Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бійкінское сільське поселення

Глава сільського поселення, глава адміністрації, голова сільської ради МО "Бійкінское сільське поселення":

МО Бійкінское сільське поселення:

Жандарікова Т. О.

Адреса адміністрації:

Республіка Алтай, Турочацький район, с.Бійка, вул. Набережна, 3

Контактний телефон:

Email: [email protected]

ВІДОМОСТІ про доходи, про майно і зобов'язання майнового характеру муніципальних службовців Сільські адміністрації Бійкінского сільського поселення Турочакского району Республіки Алтай

Загальна інформація про муніципальному освіті:

Бійкінское сільське поселення утворено в складі Турочакского району Республіки Алтай рішенням Державних Зборів - Ел Курултай Республіки Алтай від 13 січня 2005 року № 10-РЗ «Про освіту муніципальних утворень, наділення відповідним статусом і встановленні їх меж».

Муніципальне утворення «Бійкінское сільське поселення» Турочакского району Республіки Алтай наділене статусом сільського поселення. Адміністративним центром поселення є село Бійка.

Кордон поселення затверджена Законом Республіки Алтай вiд 13 сiчня 2005 года.№ 10-РЗ «Про освіту муніципальних утворень, наділення відповідним статусом і встановленні їх меж» і збігається з адміністративно-територіальної кордоном Бійкінского сільради. Бійкінское сільське поселення розташоване в східній частині МО «Турочацький район» і з півночі межує з Травневого сільським поселенням, із заходу - з Курмачов-Байгольскім, Тулойскім і Кебезенскімі сільськими поселеннями, з півдня - з Артибашскім сільським поселенням, Алтайським державним заповідником, зі сходу - з Красноярським краєм, з північного сходу - з Кемеровської областю.

В межах поселення знаходяться населені пункти: села Бійка, Чуйка.

Населення поселення складають громадяни Російської Федерації, місце проживання яких розташована в межах поселення, і відповідно до міжнародних договорів Російської Федерації і федеральними законами іноземні громадяни, які постійно або переважно проживають на території поселення.

Адміністративний центр - с. Бійка, розташований в 78 кілометрах від районного центру - з Турочак, в 180 км від республіканського центру - м Горно-Алтайська, в 280 км від м Бійська.

Поселення знаходиться в гірничо-тайговій місцевості, залісненій становить 95,2 відсотка, в тому числі лісові культури 0,4%. Несомкнувшимися лісові культури враховані на площі 2723 га, що становить 1,0% від лісових земель. Непокриті лісом землі в основному представлені вирубками і Редіна. Нелісові землі складають 3,3% від загальної площі лісокомбінату і в основному представлені угіддями та іншими землями. Дороги займають 334 га, просіки-16 га.

Природно-кліматичні умови поселення дозволяють займатися населенню заготівлею і переробкою деревини, заготовлювати дари природи, передбачені побічним використанням: бджільництво; заготівля таких дикорослих ягід - горобина, жимолость алтайська, журавлина, смородина, кислиця, чорниця; збір лікарської сировини - левзея софлоровідная, бадан, півонія, чемериця Лобеля, щитовник чоловічий; збір кедрового горіха; збір технічної сировини - вербове корье, кедрова лапка, пихтовая лапка, ялицеве ​​масло, смерековий бальзам; полювання на диких звірів і скотарство для особистого підсобного господарства.

Є великі можливості для розвитку туризму - чисте гірське повітря з великим вмістом фітонцидів, первозданна природа, мальовничі природні ландшафти.

Нормативно-правові акти

регламенти

сесії

СТАТУТ МУНІЦИПАЛЬНОГО ОСВІТИ БІЙКІНСКОЕ СІЛЬСЬКЕ ПОСЕЛЕННЯ ТУРОЧАКСКОГО РАЙОНУ РЕСПУБЛІКИ АЛТАЙ


Новости