Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Житло для відпочинку в оренду - Коста Бланка

  1. Вілли і апартаменти на узбережжі Коста Бланка Коста Бланка, або Білий берег, один з найпопулярніших...
  2. Самостійний відпочинок - оренда будинків і апартаментів в Коста Бланка на море

Вілли і апартаменти на узбережжі Коста Бланка

Коста Бланка, або Білий берег, один з найпопулярніших туристичних місць Іспанії. Цей красивий район простягається на 200 км уздовж Средніземноморского узбережжя, становить провінцію Аліканте від Торревьєха до Гандии. Коста Бланка користується незмінною популярністю у туристів, завдяки прекрасними пляжами, милими білими будиночками і мальовничими селами. Курорт пропонує відпочинок на будь-який смак - від гучних і космополітичних місць, таких як Бенідорм і Аліканте , І до крихітних сільських затишних курортів, наприклад Морайра .

Курорт пропонує відпочинок на будь-який смак - від гучних і космополітичних місць, таких як Бенідорм і   Аліканте   , І до крихітних сільських затишних курортів, наприклад   Морайра

Вілли на Коста Бланка біля моря для відпочинку

Коста Бланка прекрасний курорт, для відпочинку на великий віллі з друзями або родиною. Ви можете поніжитися на сонці біля власного басейну, насолодитися прекрасними пляжами Коста Бланка, розслабитися з келихах сангрии на балконі або терасі вілли милуючись видами цього прекрасного курорту. Не важливо, що ви шукаєте, сучасні апартаменти в Бенідормі або тихий будиночок в горах Алтея , Коста Бланка - ідеальне рішення.

Самостійний відпочинок - оренда будинків і апартаментів в Коста Бланка на море

Зустрітися з багатою історією Коста Бланка, відвідавши безліч цікавих місць, деякі з яких донесли свою історію, починаючи з неоліту. Мальовнича гірська гряда простягнулася уздовж моря на півночі регіону. На півдні - велика рівнина, засіяна плямами Північної Африки. Усередині регіону - долини садів, з полями мигдальними деревами і виноградниками. Обов'язково спробуйте фантастичні страви місцевої кухні Коста Бланка - різотто з різних сортів рису, в поєднанні з молюсками, рибою та м'ясом. М'який клімат курорту дозволяє насолоджуватися теплом майже цілий рік - середньорічна температура вище 17 градусів. Забронюйте на час відпустки віллу чи апартаменти на Коста Бланка і досліджуйте цей популярний іспанський курорт. Якщо ви не зацікавилися відпочинком в Іспанії, на сайті Interhome можете зняти апартаменти в Італії у моря , або орендувати будинок в Хорватії з басейном на узбережжі.

Новости