Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ваш кемпінг в Аліканте. Насолоджуйтесь ідеальним відпочинком!

Due to the construction of an amphitheatre, street 1 and a part of street 3 have been removed. These and other areas can be affected by the construction works during 2019. We apologize for the inconvenience.

Висока якість наданих послуг, новітні технології, індивідуальний підхід в обслуговуванні клієнтів, зроблять Ваше перебування в кемпінгу Ла Марина Ресорт незабутнім. Через надану нами інформацію пропонуємо Вам відкрити для себе ідеальне місце для проводження Вашого відпочинку і вільного часу унікальним способом в провінції Аліканте, на середземноморських просторах Білого Берега.

М'який середземноморський клімат Ви можете відчувати не тільки в Єльч, але в цілому у всій провінції Аліканте. Це більше ніж 300 сонячних днів в році. Ла Марина Ресорт - це ідеальне місце проводження відпустки, де можна насолоджуватися не тільки спокоєм, а й активним відпочинком, культурно-розважальними заходами і все це - на березі Середземного моря.

На Білому Березі немає місця нудьзі: заняття водними видами спорту, гольфом, дайвінгом, численні екскурсії до пам'яток історії, культури, архітектури, строкаті і галасливі ринки, тематичні парки ... Вас приємно здивує гостинність і відкритий характер місцевих жителів з їх незрівняним календарем самобутніх свят і повагою до традицій. Весь цей калейдоскоп подій буде з Вами протягом Вашого відпочинку. З нами Ви насолодитеся різноманіттям розваг і культурних пропозицій. При прибуття в кемпінг наш висококваліфікований колектив надасть Вам велику інформацію на будь-які питання, що цікавлять і запропонує унікальні туристичні маршрути.

Due to the construction of an amphitheatre, street 1 and a part of street 3 have been removed Детальніше

Новости