Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Маестро». Алла Пугачова і Раймонд Паулс на новорічному «Блакитному вогнику» в 1980 році

Фоторепортаж .«Маестро» - ця пісня прозвучала вперше на новорічному «Блакитному вогнику» в 1980 році у виконанні Алли Пугачової і Раймонда Паулса .Приголомшливий текст і вокал співачки, акомпанемент композитора, зворушлива гра виконавців з ніжними одночасними поглядами один на одного - пісня миттєво завоювала серця глядачів і стала хітом.Її можна було чути на всіх радіостанціях країни так часто, як це неможливо зараз уявити.

Натисніть на фото, щоб відкрити галерею!

Алла Пугачова вперше зустрілася з Раймондом Паулсом в 1974 році на конкурсі артистів естради. Ця зустріч не віщувала співпрацю молодий починаючої співачки з латвійським композитором, який в той час писав музику тільки для виконавців своєї республіки.

Однак зустріч в 1980 році вже дуже популярної співачки Алли Пугачової і композитора Раймонда Паулса і не менш популярного поета Іллі Рєзніка утворила «троїстий творчий союз», який створив незабутні пісенні шедеври.

На цей раз Паулс написав музику для декількох пісень, яку Алла Борисівна прослухала разом з Резником і, вибравши одну мелодію, сказала поетові: «Давай зробимо сюрприз маестро». Вранці вже були готові вірші пісні «Маестро».

Але робота над створенням пісні, яку побачили і почули глядачі на новорічному журналі «Огонек», тривала майже рік: за словами Алли Пугачової , Були перебрані 15 варіантів тексту, ретельно опрацьовувався сценічний образ співачки, продумувалося кожен рух на сцені, кожен жест і погляд виконавців.

Гра на роялі дуетом - ідея Іллі Рєзніка, який згадав, як Алла Пугачова в дуеті з Муслімом Магамаевим виконувала свою тоді нову пісню «Як тривожний цей шлях». Так на сцені з'явилося два рояля - чорний і білий.

Алла Пугачова і Раймонд Паулс на новорічному «Блакитному вогнику» в 1980 році.Прем'єра пісні «Маестро».Відео

Якщо Вам сподобалася стаття, не забудьте поділитися в соціальних мережах

Новости