Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Провезення алкоголю в літаку потрапить в Росії під заборону

Незабаром росіянам можуть заборонити проносити алкоголь в літак. Після двох випадків п'яного дебошу на рейсах російських авіакомпаній депутати Держдуми вирішили, що алкоголь в літаку небезпечний. Поки провезення алкоголю з Dute Free в літаку дозволений в спеціальному пакеті в запечатаному вигляді.

Алкоголь заборонять проносити в літак

Зараз в Росії дозволений провезення алкоголю в літаку в тому випадку, якщо він куплений в магазинах Duty Free і запечатаний. Два останніх інциденту на рейсах російських авіакомпаній дають депутатам право підняти питання про заборону пронесення спиртного на борт літака, вважає заступник голови комітету Держдуми по транспорту Віталій Єфімов. Про це він заявив "Російській службі новин". Раніше ініціатива про заборону провезення в літаку алкоголю з Duty Free надійшла від Мінтрансу.

Бійка в літаку на Хургаду: пасажира примотали до крісла скотчем

П'яний дебош в літак Москва-Хургада в січні влаштував саратовський бізнесмен, 54-річний Сергій Кабальє. Чоловік приставав до пасажирів, розбив обличчя стюардові, зайшов в кабіну пілота. Стверджував, що пов'язаний з силовими структурами, є офіцером ГРУ, представником законодавчої влади. У підсумку екіпаж не знайшов іншого виходу, як примотати буйного пасажира скотчем до крісла. Після посадки літака в Хургаді чоловіка безуспішно намагалися затримати місцеві поліцейські.

Бійка в літаку на Пхукет: пасажира висадили в Узбекистані

Сьогодні, 3 лютого, росіянин 1984 року народження був знятий з літака, що прямував з Москви на Пхукет. Молода людина посварився з одним із пасажирів повітряного судна. Зауваження членів екіпажу проігнорував. В результаті він зробив посадку в аеропорту Ташкента і висадив складного пасажира разом з його дружиною.

Відео: " вести "

Відео:    вести

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

Новости