Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

алтайські товари

Алтай - велика територія східної частини Росії

Алтай - велика територія східної частини Росії.
"Східної" це якщо центром вважати Москву. Географічно ж Алтай є центром континенту. Він однаково далеко віддалений від чотирьох океанів омивають Євразію. І завдяки такому розташуванню, на Алтаї дуже сприятливий клімат для рослин.
Ми вже звикли до природних катаклізмів стрясають європейську частину країни. Те дощі, то різкі похолодання, що змінюються відлигами.
На Алтаї природа більш гармонійна. Всілякі циклони-антициклони не доходять до цих територій. І тому природа там живе в найкращих умовах. Рослини ростуть на просторах Алтаю повні життя і енергії.

На Алтаї вже багато років працюють науково-виробничі підприємства випускають косметичні товари і лікувальну продукцію на основі натуральних природних компонентів. компанія Бателов закуповує у них найбільш затребувані кошти для наших споживачів.

У гірській частині Алтаю і в лісо-степовій зоні росте величезна кількість лікарських трав. На їх основі і створюються цілющі мазі, креми, капсули, шампуні і безліч інших потрібних коштів. Збирається сировину в зонах його природного зростання. Відомо, що дикорослі трави мають краще вітамінно-мінеральним складом, ніж трави вирощені на плантаціях.

Також в серії лікувальної косметики є прекрасні пантові кошти для волосся, масла для тіла Також в серії лікувальної косметики є прекрасні пантові кошти для волосся, масла для тіла. У їх виробництві використовуються панти маралів.
На пасовищах Алтаю марали пасуться в великих кількостях в природних умовах.
Про цілющі властивості пантів відомо з давніх часів. І все препарати вироблені сьогодні створюються вченими на основі новітніх розробок з урахуванням стародавніх рецептів і знань про цілющі трави.

Так створивши нові технології і методи обробки натуральної сировини і піднявши з глибини часів рецепти стародавніх цілителів, Алтайські вчені змогли зробити унікальні препарати для нашого здоров'я.

З Алтайській продукцією ви можете ознайомитися в каталозі Батель. В каталозі є короткий опис і ціни.

Новости