Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Олег Винник поділився спогадами про шкільні роки

Олег Винник.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Під час зйомок святкового шоу "З Днем народження, Україно!" популярний український співак і автор пісень Олег Винник розповів про свої шкільні роки.

Своїх шанувальниць Олег Винник підкорює не тільки проникливими піснями, а й інтелігентністю і вихованістю. Втім, виявляється, в дитинстві майбутній артист любив пустувати і часто ризикував отримати по заслугах.

За словами Олега, він не завжди міг похвалитися гарною поведінкою. Але в більшості випадків, дитячі "грішки" прощали.

"У школі у мене була вчителька, яка іноді лаяла, не витримуючи моєї поведінки. У той же час вона мене дуже любила. Я до сих пір пам'ятаю, як вона завжди підтримувала і вірила в мене. На жаль, зараз її вже немає з нами ... Напевно, такими і повинні бути справжні вчителі, які можуть пояснити, де ти був не правий, але при цьому вірять в тебе і підтримують саме тоді, коли тобі це необхідно. у мене до цих пір дуже теплі спогади про неї, і я з повагою ставлюся до вчителів, тому що це дуже складна професія ", - розповів Олег Вінні до за лаштунками шоу "З Днем народження, Україно!".

Олег Винник

Фото: телеканал "Україна"

Також співак пригадав випадок, який до цих пір викликає у нього переживання, як і багато років тому.

"Пам'ятаю, одного разу маму викликали в школу. Що я там такого накоїв, вже не згадаю, але було дуже сумно дивитися, як лають маму за те, що я завинив", - зізнався артист в ексклюзивному інтерв'ю каналу "Україна".

Як повідомлялося раніше, в святковому шоу каналу "Україна" Олег Винник презентує свою нову пісню "Вишиванка", створену спеціально до Дня Незалежності.

Телевізійну версію шоу глядачі каналу "Україна" побачать 24 серпня о 21:00 у рамках святкового ефіру до Дня Незалежності України.

Нагадаємо, Олег Винник записав веселе відео з відпочинку в Домінікані . раніше артист зізнався, який одяг йому до душі .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости