Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристична база Садиба Саржевський, Бірюзова Катунь, Алтай


Туристична база "Садиба Саржевський" розташована в Алтайському районі, на території туристичного комплексу «Бірюзова Катунь», на лівому березі Катуні, поблизу штучного озера.

До турбази "Садиба Саржевський" в літній період організовано доставку міжміськими автобусами з Омська, Новосибірська і Барнаула. Самостійно до т / б можна дістатися: поїздом до Барнаула або Бійська, далі будь-яким автобусом, що прямує до с. Чемал, с. Шебалино з зупинкою біля мосту на Бірюзова Катунь.



Кому рекомендуємо

сім'ям з дітьми

Ідеальний час для відвідування

цілий рік

проживання

У двоповерхових котеджах з алтайського кедра, добротністю і красою нагадують роботу старих російських майстрів. Все оформлено в єдиному стилі - російською класичному. Це означає не тільки колоритні атрибути (різьблені дашки, оформлення інтер'єрів, уніформу персоналу), а й воістину російське щиру гостинність.

номери

У кожному котеджі по 8 двомісних номерів напівлюкс з усіма зручностями, 2 номери люкс - двокімнатні, з вітальнею і спальнею. У всіх номерах передбачені додаткові місця. На другому поверсі номера з балконами.

харчування

У літній період: розкішний ресторан з пивним залом і більярдної. Орієнтований на російську кухню, але бажаючі можуть отримати сніданок «по-італійськи» або «по-французьки». У зимовий період ресторан не працює!

Розваги

На території комплексу «Бірюзова Катунь» - «жива» музика, танцювальні програми вечорами, екскурсії, прогулянки на конях, шезлонги, водні гірки, дайвінг, тарзанка, більярд. Вхід на територію комплексу - платний (350 руб.). У зимовий період можливе катання на ковзанах, гірських лижах, сноубордах, сноутьюбах, квадрациклах, прогулянки на конях.

Особливості / нюанси

Вихідні не розбиваються, мінімальний заїзд 3 доби

Додаткові послуги

  • комплекс "Бірюзова Катунь"
  • баня
  • мангал

Новости