Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Іспанії з Мінська, тури в Іспанію з Мінська

  1. Підбір пляжного відпочинку в Іспанії

В останні роки тури в Іспанію з Мінська користуються, без перебільшення, величезним попитом. Наші співвітчизники із задоволенням відкривають для себе цю чудову європейську країну з багатою культурою і шикарною природою. У ній є все, що може знадобитися вимогливому туристу: тепле море, найчистіші золотисті пляжі, унікальні архітектурні пам'ятники. Багато білоруси після відвідин Іспанії закохуються в цю країну і намагаються проводити там кожен свою відпустку.

Іспанія - країна з багатовіковою історією і самобутньою культурою. В яку б точку Іспанії Ви не були, Вас чекає незабутній відпочинок і безліч яскравих вражень. Кожен куточок країни наповнений старовинними пам'ятками архітектури, цікавими музеями і мальовничими пейзажами. А ще Іспанія - це запальне фламенко, кастаньєти, прекрасні жінки з червоними квітами у волоссі і дивовижна національна кухня, яка стане приємним доповненням до Вашого відпочинку. Іспанська кухня поєднує в собі кулінарні традиції Середземномор'я і Мавританії, і припаде до смаку білоруському туристу.

Просторі і доглянуті пляжі Іспанії зачаровують своєю нескінченною красою. Іспанська берегова лінія відрізняється особливою різноманітністю: тут є і піщані пляжі, і галькові. Середземне море в літній період дуже тепле і чисте.

Особлива атмосфера Іспанії понесе Вас в епоху життя і діяльності таких геніїв світового мистецтва як Пікассо, Далі, Гойя, Сервантес. Тут можна познайомитися з галереєю Ель Прадо, розташованої в Мадриді, дивовижними архітектурними творіннями Антоніо Гауді, казковим музеєм Далі, який знаходиться в маленькій бухті Порт Льїгата, середньовічними замками, монастирями і соборами.

Існує різні варіанти того, як можна дістатися до Іспанії: авіатури до Іспанії і автобусні тури з відпочинком в Іспанії . В такому випадку у Вас з'являється чудова нагода не лише відпочити на іспанському курорті, а й відвідати інші європейські міста. Такий тур по виходить дуже захоплюючим і насиченим. Компанія «Внешінтуріст» знає про принади таких поїздок, і тому пропонує безліч різних маршрутів по Іспанії, які Ви можете вибрати на свій смак.

Скористайтеся можливістю чудово відпочити на піщаних пляжах Іспанії і доторкнутися до європейської культури цього літа.

Підбір пляжного відпочинку в Іспанії

Відпочинок на морі з Мінська

БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - БРЮССЕЛЬ * - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (7 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА * - НИЦЦА - МОНАКО - ОЗЕРО ГАРДА - ВЕНЕЦІЯ - ВІДЕНЬ - КРАКІВ *

Кожен може купити квиток на літак і потрапити на узбережжі Іспанії, але навіщо пролітати над Європою, якщо по ній можна зробити цікаве подорож і відкрити для себе нові міста і країни! Саме це ми і пропонуємо зробити в Гранд Турі. В ході екскурсійної програми ви побачите Берлін, Амстердам, Париж, Лазурний берег, Венецію та Відень. 9 країн за 8 днів, і звичайно ж відпочинок в Іспанії - воістину легендарний тур, якість якого вже перевірено роками. Екскурсійний тур з відпочинком на морі приготований за фірмовим рецептом Внешінтуріста, в якому все пропорції вивірені ідеально.

АМСТЕРДАМ (2 дні) - ЛОНДОН (2 дні) - НОРМАНДІЯ - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (7 ночей на Середземному морі) - БАРСЕЛОНА * - МАРСЕЛЬ - МОНАКО * - МІЛАН - луки - БАМБЕРГ

Подорож довжиною майже в два десятка днів! Вам багато позаздрять, адже далеко не кожен може дозволити собі таку розкіш. Якщо ви шукаєте тур по Європі, який дозволив би детально вивчити пам'ятки і при цьому залишив ще й безліч вільного часу, то ви як раз за адресою. Цей екскурсійний тур з відпочинком в Іспанії буде прекрасним рішенням, так як пропонує по 2 дня в основних містах і привабливу пейзажами південну дорогу додому. А якщо вільний час вам не потрібно, то досвідчений супроводжуючий організовує додаткові екскурсії на будь-який смак.

