Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Golden Five City 5 *

  1. Рекомендації туристів:
  2. Опис готелю Golden Five City 5 *
  3. Телефон готелю Golden Five City
  4. Факс готелю Golden Five City
  5. Сайт готелю Golden Five City

Рекомендації туристів:

відпочинок з дітьми:
молодіжний / тусовочний відпочинок:
оздоровлення / лікування:
активний відпочинок / спорт:
ділові поїздки:
спокійний / розмірений відпочинок:

курс єгипетського фунта до американського долара


Опис готелю Golden Five City 5 *

:

Golden Five City 5 * - це гігантський готельний комплекс (назва умовна перекладається як Місто Золотий П'ятірки), який володіє великою територією, яка складається з 7 корпусів і приблизно 40 вілл. Кожен корпус комплексу Golden Five City є самостійним готелем і кожен з них носить свою власну назву, а також зірковість: Paradise Golden Five 5 * і Diamond 5 *, Al Mas Palace 5 * і Emerald 5 *, Golden Five Club 4 * і Sapphire Suites Hotel 4 *, а також Topaz Club Hotel 4 *.

Сам готель Golden Five City складається з одного 5-ти поверхового будинку (Main Building) і комплексу бунгало в 1 поверх: всього в готелі в распоряженіеіі туристів 520 номерів, з них 322 - стандартного типу, максимальна місткість 3 чол, 38 комфортабельних сьютов, 1 сьют королівського типу, 1 президентський, 64 затишні вілли. У 84 номерах в наявності сполучені двері (connection rooms). 50% номерів головної будівлі виходять на дорогу, виду на моря з них немає. 370 кімнат головної будівлі входять в готель Diamond.

Готель Golden Five City має великий приватний піщаний пляж, неподалік знаходиться корраловий гряда. Протяжність пляжу становить 750 метрів - пляж призначений для туристів з усіх готелів, які входять в комплекс Golden Five City. Максимальна відстань до пляжу - не більше 700 метрів. Парасольки, шезлонги, матраци, рушники - традиційно надаються безкоштовно. До пляжу веде канатна дорога, яка є місцевою визначною пам'яткою.

Фотографії та відгуки на готель Golden Five City від інших туристів ви можете побачити і прочитати на цій сторінці справа. Також ви самі можете надати допомогу іншим туристам, написавши за результатами власної поїздки об'єктивний відгук на готель, туроператора або авіакомпанію.
У готелі Golden Five:

  • Їжа: в Golden Five City працює головний ресторан під назвою Червоне Море, затишна кав'ярня (a la carte), ресторан з італійським меню (туристи запрошуються на обід і вечерю), 3 кафе і бари (бар на пляжі, бар біля басейну, а також класичний східний бар Oriental). У барах і кафе завжди можна знайти разноообразние прохолодні і алкогольні напої, морозиво, свіжовичавлені соки, легкі закуски.
  • Басейни: на території Golden Five City розташовано 2 басейни: 1 басейн під відкритим небом (складається 5 відділень) і 1 міні-басейн для юних туристів. А також тут є штучне озеро з морською водою, і власний невеликий аквапарк,
  • Сервіс: служба сервісу Golden Five City працює цілодобово, є великий торговий центр, обмінні пункти, пропонуються послуги пральні, професійний фотосервіс, відкритий медичний кабінет. Також в готелі є 4 конференц-залу (місткість 1'600 чол) і бізнес-центр, що пропонує відповідні послуги (копії, факс, секретар та ін.).
  • Розваги: в готелі Golden Five City октрит амфітеатр, де вечорами демонструються барвисті шоу, працює дискотека, вечірні анімаційні програми, виступи музичних ансамблів. Поющійфонтан, знаменитий на весь курорт.
  • Спорт / Здоров'я: гра в волейбол на пляжі, гра в баскетбол, заняття аеробікою з інструктором, гра в футбол, сучасно оснащений тренажерний зал. Платні послуги в Golden Five City: курси дайвінгу, школа віндсерфінгу, снорклінг, оренда катера для риболовлі та здійснення морських прогулянок, сауна і турецька лазня, просторий джакузі, послуги масажиста, 4 тенісних корти різної конфігурації, пінг-понг, гра в більярд, катання на конях, верблюд на пляжі, оренда квадраннериовілі 4-х колісних мотоциклів.

У номерах Golden 5:
У номерах є кондиціонер з індивідуальним управлінням, балкон або тераса, супутникове TV з російським каналом, міжнародний телефон, душ або ванна з туалетним приладдям. У ванній також є фен і біде. Прибирання номерів в Golden Five City здійснюється щодня, зміна постільної білизни та рушників - систематично.



Телефон готелю Golden Five City

:

(065) 3447744 - (065) 3446300-321


Факс готелю Golden Five City

:

(065) 3446307 - (065) 3446310


Сайт готелю Golden Five City

:

додати готель Golden Five City 5 * в закладки
Також рекомендуємо готель на курорті Хургада: Golden Rose


готель Golden Five City на карті

Новости