Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторії Трускавця, ціни на лікування в санаторіях Трускавця

  1. Санаторії Трускавця: ціни і варіанти розміщення
  2. Трускавець: лікування в санаторіях

Натискайте, щоб дізнатися графіки заїздів і ціни в санаторії Трускавця

У санаторії Трускавця їдуть не заради цікавості або красот карпатської природи. Гостей курорту, перш за все, привертають джерела з цілющою водою «Нафтуся», «Марія», «Юзя», «Софія» та ін. Вибирайте відповідний за цінами санаторій в Трускавці на сайті українського туроператора New Logic. Робіть у нас замовлення на лікувальний тур і плануйте майбутню поїздку.

Санаторії Трускавця: ціни і варіанти розміщення

Сезон на курорті триває цілий рік, але найбільше туристів приїжджає сюди з травня по жовтень. Трускавець пропонує різні за рівнем комфортності санаторії: елітні пропозиції, стандарт, а також житло за бюджетними цінами.

  • Тижневе проживання в готелях 5 зірок Royal Grand Hotel & Spa, Rixos-Prykarpattya Resort і Mirotel в 2-місному номері обійдеться в 9500-24000 грн. Ви отримаєте повний пансіон, можливість відвідувати басейн, фітнес-центр, процедури в сучасних СПА-салонах і багато іншого.
  • Санаторії (Трускавець) 3 і 4 зірки стоять 2500-9000 грн. Зазвичай вони включають у вартість тільки сніданок. Тут вам також запропонують СПА та послуги медичних центрів.
  • У гостьових будинках і апартаментах за проживання просять 1500-2500 грн. З господарями можна домовитися про харчування за окрему плату. Багато дозволяють розміщуватися з тваринами.

Трускавець: лікування в санаторіях

14 трускавецьких джерел мають різні властивості. При прибутті до Трускавця санаторій лікар ознайомиться з вашої медичною карткою і призначить відповідну для вас цілющу воду. Натуральні «ліки» п'ють в бюветах - тільки свіжа мінералка по-справжньому ефективна.

Лікування місцевими водами показано при захворюваннях:

  • сечостатевої системи;
  • травного тракту;
  • обміну речовин.

Санаторії в Трускавці практикують бальнеотерапію, теплолікування, аеротерапію, грязелікування, фітотерапію. Популярні косметологічні процедури і масаж.

Вибираєте санаторій в Трускавці, ціни в якому вам по кишені? Уточнюйте графіки заїздів і вартість проживання на сайті New Logic. Завчасне онлайн-бронювання позбавить вас від зайвого клопоту і переживань. Комфортний санаторій на курорті Трускавець відновлять ваші фізичні і духовні сили.

Натискайте, щоб дізнатися графіки заїздів і ціни в санаторії Трускавця

Вибираєте санаторій в Трускавці, ціни в якому вам по кишені?

Новости