РИГА - СТОКГОЛЬМ - замок Кронборг - Копенгаген - БРЕМЕН - ЛІОН - Ллорет де Мар (6 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА * - КАННИ - Антіб * - СЕН-ПОЛЬ-ДЕ-ВАНС * - ТУРИН - О.КОМО - Зальцкаммергута (Гальштата )

Ви не терпіть стандартних маршрутів і слову «тривіальність» варто триматися подалі від вас? Вже відпочивали в Ллорет і хочете повернутися ще раз незаїждженими стежками? Самий витончений спосіб дістатися до іспанського курорту на автобусі ви знайдете в даній програмі з відвідуванням покритої таємницями Скандинавії, зачаровують дух пейзажами Швейцарії, цілим днем ​​в неповторному Парижі і знайомством з замком з ваших дитячих мрій - Нойшванштайном.

МЮНХЕН - ЦЮРИХ - ЛЮЦЕРНИ * - БЕРН - ЖЕНЕВА - Авіньйон * - Ллорет де Мар (7 ночей на Середземному морі) - БАРСЕЛОНА * - Каркассонн - ПАРИЖ - КЕЛЬН

А в цьому двотижневому автобусному турі є все: чудові міста і пейзажі, насичена екскурсійна програма і, звичайно ж, відпочинок в Іспанії. Ви побачите всю різноманітність Європи, об'єднавши Східну і Західну - проїдемо по Польщі, захоплено помилуємося Альпійськими пейзажами в Баварії та Швейцарії, вдихнемо аромати Провансу в Авіньйоні, переймемося атмосферою середньовічного міста-фортеці Каркассон і, звичайно ж, прогуляємося по аристократичного Парижу. І все це без нічних переїздів ... чого ж ще бажати ?!

БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (5 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА - МОНСЕРРАТ * - НИЦЦА - МОНАКО - МЮНХЕН

У Вас відпустку всього два тижні і дуже хочеться в автобусний тур з відпочинком в Іспанії? Ми підготували рішення! Європейський експрес домчить вас до сонячної Іспанії за класичним маршрутом через Берлін, Амстердам і Париж, не забувши про неповторну Барселону, і надасть можливість зануритися у відпочинок. Вам залишиться лише насолоджуватися теплим морем, дивовижними пейзажами і динамічною життям наповненого енергією курортного містечка. На зворотному шляху експрес промчить, давши Вам можливість помилуватися природними красотами в поєднанні з багатою історією Середземноморського регіону. А в кінці подорожі не пропустите свій келих свіжозвареного пива на його історичній батьківщині!

новинка

Мейс - САКСОНСЬКА ШВЕЙЦАРІЯ * - НЮРНБЕРГ - СТРАСБУРГ - Кольмар * - БАЗЕЛЬ * - ЖЕНЕВА - Шамоні * - Ллорет де Мар (7 ночей на Середземному морі) - БАРСЕЛОНА * - ЕКС-АН-ПРОВАНС - Антіб - ГРАСС * - ГЕНУЯ - Портофіно * - Інсбрук

Якщо Ви любитель нетривіальних і незаїждженими маршрутів, то наш новий тур неодмінно Вас зацікавить. Адже в цьому двотижневому автобусному турі є все: чудові міста і пейзажі, насичена екскурсійна програма і, звичайно ж, відпочинок в Іспанії. Вас чекають середньовічні вулиці і будинки, величні церкви Саксонії і Баварії, казкової краси Ельзас, мальовничі краєвиди засніженої вершини Монблану і непередавана атмосфера Провансу, ну і звичайно, 6 днів і 7 ночей на теплому Середземному морі.

