися без послуг турагентів і турфірм.

Складно уявити собі сучасний кримський готель без власного сайту або, на худий кінець, сторінки в соціальних мережах. У розділі «Контакти» завжди вказані прямі телефони власників, за якими можна оформити бронювання зараннее . І це не кажучи про великі готелі і пансіонати півострова, сайти яких можуть похвалитися власною системою онлайн-бронювання!

Зверніть увагу: наш міні готель «Форест» , Що знаходиться в самому серці Алупки, надає можливість забронювати комфортний відпочинок без посередників, безпосередньо. Телефонуйте, пишіть, ласкаво просимо!

Приїжджайте побачити цілий світ на одному півострові!

Подаруйте собі відмінний нудний відпочинок в готелі «Форест Алупка»!

Як відпочити добре і недорого в Криму?

Новости