Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Алупці

  1. Основні види відпочинку в Алупці
  2. На замітку!


Відпочинок в Алупці - це і оздоровлення, і спокійне проведення часу, і веселе нічне життя.

Основні види відпочинку в Алупці

  • Екскурсійний: відправившись на одну з екскурсій, ви прогуляєтеся по Алупкінському парку, побачите Воронцовський палац і замок Ластівчине гніздо. Бажаючі можуть відправитися в винний тур, який передбачає відвідування заводів і дегустацію вин (такі екскурсії можна замовити на Набережній у консультантів або біля центральних автобусних зупинок). Так, можна відвідати дегустаційний зал "Массандра".
  • Активний: туристи можуть побувати на морській прогулянці на катері, покататися на водному мотоциклі або банані, здійснити сходження на гору Ай-Петрі, повеселитися на дискотеках і взяти участь в шоу-програмах в нічному клубі "Плазма" (музичний формат - Trance, Electro, House, Minimal).
  • Пляжний: при бажанні можна відправитися на гальковий Міський пляж (тут встановлені хвилерізи). Тут ви зможете переодягнутися в обладнаних роздягальнях, пройтися по пірсу, відпочити під тіньовими навісами, орендувати необхідний пляжний інвентар в прокатному пункті, перекусити в кафе. А можна вибрати для відпочинку пляж "Лазурний берег", що складається з 3 секцій - 1 піщаного і 2 галькових пляжів. Він має у своєму розпорядженні роздягальнями, прокатним пунктом (оренда пляжного інвентарю), баром (можна замовити легкі закуски і прохолодні напої). Відпочиваючим з дітьми слід відвідати пляж "Дитячі купальні": тут є роздягальні і пункт прокату тапчанів.
  • Оздоровчий: спеціалізація місцевих санаторіїв - лікування хвороб серцево-судинної і дихальної систем. Лікувальна база побудована на галотерапії, фітотерапії, ароматерапії, кліматотерапії, фізіотерапії.

Ціни на тури в Алупку

Відпочивати в Алупці можна круглий рік (осінь, весна і зима - вдалий час для оздоровчих програм та екскурсій, а літо - для пляжного відпочинку), але найвдалішим періодом для поїздок на цей курорт вважається травень-жовтень. Збільшення вартості путівок спостерігається в червні-серпні (ціни піднімаються на 35-65%), а розраховувати на придбання найвигідніших турів в Алупку можна взимку (не менше привабливі ціни в кінці осені і початку весни).

На замітку!

Планують відвідати гору Ай-Петрі слід взяти з собою теплі речі (нагорі навіть влітку досить прохолодно). Дістатися сюди ви зможете по канатній дорозі або на мікроавтобусі (дорога буде проходити по мальовничих місцях).

Багатодітним сім'ям доцільно взяти з собою на відпочинок відповідне посвідчення, щоб їхні діти змогли отримати знижки на багато видів розваг.

Бувалі мандрівники радять привозити з Алупки фігурки левів з глини або гіпсу, вироби з вовни ангорських овець і кіз, картини, вироби морської тематики, вино.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 10.02.2015


Фотографії відпочинку в Алупці

Популярні статті



Новости