ВРОЦЛАВ * - ВЕЙМАР - ЕРФУРТ - СТРАСБУРГ - Сан- СЕБАСТЬЯН - МАДРИД - ТОЛЕДО - СЕВІЛЬЯ - Кордоба * - Бенідорм (7 ночей на Середземному морі) - Таррагона - Авіньйон * - ЛІОН - Вюрцбург - БАМБЕРГ

Втомилися від щоденної рутини, бажаєте отримати нові враження і поринути у вир подій? Внешінтуріст знає, як допомогти! Вам терміново потрібна Іспанія! Тепле море, унікальна архітектура, створювана століттями, захоплюючі дух природні багатства, розбурхують кров видовища і гарячий темперамент. Іспанію по праву можна назвати однією з найколоритніших і красивих країн. Ця земля сповнена величезної сили і енергії! Відпочинок в Бенідормі припаде до вподоби навіть найдосвідченішим туристам: широка берегова лінія і найчистіша вода! А розваг - на будь-який смак, Бенідорм називають іспанським Лас-Вегасом - за велику кількість барів, ресторанів та інших розважальних закладів.

новинка

БЕРЛІН - ПАРИЖ - Авіньйон * - Ллорет де Мар (7 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА * - НИЦЦА * - МОНАКО * - ВЕНЕЦІЯ - ВІДЕНЬ - КРАКІВ *

Нарешті довгоочікуваний і заслужену відпустку, під час якого хотілося б побачити щось нове, але в той же час поніжитися на піщаному пляжі, але дозволити собі і те, і інше неможливо, в зв'язку з відсутністю часу і коштів? Тоді цей тур для Вас! Ви побуваєте в Берліні, Парижі, Венеції та Відні, і, звичайно, відпочинете тиждень на Середземному морі, і все це практично за ціною екскурсійного туру. Ну що, ви готові до пригод?

ВАРШАВА - БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - БРЮССЕЛЬ * - ПАРИЖ (2 ДНЯ) - Ллорет де Мар (7 ночей на Середземному морі) - БАРСЕЛОНА * - МАРСЕЛЬ - МОНАКО * - МІЛАН - луки - БАМБЕРГ

Подорож довжиною майже в два десятка днів! Вам багато позаздрять, адже далеко не кожен може дозволити собі таку розкіш. Якщо ви шукаєте тур по Європі, який дозволив би детально вивчити пам'ятки і при цьому залишив ще й безліч вільного часу, то ви як раз за адресою. Цей екскурсійний тур з відпочинком в Іспанії буде прекрасним рішенням, так як пропонує 2 дня Парижі, захоплюючу поїздку по Лазурному березі і привабливу пейзажами південну дорогу додому. А якщо вільний час вам не потрібно, то досвідчений супроводжуючий організовує додаткові екскурсії на будь-який смак.

новинка

ПОТСДАМ - ПАРИЖ - Бордо - САН-СЕБАСТЬЯН * - МАДРИД - ТОЛЕДО * - Коста Дорада (5 ночей на Середземному морі) - БАРСЕЛОНА * - ЛЕ-БО-ДЕ-ПРОВАНС - гордо - Руссийон - ЛІОН - БОН - Діжон - Страсбург

Втомилися від щоденної рутини, бажаєте отримати нові враження і поринути у вир подій? Внешінтуріст знає, як допомогти! Вам терміново потрібна Іспанія! Тепле море узбережжя Коста Дорада, унікальна архітектура, створювана століттями, захоплюючі дух природні багатства, розбурхують кров видовища і гарячий темперамент. Іспанію по праву можна назвати однією з найколоритніших і красивих країн. Ця земля сповнена величезної сили і енергії! А по дорозі у Вас буде також прекрасна можливість познайомитися з декількома провінціями Франції, які неодмінно Вас зачарують ароматами квітів і трав, мальовничими гірськими пейзажами, ну і, звичайно ж, неповторним смаком місцевого вина.

