Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Житло для відпочинку в оренду - Calpe / Calp

  1. Оренда апартаментів в Кальпе на море Життя в Кальпе крутиться навколо моря: тут працюють найкращі...
  2. Погода в Кальпе
  3. транспорт
  4. Шукаєте можливість зняти житло для відпочинку в Іспанії? Допоможе Interhome!

Оренда апартаментів в Кальпе на море

Життя в Кальпе крутиться навколо моря: тут працюють найкращі на узбережжі Коста-Бланка рибні ресторани, шумлять рибальський порт і біржа, де продають унікальний і найсвіжіший улов. Кальпе, що знаходиться в 72-х кілометрах від аеропорту Аліканте, розташований на землі, колись населеної фінікійцями, карфагенянами, а пізніше - римлянами. Ці місця здавна привертали піратів, для захисту від яких були побудовані середньовічні укріплення. Сьогодні на місці колишнього рибальського селища стоять сучасні апартаменти, і в Кальпе з'їжджаються любителі моря і активного відпочинку.

Сьогодні на місці колишнього рибальського селища стоять сучасні апартаменти, і в Кальпе з'їжджаються любителі моря і активного відпочинку

Відпочинок в Кальпе: що подивитися і як розважитися

Символ не тільки Кальпе, а й усієї курортної місцевості Коста-Бланка - трьохсотметровий скеля Пеньон-де-Іфач. Ця своєрідна «мітка», що йде на кілометр в морі, ділить узбережжі курорту на дві лагуни. Кажуть, що в ясну погоду з оглядового майданчика на вершині скелі можна побачити Ібіцу. Всередині гори прокладений тунель довжиною в кілометр, сама ж Пеньон-де-Іфач є заповідною парковою зоною.

Узбережжя в Кальпе порізане невеликими бухтами, і навіть в межах містечка можна знайти досить відокремлене місце для купання. В деякі бухти (наприклад, Гаспарет) можна потрапити тільки з моря. Загальна протяжність пляжів Кальпе - 11 кілометрів, найвідоміші відзначені блакитними прапорами. У яхт-клубу знаходиться затишний гальковий пляж Пуерто-Бланко; Кантана Роїг недалеко від гори Іфач знаменитий прозорою водою і найчистішим піском. У будь-якому з яхт-клубів можна взяти уроки дайвінгу, мореплавства і навіть скелелазіння. Для любителів спортивного способу життя в Кальпе облаштовано кілька полів для гольфу (одне з них - на висоті понад три тисячі метрів над рівнем моря) і тенісних кортів. І якщо допустити, що сама оренда апартаментів в Кальпе на море обійдеться недорого, то можна буде дозволити собі всі можливі супутні розваги.

Одна з головних визначних пам'яток Кальпе - солоне озеро Лас Салінас, по берегах якого ходять царствені фламінго і чаплі. У «старому» місті збереглися будівлі в традиційному для Іспанії стилі - церкви, каплиці, млин, єдиний іспанський собор в традиціях мавританської готики і залишки середньовічної фортечної стіни. У сучасному районі Манзанера уяву вражає смілива архітектура Рікардо Бофілл.

Кальпе - місто ресторанів: таких закладів на курорті близько 170-ти, і всі вони пропонують традиційну іспанську кухню і національні меню. Особлива «фішка» - рибні страви: восьминоги, кальмари, каракатиці, устриці та інші задоволення потрапляють на кухні ресторанів буквально через годину після відкриття рибної біржі. Не випадково туристи гурмани віддають перевагу час від часу обідати і вечеряти саме в Кальпе.

Погода в Кальпе

Природа щедро нагородила цей куточок Іспанії - тут триста днів на рік зберігається сонячна погода. Взимку не буває холодніше +5 градусів, влітку ж може бути і до +35, але близькість води і свіжий морський бриз робить спеку виснажливої. Море навіть в жовтні залишається теплим (+ 22 ... + 24 градуси), тому купатися тут можна майже до листопада.

транспорт

Найпростіше доїхати до Кальпе з Аліканте: від міжнародного аеропорту до курорту ходять приміські поїзди та автобуси. Можна взяти в оренду машину і доїхати за національною трасі 332 або автостраді А-7. Тим, хто планує здійснити самостійну подорож в Кальпе, можна внести в маршрут відвідування Бенідорм (З Кальпе туди ходять катери), Аліканте, Валенсії. Якщо у мандрівників є бажання ближче познайомитися з Іспанією, можна летіти рейсом в Мадрид, а звідти зробити поїздку на орендованому автомобілі до Кальпе.

Якщо у мандрівників є бажання ближче познайомитися з Іспанією, можна летіти рейсом в Мадрид, а звідти зробити поїздку на орендованому автомобілі до Кальпе

Шукаєте можливість зняти житло для відпочинку в Іспанії? Допоможе Interhome!

Якщо вас приваблює сонячна і гостинна Іспанія, то Кальпе - місце, де відпочинок буде справді повноцінним. У Кальпе є нерухомість самого різного плану: невеликі квартири в центрі, апартаменти і вілли на узбережжі, готелі різної категорії.

Interhome пропонує набір зручних інструментів для пошуку вілли в оренду в Кальпе, квартири або апартаментів. Ви можете подивитися фото, почитати докладний опис кожного об'єкта, дізнатися вартість оренди і вибрати підходящий варіант. Сервіс дозволяє зняти квартиру в Кальпе в режимі онлайн, оформивши бронювання на сайті. В каталозі Interhome є як апартаменти класу «люкс», так і комфортні, але недорогі квартири. Також ми рекомендуємо провести відпустку в Хорватії або відпочити на Лазурному березі . пропонуємо вам зняти апартаменти на березі моря в Італії або орендувати будинок в Португалії .

Шукаєте можливість зняти житло для відпочинку в Іспанії?

Новости