Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгук про Абу Дабі / Алі Айн від мандрівника AlenaAlt

  1. Які страви та напої спробувати
  2. що привезти
  3. Ціни на курорті
  4. Які місця потрібно відвідати

AlenaAlt (Новосибірськ, Росія) Відгук доданий 25 лютого 2014 року, 10:48

З родиною в лютому 2014

Рекомендований відпочинок - Молодіжний, Активний, Спокійний, Екскурсійний, VIP

Міський 4.00 3 Культурне життя
5 Чистота
4 Транспорт
4 пам'ятки
4 Шопінг
4 Нічне життя

В Абу-Дабі ми їздили на початку лютого 2014 року, в цей час там якраз погода, комфортна для перегляду пам'яток і прогулянок на вулиці, в середньому 22-23 градуси. Купатися ми не пробували, так як захопилися переглядом численних цікавих місць в Абу-Дабі і в Дубаї. Щоб потрапити з аеропорту Дубая в готель Абу-Дабі, ми вирішили скористатися метро, ​​вийшли на станції Al Ghubaiba, звідки ходить автобус до Абу-Дабі, всього за 25 дирхам з людини (приблизно 225 рублів). Час в дорозі - 2 години. Від австобусной станції Абу-Дабі без проблем дісталися до нашого готелю, 10-хвилинна поїздка обійшлася приблизно в 12 дирхам. Насамперед ми вирішили подивитися Мечеть Шейха Зайда, до якої дісталися на місцевому автобусі (з кондціонером). Проїзд - 2 дірхама. Мечеть вразила своїми розмірами, атмосферою, дивовижною красою, і ми вирішили приїхати сюди ще раз, але вже ввечері. Увечері включили підсвітку, мечеть стала виглядати просто неймовірно. Раджу всім дивитися її і вдень, і ввечері.

Також в Абу-Дабі ми сходили в торгові центри Abu Dhabi Mall і Marina Mall. В общем-то, звичайні торгові центри. Правда, в Marina Mall є ресторан Tiara, розташований високо в башті, звідки відкривається прекрасний вид на набережну. Ресторан знаходиться на поворотній платформі, таким чином, пейзаж за вікном постійно змінюється. У цьому ресторані ми витратили на двох 200 дирхам, замовивши найдорожчі страви.

Також раджу відвідати готель Emirates Palace, вхід в який вільний для всіх, починаючи з 10 ранку. Цей готель розкішний як всередині, так і зовні. Всюди золото, найсвіжіші букети дуже красивих квітів, дуже все багате і масштабно.

Якщо будете в Абу-Дабі, обов'язково сходіть в парк розваг Ferrari World, де знаходяться найшвидші гірки в світі, а також ще близько 20 атракціонів, серед яких особливо сподобався Політ над Італією. Ви оплачуєте вхідний квиток, і потім катаєтеся цілий день на всіх підряд (крім одного атракціону - симулятора) безкоштовно.

Які страви та напої спробувати

близькосхідна кухня

що привезти

килимок для миші у вигляді справжнього килима, чарівна лампа Аладіна, фініки

Ціни на курорті

Обід від 30 $

Таксі від 5 $

Магнітик від 5 $

Які місця потрібно відвідати

Детальний огляд мандрівника про Абу Дабі / Алі Айн містить об'ємну корисну інформацію про місто, яка стане в нагоді всім, хто планує подорож сюди. У відгуку можна знайти поради та рекомендації для туристів, вивчити докладні ціни міста - на обід, таксі, оренду житла, подивитися рекомендовані до відвідування місця і фотографії Абу Дабі / Алі Айн. Крім того, відгук містить оцінку мандрівника основних параметрів міста, ілюструючи загальний рейтинг міста.

Додати відгук

Додати фотографії до місця

Новости