БЕРЛІН - ПАРИЖ - Авіньйон * - Ллорет де Мар (5 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА * - НИЦЦА * - МОНАКО * - ВЕНЕЦІЯ - ВІДЕНЬ - КРАКІВ *

Нарешті довгоочікуваний і заслужену відпустку, під час якого хотілося б побачити щось нове, але в той же час поніжитися на піщаному пляжі, але дозволити собі і те, і інше неможливо, в зв'язку з відсутністю часу і коштів? Тоді цей тур для Вас! Ви побуваєте в Берліні, Парижі, Венеції та Відні, і, звичайно, відпочинете 5 днів на Середземному морі, і все це практично за ціною екскурсійного туру. Ну що, ви готові до пригод?

Барселона - Сарагоса - Мадрид - Толедо - Кордова - Севілья - Гранада - Валенсія

Вильоти по суботах. Можливий відпочинок після туру на Коста-Брава!

Тури по європейських столицях

БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - БРЮССЕЛЬ * - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (7 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА * - НИЦЦА - МОНАКО - ОЗЕРО ГАРДА - ВЕНЕЦІЯ - ВІДЕНЬ - КРАКІВ *

Кожен може купити квиток на літак і потрапити на узбережжі Іспанії, але навіщо пролітати над Європою, якщо по ній можна зробити цікаве подорож і відкрити для себе нові міста і країни! Саме це ми і пропонуємо зробити в Гранд Турі. В ході екскурсійної програми ви побачите Берлін, Амстердам, Париж, Лазурний берег, Венецію та Відень. 9 країн за 8 днів, і звичайно ж відпочинок в Іспанії - воістину легендарний тур, якість якого вже перевірено роками. Екскурсійний тур з відпочинком на морі приготований за фірмовим рецептом Внешінтуріста, в якому все пропорції вивірені ідеально.

БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (5 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА - МОНСЕРРАТ * - НИЦЦА - МОНАКО - МЮНХЕН

У Вас відпустку всього два тижні і дуже хочеться в автобусний тур з відпочинком в Іспанії? Ми підготували рішення! Європейський експрес домчить вас до сонячної Іспанії за класичним маршрутом через Берлін, Амстердам і Париж, не забувши про неповторну Барселону, і надасть можливість зануритися у відпочинок. Вам залишиться лише насолоджуватися теплим морем, дивовижними пейзажами і динамічною життям наповненого енергією курортного містечка. На зворотному шляху експрес промчить, давши Вам можливість помилуватися природними красотами в поєднанні з багатою історією Середземноморського регіону. А в кінці подорожі не пропустите свій келих свіжозвареного пива на його історичній батьківщині!

новинка

Мейс - САКСОНСЬКА ШВЕЙЦАРІЯ * - НЮРНБЕРГ - СТРАСБУРГ - Кольмар * - БАЗЕЛЬ * - ЖЕНЕВА - Шамоні * - Ллорет де Мар (7 ночей на Середземному морі) - БАРСЕЛОНА * - ЕКС-АН-ПРОВАНС - Антіб - ГРАСС * - ГЕНУЯ - Портофіно * - Інсбрук

Якщо Ви любитель нетривіальних і незаїждженими маршрутів, то наш новий тур неодмінно Вас зацікавить. Адже в цьому двотижневому автобусному турі є все: чудові міста і пейзажі, насичена екскурсійна програма і, звичайно ж, відпочинок в Іспанії. Вас чекають середньовічні вулиці і будинки, величні церкви Саксонії і Баварії, казкової краси Ельзас, мальовничі краєвиди засніженої вершини Монблану і непередавана атмосфера Провансу, ну і звичайно, 6 днів і 7 ночей на теплому Середземному морі.

