Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

СПб - Аліканте: авіаквитки дешево.

Санкт-Якщо наближається довгоочікувана відпустка, то саме час забронювати квитки на літак Петербург - Аліканте. Це місто на середземноморському узбережжі Коста-Бланка є одним з найпопулярніших курортів у російських і європейських туристів. Його основною визначною пам'яткою є архітектура: будівлі поєднують в собі елементи різних стилів.

Санкт-Якщо наближається довгоочікувана відпустка, то саме час забронювати квитки на літак Петербург - Аліканте

Замок Санта-Барбара, церква Святої Марії в готичному стилі, сучасний фасад якої оздоблений в стилі бароко, фортеця Святої Варвари - відвідування цих найцікавіших місць можна поєднати з пляжним відпочинком. Щоб ви не вибрали - пляж San Juan з набережної і розкішним чистим піском, розташований в жвавому житловому районі, або Los Saladares в тихому передмісті, тут завжди можна з користю провести час. Оренда авто в Аліканте - послуга, яка дозволить швидко і комфортно оглянути всі визначні пам'ятки міста і навіть його околиці.

Всі рейси обслуговуються міжнародним аеропортом Аліканте, який знаходиться в 9 кілометрах від центральної частини міста в окрузі Ель Альтет. Дістатися до аеропорту можна на автобусі С-6 в середньому за 15-30 хвилин. Бронюючи авіаквитки Санкт-Петербург - Аліканте, зверніть увагу на час, який ви проведете в дорозі. В середньому на прямий рейс йде близько 4-5 годин, а на рейс з пересадкою - до 10 годин.

Якщо ви хочете заощадити, постарайтеся забронювати авіаквитки через сервіс онлайн бронювання «Аеротур» заздалегідь. Купівля квитка за півтора-два місяці до вильоту дозволить значно знизити витрати. Не менш вигідно купувати квитки на літак Санкт-Петербург - Аліканте в сезон низьких цін - в лютому, березні і листопаді. Ціна авіаперельотів також залежить від дня тижня, а також знижок і акцій авіакомпаній. Так, найдешевші квитки на літак з Санкт-Петербурга можна купити в середині тижня, а на найдорожчі рейси - ближче до вихідних і святкових днях. Купівля авіаквитків вранці може обійтися дорожче, ніж увечері. Уточнюйте ціни самостійно на сайті aeroled.ru.

Замовлення рейсів онлайн доступний кожному, адже для цього навіть не доведеться виходити з дому, відповідно, ви заощадите час. Щоб забронювати авіаквитки Санкт-Петербург (СПб) - Аліканте, достатньо заповнити пошукову форму уподобань маршруту, і через кілька секунд ви зможете отримати повну інформацію про варіанти рейсів. Сервіс онлайн бронювання «Аеротур» пропонує унікальну можливість - забронювати на одному сайті авіаквитки, автомобіль напрокат і готелі в Аліканте за доступною вартості. Щоб знайти найбільш вигідний переліт, знадобиться мінімум часу. З нами ви завжди зможете вибрати максимально зручний рейс і ефективно спланувати свою подорож.

Новости