Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Франція: кращі гірськолижні курорти

Франція: кращі гірськолижні курорти | TPG Україна

французькі Альпи - райське місце для катання на лижах як для першокласних лижників, так і для новачків. Незалежно від того, чи є Ви новачком або першокласним лижником, Ви знайдете численні схили, що відповідають вашому рівню катання: починаючи з "зелених" трас, відведених для новачків, і закінчуючи крутими "чорними" трасами, на яких першокласні лижники отримують справді райське задоволення. Французькі Альпи є найбільшою в світі зоною для гірськолижного спорту, в якій є більше 2500 підйомників і 4000 гірськолижних трас.

Сьогодні ми розповімо Вам про 9 кращих гірськолижних курортах Французьких Альп:
1), з видом на Монблан
Шамоні - популярний гірськолижний курорт на кордоні Франції та Швейцарії. Саме тут в 1924 р пройшли перші Зимові Олімпійські Ігри. З тих пір місто змінилося - сучасна інфраструктура, безпечні траси і безліч підйомників. Любителів активного відпочинку приваблює різноманітність схилів і дух старовинного гірськолижного курорту - теплий затишок рублених будиночків, засніжені вершини і атмосфера вічного свята.
2)

Три долини (або ле Труа Вале) - це величезний курорт, який об'єднує відразу кілька баз в гірському масиві Вануаз. Сюди входять Куршевель (Courchevel), Мерібель (Méribel), Ле Менюїр (Les Ménuires), Валь Торанс (Val Thorens), Ла Танья (La Tania), Брід (Brides), Сен-Мартен (Saint-Martin) і Крель (Crelle ). Таким чином, Три Долини - найбільший альпійський курорт, де важко занудьгувати. Станції на будь-який смак, від савойского чарівності Мерібель до шикарного Куршевеля. Особливо радує та деталь, що Ви можете кататися тут невтомно і практично жодного разу не потрапите на один і той же трек! Ле Труа Валле пропонує 600 км гірськолижних трас, які повністю пов'язані підйомниками, а ми пропонуємо Вам тури на цей курорт .
3) - спокій
Розташований на висоті 1800 м над рівнем моря, Авориаз це сучасний курорт в самому серці Порт-дю-Солей. Між лісом і горами - село, повністю закрита для автомобілів, ідеально вписується в альпійську природу. Після того, як Ви накатав на лижних трасах Порт-дю-Солей (Загальна довжина - 650 км), Ви можете відвідати Aquariaz - центр гарячих джерел, з температурою 29 ° С.
Хоча в Авориаз Ви не побачите жодного автомобіля, тут є інші види транспорту. Близькість курорту до природи - головне його гідність.
4) - найбільший сноупарк
В горах Oisans на кордоні між Південними і Північними Альпами знаходиться динамічний курорт Les 2 Alpes. Це найбільша ланцюг лижних трас в Європі. Розташований курорт на рівні 3600 м над рівнем моря. Так що сніг тут лежить майже цілий рік. Тому лижників тут можна зустріти як взимку, так і влітку. Станція також продовжує розвивати свій сноупарк: великий дитячий майданчик, сніжна труба, стінка, область слайда для новачків і великі подушки (величезний матрац 15 м) встановлені внизу схилів.
5) - справжня олімпійське село
На південній околиці Беладонна (Belledonne) знаходиться курорт Шамрус, побудований в лісі, він пропонує винятковий вид на долину Гренобля. Станція використовувалася під час проведення Зимових Олімпійських ігор 1968 року. Багато майбутні олімпійські чемпіони виступали або тренувалися тут.
6) - лижні гонки
Сен-Дальма-ле-Сельваж - це найвища село в Приморських Альпах (одна тисяча триста сорок сім м - 2916 м). Місце є ідеальним курортом для любителів бігових лиж. В самому серці природи з незайманими краєвидами, такими як перешийок Braïssa (2599 м), гора Aunos (2514 м), крос Карл (2529 м), перешийки Moutière (2454 м) крижаний водоспад Gialorgues, Ви повинні знайти своє щастя.
7) - сімейний курорт
Лижний курорт, розташований в долині Ubaye, Le Sauze прославився як сімейний курорт. На додаток до радості катання на лижах, не пропустіть екскурсію по селу Igloo Inuksuk, реальної села з шістьма голку і традиціями інуїтів!
8) - самий ексклюзивний курорт
Межев зберіг свою чарівність справжньої гірського села. Оточена трьома гірськими хребтами з пологими схилами і зеленими лісами, варто середньовічне село чотирнадцятого століття з розкішними магазинами, брукованими вулицями, неповторною атмосферою і, звичайно, чудовими трасами. Це фешенебельний курорт, де шале, готелі і ресторани безустанно борються за свій престиж.
9) - самий сонячний курорт
Це один з найбільших гірськолижних курортів в Альпах з 250 км лижних трас. Висота становить від 1200 до 2800 метрів над рівнем моря. Біля підніжжя найвищих вершин знаходиться залитий сонцем Національний парк Ecrins. Серра-Шевальє є одним із самих сонячних місць в Альпах, сонце тут світить 300 днів у році.

Ми із задоволенням підберемо для Вас найкращий курорт і зробимо Ваш відпочинок незабутнім!
Забронювати тур або залишити свій запит Ви можете на нашому сайті! Ми завжди раді Вам!

Новости