Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві авіаквитки з Санкт-Петербурга в Алупку

Один з найпривабливіших курортів сонячного Криму - Алупка

Один з найпривабливіших курортів сонячного Криму - Алупка. У це місто щороку з'їжджається безліч наших співвітчизників і туристів із сусідніх держав. Дістатися до Алупки з Санкт-Петербурга можна декількома способами. Однак в будь-якому випадку це буде поїздка з пересадкою, оскільки Алупка розташована в гористій місцевості і не має власного залізничного вокзалу або аеропорту. Саме тому найшвидший спосіб подолати відстань між Санкт-Петербургом і Алупкою - це вибрати переліт з посадкою в Сімферополі. Прямий переліт займає від 3 до 4 годин, а наступний переїзд в Алупку автобусом - від 2 до 3 годин.

Сімферополь - єдиний міжнародний аеропорт Криму, який приймає рейси з багатьох російських і зарубіжних міст. Щодня на маршруті з Петербурга до Сімферополя виконуються два рейси ВАТ «Росія», що вилітають з «Пулково» в ранковий і вечірній час. Також за розкладом, з яким ви можете ознайомитися на сайті «Аеротур», виконуються прямі рейси авіакомпаній «Трансаеро», «Уральські авіалінії», «Red Wings» і «Ямал».

Крім цього можна скористатися одним з стикувальних рейсів, які роблять пересадку в Москві. Такі перельоти пропонують авіакомпанії «Аерофлот», «S7», «Уральські авіалінії», «ВІМ-Авіа» і «Оренбурзькі авіалінії». Єдиний недолік стикувальних рейсів - це більший час в дорозі. Для маршруту Санкт-Петербург - Сімферополь воно складе від 5 до 10 годин. Однак в будь-якому випадку авіапереліт виявиться значно швидше і комфортніше, ніж поїздка на автомобілі або на поїзді. Вартість стикувального рейсу в ряді випадків може виявитися дешевше прямого, особливо якщо на одну з частин перельоту діє котрась із акцій виконує його авіакомпанії.

Сервіс онлайн-бронювання «Аеротур» допоможе вам підібрати найвигідніший авіаквиток по маршруту Санкт-Петербург - Алупка через Сімферополь. Ми порівнюємо пропозиції всіх авіакомпаній, літаки яких літають в цьому напрямку, а крім того, відстежуємо акції та спеціальні пропозиції. Інформація на сайті «Аеротур» оновлюється щодня, з'являються анонси про нові квитках зі знижками і датами їх продажу. Завдяки цьому квитки на «Аеротур» можна придбати не тільки на відповідні дати, але і за мінімальною ціною.

Новости