ВРОЦЛАВ * - ВЕЙМАР - ЕРФУРТ - СТРАСБУРГ - Сан- СЕБАСТЬЯН - МАДРИД - ТОЛЕДО - СЕВІЛЬЯ - Кордоба * - Бенідорм (7 ночей на Середземному морі) - Таррагона - Авіньйон * - ЛІОН - Вюрцбург - БАМБЕРГ

Втомилися від щоденної рутини, бажаєте отримати нові враження і поринути у вир подій? Внешінтуріст знає, як допомогти! Вам терміново потрібна Іспанія! Тепле море, унікальна архітектура, створювана століттями, захоплюючі дух природні багатства, розбурхують кров видовища і гарячий темперамент. Іспанію по праву можна назвати однією з найколоритніших і красивих країн. Ця земля сповнена величезної сили і енергії! Відпочинок в Бенідормі припаде до вподоби навіть найдосвідченішим туристам: широка берегова лінія і найчистіша вода! А розваг - на будь-який смак, Бенідорм називають іспанським Лас-Вегасом - за велику кількість барів, ресторанів та інших розважальних закладів.

новинка

БЕРЛІН - ПАРИЖ - Авіньйон * - Ллорет де Мар (7 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА * - НИЦЦА * - МОНАКО * - ВЕНЕЦІЯ - ВІДЕНЬ - КРАКІВ *

Нарешті довгоочікуваний і заслужену відпустку, під час якого хотілося б побачити щось нове, але в той же час поніжитися на піщаному пляжі, але дозволити собі і те, і інше неможливо, в зв'язку з відсутністю часу і коштів? Тоді цей тур для Вас! Ви побуваєте в Берліні, Парижі, Венеції та Відні, і, звичайно, відпочинете тиждень на Середземному морі, і все це практично за ціною екскурсійного туру. Ну що, ви готові до пригод?

ВАРШАВА - БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - БРЮССЕЛЬ * - ПАРИЖ (2 ДНЯ) - Ллорет де Мар (7 ночей на Середземному морі) - БАРСЕЛОНА * - МАРСЕЛЬ - МОНАКО * - МІЛАН - луки - БАМБЕРГ

Подорож довжиною майже в два десятка днів! Вам багато позаздрять, адже далеко не кожен може дозволити собі таку розкіш. Якщо ви шукаєте тур по Європі, який дозволив би детально вивчити пам'ятки і при цьому залишив ще й безліч вільного часу, то ви як раз за адресою. Цей екскурсійний тур з відпочинком в Іспанії буде прекрасним рішенням, так як пропонує 2 дня Парижі, захоплюючу поїздку по Лазурному березі і привабливу пейзажами південну дорогу додому. А якщо вільний час вам не потрібно, то досвідчений супроводжуючий організовує додаткові екскурсії на будь-який смак.

Барселона - Мадрид - Толедо - Евора - Лісабон - Порто - Саламанка - Авіла - Сеговія - Барселона

Вильоти по середах і суботах

Барселона - Коста-Брава - Ніцца - Монако - Сан-Ремо - Канни

Вильоти по суботах

Барселона - Пеньіскола - Валенсія - Мадрид - Толедо - Сарагоса - Фігерас - Коста-Брава

Вильоти по суботах.

Барселона - Жирона - Фігерас - Сарагоса - Мадрид - Толедо - Кордова - Севілья

Вильоти по четвергах

Вильоти по суботах Мінімум від 2 осіб

Вильоти по суботах Мінімум від 2 осіб

Вильоти в будь-який день тижня.

Вильоти в будь-який день тижня

Барселона - Валенсія - Аліканте- Гранада - Севілья - Кордова - Толедо - Мадрид - Сарагоса

Вильоти по суботах

Барселона - Сарагоса - Мадрид - Валенсія - Коста-Дорада - Таррагона

Вильоти по суботах

Барселона - Сарагоса - Мадрид - Толедо - Кордова - Севілья - Гранада - Валенсія

Вильоти по суботах. Можливий відпочинок після туру на Коста-Брава!

Дешеві тури по Європі

БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (5 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА - МОНСЕРРАТ * - НИЦЦА - МОНАКО - МЮНХЕН

У Вас відпустку всього два тижні і дуже хочеться в автобусний тур з відпочинком в Іспанії? Ми підготували рішення! Європейський експрес домчить вас до сонячної Іспанії за класичним маршрутом через Берлін, Амстердам і Париж, не забувши про неповторну Барселону, і надасть можливість зануритися у відпочинок. Вам залишиться лише насолоджуватися теплим морем, дивовижними пейзажами і динамічною життям наповненого енергією курортного містечка. На зворотному шляху експрес промчить, давши Вам можливість помилуватися природними красотами в поєднанні з багатою історією Середземноморського регіону. А в кінці подорожі не пропустите свій келих свіжозвареного пива на його історичній батьківщині!

новинка

БЕРЛІН - ПАРИЖ - Авіньйон * - Ллорет де Мар (7 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА * - НИЦЦА * - МОНАКО * - ВЕНЕЦІЯ - ВІДЕНЬ - КРАКІВ *

Нарешті довгоочікуваний і заслужену відпустку, під час якого хотілося б побачити щось нове, але в той же час поніжитися на піщаному пляжі, але дозволити собі і те, і інше неможливо, в зв'язку з відсутністю часу і коштів? Тоді цей тур для Вас! Ви побуваєте в Берліні, Парижі, Венеції та Відні, і, звичайно, відпочинете тиждень на Середземному морі, і все це практично за ціною екскурсійного туру. Ну що, ви готові до пригод?

молодіжні тури

БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (5 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА - МОНСЕРРАТ * - НИЦЦА - МОНАКО - МЮНХЕН

У Вас відпустку всього два тижні і дуже хочеться в автобусний тур з відпочинком в Іспанії? Ми підготували рішення! Європейський експрес домчить вас до сонячної Іспанії за класичним маршрутом через Берлін, Амстердам і Париж, не забувши про неповторну Барселону, і надасть можливість зануритися у відпочинок. Вам залишиться лише насолоджуватися теплим морем, дивовижними пейзажами і динамічною життям наповненого енергією курортного містечка. На зворотному шляху експрес промчить, давши Вам можливість помилуватися природними красотами в поєднанні з багатою історією Середземноморського регіону. А в кінці подорожі не пропустите свій келих свіжозвареного пива на його історичній батьківщині!

круїзи

Барселона, Іспанія - Картахена, Іспанія - Гібралтар - Марсель, Франція - Генуя / Мілан, Італія - ​​Піза / Флоренція, Італія - ​​Рим, Італія

27 травня, 24 червня, 22 липня, 12 серпня

Октоберфест

БЕРЛІН - АМСТЕРДАМ - ПАРИЖ - Ллорет де Мар (5 ночей НА СЕРЕДЗЕМНОМУ МОРЕ) - БАРСЕЛОНА - МОНСЕРРАТ * - НИЦЦА - МОНАКО - МЮНХЕН

У Вас відпустку Всього два тіжні и дуже хочеться в автобусний тур з відпочінком в Испании? Ми підготувалі решение! Європейський експрес домчить вас до сонячної Іспанії за класичним маршрутом через Берлін, Амстердам і Париж, не забувши про неповторну Барселону, і надасть можливість зануритися у відпочинок. Вам залишиться лише насолоджуватися теплим морем, дивовижними пейзажами і динамічною життям наповненого енергією курортного містечка. На зворотному шляху експрес промчить, давши Вам можливість помилуватися природними красотами в поєднанні з багатою історією Середземноморського регіону. А в кінці подорожі не пропустите свій келих свіжозвареного пива на його історичній батьківщині!

Різдво и Новий рік

Вильоти Щотижня по неділях.

Вже відпочивали в Ллорет і хочете повернутися ще раз незаїждженими стежками?
Ого ж ще бажати ?
Ну що, ви готові до пригод?
Ну що, ви готові до пригод?
Ну що, ви готові до пригод?
Ну що, ви готові до пригод?

Новости